Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne yüzden kullandığına bağlı? Benim eski sevgilim de kullanıyordu. Benden önce iki senelik sevgilisi olmuştu. Oe kıza ne yaptıysa nasıl üzdüyse her konusu açıldığında ağlıyordu falan. Bana hep ondan zor kurtuldum iğrenç pis herifin tekiydi falan diyordu, bi bana sanki şiddet falan yapıyordu gibi kelimeler kullanıyordu, bi hafta sonra yoktu öyle bir şey diyordu. Sadece bu konuda değil, her konuda 1 hafta önce dediği ile şimdi dediği tutmuyordu. Ben bir de ilacı bittiğinde haftalık ilacını alıyordum. Milletin depresyona soktuğu kişiyi iyileştirmeye çalışırsan en son seni de terk eder. Bir de en son bana o beni terk etmişti ben etmedim demişti. Başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü. Evlenecektim bir de kızla, nişana bir hafta kala b*ktan sebepten dolayı olayı daha da büyütüp ne yaptı etti ayrıldı benden. Sürekli kendimi o eski oe çocukla kıyas halinde hissediyordum. Sakın beni terk eder mi yanlış anlar mı diye düşünme, net bir şekide konuş kızla, neden kullanıyor antidepresan diye. En son sen de başlarsın antidepresana
Bence bu durum hiç rahatsız edici değil, aksine ruh sağlığına değer verip öz bakımını yapan biri olması çok kıymetli ✨ Kalp ağrıyınca doktora gidiyorsak, ruhumuz zorlandığında profesyonel destek almak da çok normal 💖
Önemli olan partnerinin sana karşı tutumu, sevgisi ve iletişimi. Ben sevgilimle her şeyimizi açıkça konuşabildiğimiz için çok şanslıyım. Sen bu konuda neden kararsız kaldın aşko, seni endişelendiren özel bir durum mu var? ☕
Cevap
0Cevap
Olmamak daha iyi. Çünkü kullanan insanlar tanıdım ve hiçbiri tamamen sağlıklı değildi.
görende adli sicil kaydı var 5 yıl içerde yatmış adam bıçaklamış birilerini gasp etmiş sanar ne var bunda ya sabır ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?