Güven problemi yaşayan biriyim ve bırakın sevgili olmayı güvenmediğim kimseyle arkadaşlık dahi kurmam. Ve inanın güvenmediğiniz insanlar sizi hiçbir zaman yanıltmıyor sonrasında iyi ki de güvenmemişim dedirtiyorlar...
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın kardesim gűzel yorumun icin Tesekkür ederim💐🌻🌷🌼🌹👏🏼👏🏼👏🏼
Güven problemi yaşadığım biriyle asla sevgili olmam. Ne kadar çekici gelirse gelsin ve kafa dengi bile olsa onunla sevgili değil sadece uzak mesafeli arkadaş olurdum yani arada ortamlarda konuşmak kahve içmek için ama aramdaki mesafeyi her zaman korurdum. Bir insan bir kere güven problemi yaşadığını birine tekrar kolay kolay güvenmez o yüzden hayır diyorum..
Açıkçası ben Güven problemi olan hiçbir insanla bir şey yaşamayı istemezdim Arkadaş ortamında bile Güven problem ve öz güven eksikliği olan insanlar muhakkak sorun çıkarırlar
⭐İki insanın birbirine koşulsuz şartsız güven duyarak, birbirlerine ruhlarını ve zihinlerini hiç çekinmeden dayayarak beraberinde bedenlerini de dayamaları en doyurucu aşktır, en derin, en güçlü aşktır, sevgidir, sevmektir.⭐
Empati yapardım sanırım. Onu bu hale getiren şeyi bulup yardım almasını sağlardım elimden geldiğince yardımcı olurdum. Ben de kolay kolay güvenemeyen bir insanım. Ne zaman güvensem sonunda büyük hüsrana uğradım. Onu anlar, onunla doğru notalara basarak iyileşirdik beraber...
Olurdum çünkü ben güven problemi yaşayan kişinin neden kaynaklanı bu şekilde düşündüğü anlayabilirim bende kolay güvenen biri değilim ama biri bana yanlış yaptı diye cezayı tüm insanlara asla kesmem sevgi ve güven patates köfte gibi uyumludur ve yanında da en iyi sen gidersin dediğim biri olduğu sürece o problemi eğlenceli hale bile getirebilirim sevgi oluştukça ve çoğaldıkça sabır arttıyor sabır karşısında da hiç bir problem kayıtsız kalamaz...
Hayır olmam. Madem bana güvenmiyor, neden sevgili oluyum ki
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
yaw kolay mk ilk bi guven vercen bide verdigin degeri gosterceksin bitti gitti yani genc biriyim fazla kasmaya gerek duymuyom hani kafa dengi iyi birisiyle sorun degil benim icin
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
ama baya bi supeciyse karsima alir konusurum baktim olmuyo iliskiyi etkiliyo o zaman yol veririm