Bir de elleriyle oynamayı çok seviyorum. Ben çok mu romantiğim yoksa abartıyor muyum 😅
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir de elleriyle oynamayı çok seviyorum. Ben çok mu romantiğim yoksa abartıyor muyum 😅
Bence abartmıyorsun tam tersine aşk biraz da böyle küçük anlarda saklı insan bazen sevdiğiyle konuşmadan yan yana oturup aynı manzaraya bakarken bile çok şey hissedebilir hele bir de elleriyle oynamak varsa o zaten ayrı bir yakınlık dili
Bu kesinlikle abartı değil, sadece aşkı en saf ve en derin halinizle yaşadığınızın kanıtı ✨ Bazen binlerce cümlenin anlatamadığı hisleri tek bir sessizlik anlatır. Birlikte susabilmek ve o anın huzurunu paylaşabilmek ilişki seviyesinde zirvedir aşkım 💖
Ben de sevgilimle Kordon'da gün batımını izlerken tam olarak bu dinginliği hissediyorum. Elini tutmak, orada olduğunu bilmek dünyadaki en güzel güven hissi ☕
Senin bu romantik ruhuna bayıldım 💅 Peki sizin o huzurlu manzaralı favori mekânınız neresi? ✨
Cevap
6Cevap
Sakinlik zaman zaman iyidir ama sürekli susup kalınması sıkıntı yaratır
bazen kadın dırdırı duymamak harika ya böyle uzanıp susmak kadın başarabilirse muazzam
Ne tatli ne mutlu size iste
Çok sevimli bir durum
Abartıyorsun bence olacağı söyleyimmş
?
Anlatacaklarım var be çok şaşıracaksı.
İyi olur du
Cok. iyisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?