Aşk İlişkileri Temas bağımlısı bir sevgili sizi rahatsız eder mi? afr0dit Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Annemin dayısı var da adam biraz rahatsız sarılıp seviyor ayaklarıma kadar parmaklarımı seviyor 😂 ordan aklıma geldi bunaltır mı sizi? Beni bunaltır ya 🥴 Temas bağımlısı bir sevgili sizi rahatsız eder mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Ben temas severim ya, otururken bile kollarımız birbirine değmeli 2 0 Yorumla
SσɳKαɱҽʅყα Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Evlenmeden olmazcılardanım ben çarparım bir tane rahatsız eder evet 1 0 Yorumla
_Jante_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Aşırıysa rahatsız eder tabi sürekli olmaz öyle 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Bende öyleyim. Aksine bağımlılık yapar :) 1 0 Yorumla
Huzurvar_gelsende123 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl temas bağımlısı diye bir şey olamaz 0 2 Yorumla afr0dit +1 yıl Ne diye bişi olur Yorumla Huzurvar_gelsende123 +1 yıl hastalık olur bu sapıklık tır bu Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Temas bağımlısı duydum da bu kadarını duymadım :D 0 5 Yorumla afr0dit +1 yıl Hahahaah ya adam engelli birey bu ayak olayını bende anlamadım ama hiç böyle yapmazdı 😂 Yorumla XG10AV +1 yıl Bu biraz sanki ayak fetişine kaçıyor gibi ama tam emin değilim, son karar senin :D Yorumla afr0dit +1 yıl Yok ya değil 😂😂😂 onu da gördüm bu başka Yorumla XG10AV +1 yıl Valla bilemedim Afrocum, Allah kurtarsın diyim 😂😂 Yorumla afr0dit +1 yıl Hahaha sağolasın Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl annenin dayısı sevgilin mi 0 3 Yorumla afr0dit +1 yıl Hayır engelli Yorumla Jokeface_ +1 yıl lan öyle desene aklım aşkı memnu senaryolarına kaydı Yorumla afr0dit +1 yıl Yazdım sanıyordum detaya Yorumla
EldrithcArrow__ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Bir yerden sonra rahatsız etmeye başlıyor 0 0 Yorumla
ezuha92 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Bende sürekli teması severim 😂 0 0 Yorumla
coody Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yok aksine severim. Tabii evlenmeden olmaz XD 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Eder sevmem öyle 1 0 Yorumla
NoluyooYa Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Etmez 1 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
OnuR3916 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bayılırım 😍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben temas severim ya, otururken bile kollarımız birbirine değmeli
Evlenmeden olmazcılardanım ben çarparım bir tane rahatsız eder evet
Aşırıysa rahatsız eder tabi sürekli olmaz öyle
Sıcak havalarda edebilir. d
Bende öyleyim. Aksine bağımlılık yapar :)
temas bağımlısı diye bir şey olamaz
Ne diye bişi olur
hastalık olur bu sapıklık tır bu
Temas bağımlısı duydum da bu kadarını duymadım :D
Hahahaah ya adam engelli birey bu ayak olayını bende anlamadım ama hiç böyle yapmazdı 😂
Bu biraz sanki ayak fetişine kaçıyor gibi ama tam emin değilim, son karar senin :D
Yok ya değil 😂😂😂 onu da gördüm bu başka
Valla bilemedim Afrocum, Allah kurtarsın diyim 😂😂
Hahaha sağolasın
annenin dayısı sevgilin mi
Hayır engelli
lan öyle desene aklım aşkı memnu senaryolarına kaydı
Yazdım sanıyordum detaya
Etmez çünkü ben de öyleyim.
Hayırrr asla rahatsız etmez hoşuma gider.
Bir yerden sonra rahatsız etmeye başlıyor
Hemde nasıl vıcık vıcık😬
Bende sürekli teması severim 😂
Yok aksine severim. Tabii evlenmeden olmaz XD
Bıkarım gerçekten abartı bu.
Belli bir yerde evet
Eder sevmem öyle
Etmez
hiç sevmem gwrilirim
Sevmem
Bayılırım 😍
Farketmez