11 ayNicelikten ziyade nitelik önemli aslında. Sevgisinin karşılıklı ama kadının duygu ve aidiyet taşıdığı ilişkiler ömürlüktür.
Bir ilişkide en çok seven ve bağlılık hisseden taraf, kadın değilse ortada efektif manada bir ilişki yoktur. Olsa olsa ticari sözleşme vardır. Bunun da ne kadar sürüp sürmediğinin bir önemi yoktur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Benim gözümde bir ilişkinin uzun sürmesi kadının daha çok sevmesine değil dengenin kurulmasına bağlı. Bir taraf fazla yüklenince başta ilişki yürür gibi görünür; alttan alan sevgi arızaları kapatır, krizleri taşır. Ama bu sürdükçe yorgunluk, kırgın birikimi ve değersizlik duygusu büyür; uzun sürse bile içi boşalır. En uzun ve sağlam ilişkilerde sevgi, sorumluluk, emek ve sınırlar iki tarafa da dağılır; iletişim net olur, saygı sabit kalır. Kadının çok sevmesi tek başına avantaj değildir; sevgi tek taraflı kaldığında ilişkiyi uzatmak yerine tüketir. Ben süreyi değil, sağlığı önceleyince ilişki kendi ritminde zaten uzar.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
11 ayBence tek tarafın fazla sevdiği ilişki uzun sürmez. Kadının çok sevmesi, başta erkeğe konfor sağlar ama zamanla dengesizlik başlar. Çünkü sevgi tek taraflı büyüyünce diğer taraf biraz gevşer, değer vermeyi ihmal eder. İlişkiyi uzun süre ayakta tutan şey, karşılıklı emek ve ilgidir. Kadın çok sevdiğinde ilişki başta daha canlı görünür ama erkek karşılık vermezse o sevgi bir gün tükenir. Uzun soluklu ilişki, kimin daha çok sevdiğiyle değil, iki tarafın da aynı derecede sahip çıkmasıyla olur.
10 Yorumla
11 ayTam tersini düşünüyorum, sevgi emek ister karşılıklı olduğu zaman anlam bulur her şey. Bunun yanında yuvayı dişi kuş yapar sabrıyla şefkatiyle erkeği dizginler sakinleştirir bu bir sanattır. Erkeği yeri gelir cazibesiyle yeri gelir olgunluğuyla uyuma davet eder ilişkiye yön verir, erkeğin bu durumda kadına ve ilişkisine olan duruşu çok önemli. Yön veren kadın olsa da kararı erkeğin aldığı ilişki netliğe kavuşur, bizlerin duygusal zekası zihni daha karışıktır düz düşünemeyiz : ) Tabi her ilişkinin dinamiği farklıdır kişilere de bağlı tek doğrusu olmayan bir konu
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence olay tamamen "sevgi" kelimesinde bitiyor 🫶🏻. Kadın ya da erkek fark etmez, ilişkinin iki tarafı da sevgiye eşit şekilde katkı yapıyorsa o ilişki çok daha güçlü olur. Ama kadın daha çok sevince denge bozulabilir, çünkü bir taraf sürekli daha çok veriyorsa tükenmişlik yaşayabilir. O yüzden sevgi hep karşılıklı olmalı, yoksa bir yerde arıza çıkar 🥰💕.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
11 ayEvet çünkü kadın duygusal olarak daha çok ilgi Sevgi samimiyet gösteriyor buda erkeği geri çekiyor ama kadın kendini geri çektiğinde erkek bu ilgiyi gösterdiğinde böyle bir izlenim oluştuğunda ilişki dinamiği daha güzel ve kalıcı oluyor..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Karşılıklı olunca daha uzun sürer bence
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u 11 ayBence alakası yok. yani hem kadın hem de erkek severse ilişki uzun ömürlü olur. sadece bir kişinin çabasıyla ilişki ürümez maalesef. zaten iki taraf da severse birbirine o güveni verirse ayrılık yaşanmaz
10 Yorumla
11 ayHayır kadının çok sevdiği ilişkide erkek kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor ve açılıyor sağa sola sonuç bitiş
82 Yorumla- 11 ay
🤣🤣
11 ayGenel olarak, kadınların ilişkilerde duygusal derinlik ve bağ kurmaya daha çok önem verdiği söylenir. Bu da bazen ilişkilerin daha sağlam temellere dayanmasına ve dolayısıyla daha uzun sürmesine katkı sağlayabilir. Kadınlar, ilişkide iletişim, anlayış ve bağlılık gibi unsurları ön planda tutmaya eğilimlidir; bu da sorunlar çıktığında çözüm arama ve ilişkiyi sürdürme motivasyonunu artırabilir. Tabii, bu her zaman böyle olmaz çünkü ilişkilerin uzunluğu sadece tek tarafın tutumuna bağlı değil; karşılıklı uyum, iletişim kalitesi, değerler ve hayat koşulları gibi pek çok faktör etkiler. Yani sadece kadının daha çok sevmesi değil, iki tarafın da ilişkiye gösterdiği emek ve anlayış önemli.
10 Yorumla
11 ayKadının daha çok sevdiği ilişkiler…
genelde daha çok sürer, ama her zaman uzun sürmez. Çünkü kadın sevdiğinde, çoğu zaman sevgisinin sınırlarını değil, kendisini zorlar.Sabreder, görmezden gelir, yapar, çabalar…
Sevginin yükünü iki omzuyla taşır.11 Yorumlahayır kadının daha çok sevdiği bir ilişkide kadın yüzde 90 ilgi kuzum ilgine aşıktır ondan bırakmaz erkekte zaten bu kız beni bırakmıyor seviyorumda zaten deyip uzun uzun gittiği yere kadar devamını getirir iki kişide birbirinden sıkıldığı gün ilişki biter
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
11 ayHayır kadının çok sevdiği ilişkide en son kadın kafayı sıyırıyor bence. Yani erkekler seven kadının kıymetini bilmiyor çoğu zaman. Asıl erkeğin çok sevdiği ilişki mezara kadar gider bence (takıntılı erkekleri tenzih ederek söylüyorum bunu)
21 Yorumla
11 ayBence bunun doğruluk payı var. Hani atalarımız Derya yuvayı dişi kuş yapar diye gerçekten bunun böyle bir durumda var olduğunu düşünüyorum ve insanlar yaşadıkları ilişkilerde beklentilerde her zaman için daha iyi Bir çıkar yol ararlar ve bu konuda Aslında ilişkiye ya da evliliği ayakta tutan kadındır.
10 Yorumla
11 ayBir ilişkide sevgi karşılıklı olur fakat erkeğin daha çok çabalıyıp ayakta tutması lazım tabikide kadın hiçbir şekilde çaba falan göstermiyorsa o zaman yapcak bir şey olmaya bilir ama her şey karşılıklı olması lazım ilgide, sevgide, aşkda, çabada karşımdaki kişi sana nasıl davranıyorsa veya ne derece ilgi veriyorsa sende o şekilde vermen lazım ne az nede fazla. az verirsen sevilmediğini düşünüp çabalamaz veya eskisi gibi olmaz ilişki veya fazla ilgi veya sevgi verirsen zaten elde bu seviyo çabalamama gerek yok diyerek bişey yapmaz ve kusura bakma ama bi yerleri kalkar kısaca sevgi karşılıklı olması lazım fakat baştada dediğim gibi erkek çabalıyıp sevgisini daha yoğun gösterdiği zaman daha uzun sürer ilişki denendi onaylandı😉
10 Yorumla
11 ayHayır. O ilişkide erkek “ Bu kız cepte.” diyor. “ Zaten ne yaparsam yapayım orada.” diyor. Ne saygı kalıyor ne bir şey kalıyor o ilişkide. İlgisiz oluyor erkek o ilişkide. Bir şey desek “ Beni boğuyorsun. Çok üstüme geliyorsun.” oluyor. Oysaki kendi de farkında da doğru olduğunun diyemiyor “ Bu kadar sevgi bana fazla. O yüzden ağzıma mıçacak diğer adaylara da yöneldim yanın sıra.” diye.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayBence evet çünkü kadın daha mücadeleci bir varlıktır. Erkekler mücadele etmez demiyorum ama kadınlara göre daha çabuk pes ederler, çoğu içinde yaşamayı tercih eder ve mücadele etmez aşkından ölse de. Kimisi zaten daha az sever, bazıları hiç sevmez. Bazıları ş e r e fsiz çıkar zaten. Öyle..
10 Yorumla
11 ayEvet kadının sevdiği ilişki uzun sürer. Çünkü kadın sevince tüm hatalarına göz yumar, sürekli affeder, onu kaybetmemek için alttan alır. Erkek bu süreçte sadece gönül eğlendirir. Sonunda o ilişki biter ama kadın da tükenip bitmiştir.
Erkeğin sevdiği ilişki ise direkt kadını tüketmeden evliliğe gider. Kadının sevdiği ilişki de psikoloğa gider.10 Yorumla
11 ayEvlenene kadar erkeğin sevgisi, ilgisi işi götürür. Evlendikten sonra ise kadının erkeğe saygısı, sevgisi ilişkinin gidişatı üzerinde daha belirleyici olur.
21 YorumlaHayır tabi ki bir tarafın daha çok sevmesi, ilişkinin süresini tek başına belirlemez. Sağlıklı ve uzun ömürlü bir ilişki için her iki tarafın da çaba göstermesi gerekir.
11 YorumlaHayır öyle olduğunu düşünmüyorum, iki tarafında birbirini sevmesi gerekir. Daha çok veya daha az sevme kavramları olduğu sürece ilişki uzun sürmez bence.
11 Yorumla
11 ayEvet çünkü kadın bırakmak istemiyor adami değiştirmek geliştirmek icin mücadele ediyor çeke çeke uzatıyor süreyi..
25 Yorumla- 11 ay
Sana mı yapıldı sen mi birine yaptın
- 11 ay
Devamlılık açısından etkili oldu mi peki
11 ayErkeklerin sevdiği ilişki daha uzun olur karşılıklı olursa tadından yenmez
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. ne kadın ne de erkek aslında iki tarafta aynı özenle seviyorsa uzun sürer.. bir taraftan diğeri eksik ise hep yarım kalır
11 Yorumla
11 ayBunun sebebi kadının bitti diyebilmesi için birden fazla sebebin bir araya gelmesi durumudur.
11 Yorumla
11 ayHayır kadın fazla sevince değer görmüyor ve cepte görülüyor açıkçası. Hatta gözleri dışarda oluyor.
22 Yorumla- 11 ay
Ama bide kadın hiç sevmiyosa o zamanda ilişki yürümez
erkeğin bir tık fazla sevdiği ilişki ayakta duruyor.
21 Yorumla
11 ayYanlış, erkeğin sevdiği uzun sürer bence
Erkek gerçek anlamda severse kadın fazlasıyla sever21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bir kişinin çok sevmesiyle olmaz. Sevgi dengeli değilse en çok seven bir noktada yorulur.
21 YorumlaYok bir tarafın diğerinden daha çok sevdiği ilişkiler daha kısa sürer
21 YorumlaKadın daha çok sever adam bu sevgiye karşılık vermezse, o sevgi hiçbir şey ifade etmez. uzun vadeli bir ilişki olmaz sevgi her zaman karşılıklıdır. iki taraf da dengeli sevmek zorunda ilişkinin uzun sürebilmesi için.
10 Yorumla
11 ayKadın türü mutluluğu söz konusuysa emzikteki bebeğini bile bırakabilir o yüzden evet sevgisinden ve saygısından emin olmadığınız kadınla sakın evlenmeyin, bana kalırsa f3miN4Zİzm etkisinde kalmış Türk kadını ile hiç evlenmeyin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u 11 ayErkeğin cok sevdiği ilişki sonuna kadar gidiyor
11 Yorumla
11 ayUyumlu ilişkiler ve birbirine sahip çıkılan ilişkiler uzun sürüyor
12 Yorumla- 11 ay
Hoş buldum 🙂
11 ayhayır , kadının daha çok sevildiği iliskilerde çiftler daha mutlu oluyor
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sevgi saygı güven duygusu seviyeli denge de kalıyorsa evet daha uzun süreli ilişki sürdürür.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 11 ayHayır, erkeğin çok sevdiği ilişki yürür hata evliliğe kadar gider bu. 💁
12 Yorumla- 11 ay
Zaten ideal iki üç sdfg
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
11 ayKadını erkeği yok bence yürek işi sevmek herkes bilemez
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
11 ayTam tersi erkek daha çok seviyorsa o ilişki kolay kolay bitmez.
11 Yorumla Kadın daha çok sevince erkek kaçıyor çevremdeki ilişkilerde bunu gördüm
11 YorumlaYok bee
daha kısa sürüyor bence
Erkek onu cepte görüyor.
11 Yorumla
11 ayKarşılıklı aşk varsa ve aşkın karşılıklı dozajı eşitse o ilişki uzun sürer.. Mühim olan aşkın tek taraflı olmaması ve kadının da erkeğin de eş ve benzeş duygularla sevmeleri..
10 YorumlaKesinlikle hayır erkek daha çok sevmeli. Çünkü kadın sevdimi erkek üzgünüm cepte görüyor ve umarsızca davranıyor, gidip geliyor. Bir yerden sonra kadın öylece kalıyor erkek gidiyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
11 ayEvet bence çünkü kadın istemezse devam etmiyor. Erkek bir şekilde sevmese de devam ettiriyor demek ki. Benim başıma çok geldi. Kadın istemeyince ve erkek sevse bile uzamiyor.
10 Yorumla Tabiki iki taraf da birbirini sevmeli ama erkeğin daha fazla sevdiği ilişki daha uzun sürüyor çünkü kadın sevildiğini hissetmediği yerde genelde durmaz erkek de sevilse de sevdiğini hissetmediği yerde durmaz yani bir kadını sevginle kendine bağlarsjn ama bu bir erkek için pek mümkün değil bu durum ilişkideki sevgi olayını dengeliyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
11 ayYooo uygun ortam sağlanmadığında gidersin gitmek zorundasındır niye sevilmediğin ya da eksik birşeylerin olduğu bir ortamda durasın ki sırf seviyorsun diye katlanmak zorunda değilsiniz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. İllaki bir tarafı seçersek evet kadının sevdiği ilişki derim. Erkek bu durumlarda daha çok etkileniyor evlilik için güven hissedebiliyor.
Ama kadın sevmezse ne yaparsan yap sevmez.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
11 ayHayır tam tersi. Bunun üzerinde bir araştırma da yapılmış hatta.
Erkekler daha çok sevince ilişki daha uzun sürüyor.20 Yorumla
11 ayKarşılıklı olan ve kıymet bilen , anlayabilenlerin daha uzun sürüyor..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayerkek çok sevip de kadın aynı sevgiyi göstermiyorsa erkek bi noktadan sonra yorulur. en azından ben öyleyim
10 Yorumla
11 ayAsla öyle bişey yok ne olursa olsun her zaman kaçan kovalanır taktiği aklımızda olmalı aksi takdirde her zaman terk ediliyoruz aldatılıyoruz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
11 ayBöyle bir şey yok ya.
Bir taraf fazlasını verir, diğeri nankörlük eder, süreci uzatır ama sonuçtan kaçamaz.10 Yorumla Erkek değil miydi o ya
12 Yorumla
u 11 ayErkeklerden hayır yok dff
- 11 ay
Hahshs doğru
11 ayYok genelde erkek severse uzun sürer bence ama kadında boş olmamalı cünkü erkek yüzsüz oluyor sevince takıntı demedim yanış anlamıyalım o yüzden
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
11 ayKişiye göre değişmekle birlikte, zamanla kadınlar ilişkiye tabi iyiye gittiği takdirde daha çok bağlanıyorlar.
10 Yorumla Kadının daha çok sevdiği ilişkiler iki gün dayanmıyor. Erkekler sevmiyorlarsa ya kullanır hırpalarlar ya da defolup giderler. Erkeğin az sevdiği ilişkide dış kapının dış mandalı oluruz anca.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. Hayır.. Kadının daha çok sevdiğini hissettirdiği gösterdiği ilişkiler daha uzun oluyor..
10 YorumlaHayır aşk iki kişi arasında olur o yüzden iki tarafın eşit sevdiği ilişkiler daha uzun sürer
10 Yorumla
11 ayKarsilikli olunca, hani boyle hangimiz birbirimizi dah acık seviyoruz ki cevabini alamayınca
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Erkeğin sevdiği ilişki devam eder bence çünkü diğer türlü erkeğin aldatma oranı yüksek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı. Yok vallahi ehline denk düşmeyen hersey ziyan oluyor bence 🤞🏻
10 Yorumla
11 ayEvet kadın dengeleyen ve toparlayıcı bir ruha sahip çünkü..
10 Yorumla
11 ayHayır bilakis uzun süren ilişkiler kadını seksten soğutur kadının orgazm süresi kac dk ise onu ister
10 Yorumla
11 ayKadının daha çok sevdiği tımarhaneye erkeğin daha çok sevdiği evliliğe gidiyor bence
10 Yorumla
11 ayHayır genelde erkeğin arkasında ağlayarak geziyorlar
10 Yorumla- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım