Adam artık benden bıkardı. 😂
Temas bağımlısı sevgili sizi rahatsız eder mi?

Bu olayı gerçekten rahatsız edici buluyorum. Sevgi dili temas olan insanlar gerçekten geriyor beni. Bu tür bir sevgi gösterisi çok mıç mıç, vıcık vıcık ve bunaltıcı geliyor bana. Ben uzanmış bir dizi izlerken gelip elimi yüzümü elleyen insan beni bunaltır, kalkıp gitme isteği uyandırır. Zaman zaman insanın içinden geldiğinde, bu dokunuşlar içten bir sevgiyle doldurup taşırabilir kalbimizi ama “bağımlılık” denilebilecek düzeyde, sürekli olması, nefes aldırmaması bana kendi kişisel alanımı kaybettiğimi hissettirir.
Aşırı rahatsız eder. Birisi bana dokunduğu zaman bile, bu ailem dahi olsa sinirleniyorum. Gelemiyorum böyle şeylere ve bana çok yapmacık geliyor. Temaslı olsa bu sefer ilerisi illa ki oluyor. Bazı kişiler de ya nasıl olsa izin veriyor diye düşünüp başka şeyler yapabilir. Ya bilmiyorum çok mantıksız mı yazdım ama bazıları böyle olabiliyor.
Yok, hissettiklerini yazmışsın. Gayet normal şeyler sen istemediğin sürece kimse dokunamaz.
Sevgiyi göstermenin bir yolu temas etmek. Diğer her şey gibi fazlası birçok kişiyi zamanla rahatsız ederdi diye düşünüyorum. Ben dokunmaktan ve dokunulmaktan da pek hoşlanmıyorum. Sanırım geçmişten gelen birkaç olaydan dolayı olsa gerek. Benim hiç hoşuma gitmezdi bu durum. Dokunulmak veya dokunmak istemezdim.
Temas da teşhircilik gibi bir sapıklık türüdür ve ruh hastalığıdır. Mesela bazı kadınlar seksten zevk almaz. Toplumda bedenini teşhir ederek, nude atarak, sırada ya da otobüste sürtünerek zevk alırlar. İşte bu durumda bir erkek terslerse taciz iftirası ile linç edilip hapse atılır.
Cevap
54Cevap
Temassız aşk aşk degildir. Aşk ruhta başlar tende biter. Temas aşkım kaçınılmaz sonudur
Çok iyi dedin.😊
Evet sister ben her zaman iyi derim.
Bilmez miyim🥳
O eli, kolu, bacağı kırarım.
Kime dokunuyor?
Aklını alırım. Aldıktan sonra zaten benim için bir yabancı olur.
Adam dediğin eline, beline, diline hakim olacak..
O şekilde değil ama illa sevgilide değil, eşin olsa ve masum şekilde sürekli elini tutmak istese kızacak mısın?
Ya da otururken elini omzuna atmak istese gibi masumca şeyler
Eşim olması farklı.
Ama eşim bile olsa zamanı ve yeri önemli.
Herkesin içinde yapması benim açımdan hoş değil. Ama evimdeyken ben sarılırım. O konuda sıkıntı yok.
Tamam, teşekkürler.😊
Günde 200-300 kere soruluyor aynı soru etti beni artık öyle sevgiliyi kapı önüne koyarım
Cevap vermeme özgürlüğüne sahipsiniz.😄
Konu sen olunca es geçemedim ağaaaaa aaa
Yaa öyle mi?🤓
İltifat dozumu aldım. 🥳
Saygılı olman böyle dememe sebebiyet verdi
Teşekkür ederim, karşımdaki sövsede ben böyleyim sjsjs çok sabırlı biriyimdir.
Iyi geceler dilerim efenim
Neşelendin iyi geceler 😄
Hayır etmez. Çünkü ben de temas bağımlısıyım galiba burada görene kdr bunu bilmiyordum ama sanırım ben de öyleyim devamlı dokunmak temas halinde olmak istiyorum 🙈🙂
Her zaman hoş olmayabilir. Şahsen ben bir süre sonra rahat bir şekilde hareket etmek isterim. Tamam seviyorum sarılmak dokunmak isterim ama her zaman olmaz be:))
Hayır rahatsız etmez çünkü ben de sevgimi temasla gösteren biriyim. Duyguları ifade edebilmek için çok daha samimi ve gerçek geliyor temas halinde olmak.
Dışarıda çocuk gezdirir gibi eline yapışıp evde git öteye sokulma sevmiyorum diyen kızları da anlamıyorum ya neyse
Yerine göre temas da bulunmak iyidir ama bokunu çıkarmamak kaydiyla
Benim de böyle bir sorunum var. İlla bir yerine dokunmam lazım. Ama bir süre sonra karşımdaki bundan bazen rahatsız oluyor 😅
Bilmiyorum temas bağımlısı biri hayatıma girmediği için ne derece sıkacağını tahmin edemiyorum şu anda
Kesinlikle rahatsız etmez aşık olan ruh temas ister
Hayır etmez. Ben de sevdiğim insana uzak olmayı seven biri değilim.
Sevgilim de bende böyleyiz hiç sorun değil o yüzden
Teması severim ama aşırısını da değil o zaman sıkar. Her konuda dengeli olmak gerekli.
eder. ellerini sık yıkiyorsa dokunabilir devamli ki 10 kisiden 1 i anca oyle.
Bana çoğu insan bunu ister zaten gibi geliyor. Normaml bir şey değil mi?
evgilim olsa ben de galiba temas bağımlısı olurdum. Ama hiç olmayacak
Hayir çok severim ben sürekli eli bende olsun isterim daha iyi
Hayır hiç rahatsız olmuyorum 😄 insan sevdiğine dokunmayacak da kime dokunacak yaaa😄
Hoşuma gider çünkü bende de temas bağımlılığı olabilir
Rahatsız edici, itici, saçma bir bağımlılığa sahip olmasını istemezdim. İstemem öylesini
İnsan sevdiğine dokunmadan sevdiğini sevildiğini hissedebilir mi hiç?
Bizde şey var temassızlık bağımlılığı dokunan yanar kaybeder 😂
knk ben kesin öyle olcam ya ama o benden çok temas bağımlısı olmalı bence erkek eli çok güzel bişy ya
Valla ben de temas bağımlısıyım çok hoşuma gider 7/24 temas miss
Öyleyim. Eşim pek değil. o yüzden kudurdun mu diye dalga geçer benimle genellikle 🤣🤣🤣
evet öyleyim ve bu 3. soruşum artık eski kitap arkadaşımsın ve mesaj atmanı istiyorum atamıyorum bir şey soracağım yahu
beğenme ya sadece bir mesaj istiyorum gerçekten bir şey soracağım ki yırtınıyorum
Hayır rahatsız olmam asıl temas etmek istemezse rahatsız olurum , gece gündüz mıc mıc olalım isterim 😂
Hayır Rahatsız Etmez Ama Sevgilim Yok
Benim de yok, boş ver.😄
Aşırıya kaçmamak şartıyla yerine göre yani. Ben de dokunmayı severim ona da izin veririm
Etmez aksine mutlu olurum.
Ben öyleyim sevince böyle oluyor işte
Saçlarını bıyık bile yaparım
Evet eder ben temassız biriyim
Eder ama ben de öyleyim jsjd
Eli farklı yerlere gidiyorsa sürekli evet eder
En sevdiğim şey ya rahatsız etmez
Sevgilimse rahatsız olmam. Arkadaşımsa olurum.
Hee bir uzak olsun yaw
Beni rahatsız etmez ama her şeyin abartısı zarar.
Eder eli kolu düzgün dursun
Rahatsız eder, fazla sıkılmaya gelemem
Hayır asla rahatsız etmez. Aksine hoşuma gider.😻
Hayır aksine hoşuma gider.
Sapık gibi hissettirir, her şeyin bir ölçüsü var.
Evliysem rahatsız etmez. Sevgiliysem bilemiyorum.
evet fazlası sıkar beni
Temasımdan rahatsız olursa rahatsız olurum
sevgilim olursa umarım sorun etmez
Hiç rahatsız etmez en sevdiğim
Ahahah çok güzel
Valla sevmeyene yapılmaz ama ben çok hoşlanırım
Tam tersi daha çok mutlu olurum
Aksine çok hoşuma gider 😋
Hayır çünkü ben de temas bağımlısıyım
Canım sohbet etmek istemiyor
Mesaj atmamam daha iyi o zaman
Yok canım sağol