Selamünaleyküm, bana tatlı geliyor. Benimde cilt sorunlarım vardı geçmişte daha çok vardı, şu an daha az da olsa var. Ve ben yanımda pürüzsüz cilte sahip birini istemem kendimi kötü hissederim.

Selamünaleyküm, bana tatlı geliyor. Benimde cilt sorunlarım vardı geçmişte daha çok vardı, şu an daha az da olsa var. Ve ben yanımda pürüzsüz cilte sahip birini istemem kendimi kötü hissederim.

Ergenlikte bile sivilce görmedim yüzümde ama karşımdaki sevdiğim insanın bi kusuru varsa dahi sevgili olurum kalp sevdikten sonra kusurlar önemsiz kalır.
Beni rahatsız etmez hatta daha samimi geliyor. Cilt geçici, karakter kalıcı. Pürüzsüzlük şart değil, gerçeklik daha çekici.
Güzel kız merhaba 🩷
Cilt sorunu asla birini sevmeye engel değil, gerçekten. Akne, iz, leke… bunlar karakter değil, sadece deri. Sana tatlı gelen biriyse, seni iyi hissettiriyorsa, önemli olan o.
Yanında pürüzsüz cilt istememen çok normal; bu biraz özgüvenle ilgili. Kendini başkasıyla kıyasladıkça kötü hissediyorsun. Cildin için bakım yap, ama duygularını da küçümseme. Seni gerçekten isteyen biri, cildini değil, seni görür canım 🌸✨
Cevap
13Cevap
Tabiki olurum insanın cildi etlen değil ki
Olurdum böyle şeylere takılmam
İyi de insan sevince kusurlarıyla sevmez mi öyle olmalı
Kesinlikle öyle olmalo
@sesizlerinsesi Yani vücuttaki kusuru da zaten her insan göremez ki kocan falan görür
Olurdum sevginin gözü kusur görmez sevgi böyle bir şey değil. Kel olmasını kafaya takıyordu mesela, bu benim onda en sevdiğim detaydı bunu bilmiyordu
Cildini yerim onun jshshs sorun olmaz bakım yaparım onun cildine bebek gibi yaparım onu
Ksksksksk
Sevdiğim insanın kusurları ya da kusur demeyeyim ama sağlık sorunları benim için sorun olmaz
Herkes sevmeyi de sevilmeyi hak ediyor benim fikrim
Eğer o kişiyi seviyorsam onun kusur sandığı şeyler onu diğer insanlardan ayrın mükemmel bir özelliğidir benim için:)
En doğrusu ☺️
Olmuştum evet
Benimde var niye rahatsız olayım ki
Elimden geleni yaparım yani
Olurdum
Sanmıyorum ama yine bi görmem lazım
Belki ederdi bilmiyorum
Nasıl bir problem olduğuna göre değişir.
kalbi temiz olsun yeter
İnan hiç farketmez
sevgili olurum
Olmazdım.
Olunur cild çözülür
Etmez olurdum
Etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?