Antidepresan kullanıyor ve bunu size söylüyor bu kişiden hoşlansanız bile sevgili olmaz mıydınız?
Olmazdım
Olurdum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çocuğun psikolojisi bozuk olacak, beni o boşlukta sevdiğini söyleyecek
Ben de ona inanıp bir süre sonra onu sevmeye başlayacağım
Ona tutunup bırakmayacağım, morali her bozuk olduğunda yanında olacağım, triplerini kaprislerini alttan alacağım
Sevildiğini ona hissettireceğim, kendisini çoook mutlu hissedecek, daha iyi hissetmeye başlayacak
Çok çok iyi hissedecek kendisini bulunmaz hint kumaşı sanacak
Sonra kıçıma tekmeyi basacak nasılsa...
Sevmek gibi bir gaflete düşmeyin. Her şeyi yapın ama sevmeyin. İnsan emek verdikçe daha çok seviyor. Benden gidecek o kendisini benim psikolojimle besleyecek, sonra beni altüst ettikten sonra beni beğenmeyecek iki nazıma katlanamayıp beni bırakıp gidecek. Nankör insanoğlu..
ne guzel yazmişsin lutfen beni bul tanisalim ayni seyleri hissediyorum
Kullanan insan açısından artısı şu hiç bir şeyi kafasına takmıyor, karşı taraf için bu bir sıkıntı haline geliyor senin birseye uzulmus olman ya da kafanda ilişkinle alakalı birşey takılıyor konusmak istiyorsun o senin saçmaladığını düşünüyor kafası rahat oldugu için, beklediğin tepkileri göremiyorsun yani kendisi iyileşirken karşı tarafı hasta ediyor
Anti depresan kullanmamla beni sınayacaksa varsın hiç olmasın sorman bile hata eğer vicdanın varsa zaten yardım etli uzatırsın geçtim sevgiliyi... ben olurum elimden geldiği kadar da yardım etmeye çalışırım destek olurum hem aranızdaki bağ daha kuvvetlenmiş olur.
Niye olmayayim sagligi icin kullaniyor sonucta bu bilincli bir birey oldugunu gosterir ve de saglikli cunku saglikli bireyler depresyona girerler. Bunu belli bir donem yasarlar ya da yasariz ve gecer biter.
Cevap
28Cevap
Seviyorsam antidepresan sökmez bana, intihardan vazgeçirdiğim oldu.. ilaç ne ola ki?
Yeter ki sıkı sıkı tutunsun bana, ayağa kaldırırım, sorunların üstesinden geliriz.
Sevdiğin kişinin sonradan antidepresan kullanmayacağını nerden bileceksin, İnsanın başına her şey gelebilir... sevgiyi nelerle kıyaslıyor sevgiye ne şartlar koşuyorsunuz...
Sorun olmaz bu ülke de çoğu kişi kullanıyor haplar ile mutlu olmaya çalışmak çokta anormal değil yaşadığımız toplum düzeyinde
Derdi depresyon olsun, çok ciddiyim gerekirse psikoloğu olurum onun. Ben istediklerimi bulduktan sonra böyle eften püften şeylerin aramıza girmesine izin vermem.
Anti depresan kullanması onu insanlık dışı biri yapmıyor olurdum çünkü belki mutlu olamk ona bunu biraktiricak ve eskisinden daha iyi olucaz
sevdıkten sonra herseyını kabul eder ınsan. İyi gununde kotu gununde yanında olmak ısterım
Ne alaka anlamadım ki kullanan o kadar kişi varki çok normal geliyor
Benim antidepresyan kullanmaya ama doktorun kullanmasi gerektigini dusundugun bir sevgilim oldu sakin bulasmayin hayatinizi pic eder
yaw dengesiz hareketleri oluyo sert çıkışlar çekilmez başına gelemyen bilmez :D
antidepresan ne ki sanki herkes hayatının bir döneminde kullanmıştır
Ne var yani kullanıyorsak?
Çok şükür erkek arkadaşım anlayışlı birisi.
Bende kulanıyorum ruhen çöküğüm içime kapanık ve çok güvensizim beni bu hale kimler getirdi ben böyle değildim oysa
Antidepresan gülümsemesiiii böyle gitme nolur böyle gitme nolur biraz yanımda otur diyemediiim
anti depresan etkısı yaratırım ben zaten onda... kullanmasına gerek kalmz ... ıcersekte beraber içeriz :D
İnsanları kullanıp kullanıp atanlarla olunuyorsa onlarlada olunur
Sevgili olurken doktordan temiz kagidimi isteyecez anasini satim.
5 ay kendi elimle terapiste götürdüm ben be ne dion sen :D
Ben sevgili olayına karşıyım dini açıdan söylüyorum bunu. Ama bu sebepten dolayı ondan soğumam. Hatta kurtulmasına yardımcı olmaya çalışırdım.
neden olmayayım kullananların kullanmayanlardan ne farkı var?
Aman antidepresanlar hap gibi zaten, psikiyatristler herkese veriyor. :/
Olurdum neden olmayayım bazıları çekilmez ama aralarında çekilecek insanlar var.
Sevdiğim kız antidepresan kullanıyor
Bu bir engel olamaz.
Olmamam için bir neden yok ortada
Niye olmayayim ki derdini paylasmak isterdim
Bir şeyi yokki onun ne alaka
sorun olmaz. beraber kullanırdık
Genel de kullanan insanlardan korkarlar
Benden sonra kullanmayı birakırdı
Olurum neden olmyayayım
@Lgbtburki Ay sanki sen yakışıklı istemiyorsun asdjfhsd
Kızlar şaşırttı beni :)
Olurdum bu mu sevgiye engel