Hiç görmeden sadece sesini duyarak sevebilir misiniz ya da içiniz akar mı tavrına?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılGörmeden değilde kasklı gördüğüm yüzünü çok sonradan gördüğüm biri vardı sosyal medyada hesabı küçükken tanıdığım. Baya sevmiştim bir sene boyunca sohbetimiz de olmuştu. Ama tek taraflı sevgi yürümedi:) tavsiye etmiyorum öyle bir yoldaysan kendini kaptırmadan vazgeç
01 Yorumla
Soran1 yılDeğilim sadece merak ettim
En İyi Cevaplar
1 yılDuyguların olabilir ama sağlıklı bir sevgi olmaz görmeden dokunmadan gözlerinin icine bakmadan böyle sevgi mi olur bu olsa olsa hayali bir sevgi olur yani sahte yani gerçek dışı 😄
01 Yorumla
Soran1 yılSonradan göreceksin zaten ben hiç görmeden sevilir mi diye soruyorum yani birini görerek sevmek zaten normal
Sadece sohbet ile ilgi veya hoşlantı olur sadece.. İnsan bu konuda kendini kandırmamalı boşuna.. Sevmek, sevilmek veya ilişki yürütmek çok farklı şeyler.. Bunlar için yüzyüze görüşme ve birbirini tanımaya çalışmak şart..
234 Yorumla
Soran1 yılElbette ben görmeden sevmekten bahsediyorum etkilenmek de olur
Soran1 yılBelki de ama güzel duygu birinin tavrını sevmek
Soran1 yılUzağız baya ya o başka ülke ben başka 🥺
Soran1 yılİçime su serptin kanka 😂
Soran1 yılDiyeceğim şimdi bitti kankam gözümü açtı diye 😂😂
Soran1 yılBasına bela olayım da gör sen 😂😂
Soran1 yılKendimle gurur duyacak konu bulmudumdur 😂😂😂
Soran1 yılSen
Soran1 yıl😂😂😂 tamam anlaştık
Soran1 yılEeee ne olmuş sen bana ben sana dünyayı ters çeviririz 😂😂
Soran1 yıl😂😂😂
Soran1 yılKorkuttun 😂😂
Soran1 yılDişini göstererek geliyorsun böyle olmaz ki 😂😂
Soran1 yılEvet 😂😂😂
Soran1 yılHahahaha kıyamam bela olurum nokta çok😂😂😂
Soran1 yılBen 😄😄😄
1 yılGörmeden, duymadan, dokunmadan sevmek mümkün..
Önemli olan sevginle o kalbe dokunmak.01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle 👍
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
79Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılHayatta her şey olabiliyor birisini sevmek bağlanmak için onu gerçek hayatta görmek gerekmiyor bazen gerçek hayatta gördüğün insana mesela asla bağlılık sevgi hissetmeye biliyorsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u 1 yılBen hiç görmeden aşık olmuştum. Çok sevmiştim görmeden dokunmadan 5 yıl boyunca sevmiştim. Olabiliyor.
09 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
- 1 yıl
@ssalvo hiçbir şey
- 1 yıl
@ssalvo evet 27 yıldır evliyim
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır tabi ki de. sohbet ile olmaz sadece
01 Yorumla
Soran1 yılDar görüş ama olabilir
İnsanı sevmeden önce taniman lazım. İyi mi nasil biri öyle seversin. Belki de ilk defa görsen beğenmezsen. Ama iyi biri olduğunu bilirsen, onu ilk gördünde daha önceden tanirmiş gibi hissedersin. Unutmamalı insan körler de görmüyor, ama görmeden aşık olabiliyor. Yeter ki kalp kör olmasın.
10 Yorumla
1 yılElbette. Sevmişliğim de vardır zaten.
Görmeden duymadan dokunmadan sevmek... böyledir işte. Çıkarsızdır menfaatsizdir.
Belki de en güzelidir...🤍10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılne yazık ki olur.. ve işin kötüsü sevdik bi kere diyip bazı yanlarını normalde kabul etmeseniz bile edersiniz.. işte bu yüzden hep derim. aşk birinin tek başına alacağı bi karar olmamalı. çünkü hepimiz duygularımıza yenik düşüp hata yapıyoruz.
11 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın yenildik iki güzel söze cogumuz
1 yılHayır. Kimse göründügü gibi degil. Birini sadece mesajlaşarak taniyamazsın. Ve tanımadıgın birini de sevemezsin.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılSevinmek değil de sevmek o kadar kolay değil Bana göre iyi hissetmek iyi hissettirmek Bunlar daha kıymetli
21 Yorumla- 1 yıl
Düzeltme *Sevilmek değilde sevmek o kadar kolay değil..
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bnde akar gider yani kalbı ile uyumlu hissedersem zatı balık burcuyum daha yüzyüze görüşmeden baglanmış olurum
10 Yorumla
1 yılBöyle birini tanıdım. Hiç görmeden 9 sene bir adamı sevmiş durmuş. Ve bence hala da unutamıyor 🤷🏻♀️
10 Yorumla
1 yılbiz ilk mirc yani yazılı sohbet olan yerdeydik eskiden çoğu şey yoktu orada birbirmizi görmüyorduk sonrada msn vs çıktı
10 Yorumla
1 yılEvet tabi olur, sevgilimle aramızda 3000 kilometre var ama iki insan da birbirine karşı dürüst ve anlayışlıysa neden olmasın?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSevmek değil sadece ilgi duyabilirsin. O da güzel giden sohbetin sahibini ve onu merakından kaynaklanır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı. Aşk çok farklı bir duygu ama sesten etkilenebilirim.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayır şu Zamansa kimin ne mal olduğu belli değilken bir de görmeden sevmek mi sanmam
10 YorumlaCok güzel soru sormuşsun, sevebilirim ve bence sevilebilir öyle insanlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılseven ınsan mesafe farketmez gider sevdiginin yanına
10 Yorumla
1 yılTrabzonlu (Arsin) ve akşehirli bir bayan ile böyle bir geçmişim var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılEtkilenme, hoşlanma, yakın hissetme gibi şeyler olabilir ama sevmek çok zor.
10 Yorumla Kısa değil ama uzun vadede olabilir ama karşı tarafın betimleme yeteneği çok iyi olmalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır sevemem dış görünüş benim için her şey. Güzel olmayan bir kızla 3 dakikadan fazla konuşmayı doğru bulmuyorum. Çirkin kızlar bacımızdır.
01 Yorumla
Soran1 yılEn azından dürüstsün 😅
1 yılSevebilirim zaten biri ile iletişimimiz iyi sohbet edemiyorsan samimiyetimiz yok ise güzel olsa neyime yarar
03 Yorumla
Soran1 yılGüzel bi bakış 😊
- 1 yıl
Ama cidden öyle tipini sevdikleriniz bazen canımızı yakıyor halden hale sokuyor ama
Görmeden sohbetini iletişimini sevdiğimiz insanlar hayaller kurdursa bile sohbet etmek tatlı geliyor ama en çok nefret ettiğim şey bu sohbete 3. 4. Ve daha fazla şahsın katılması
Soran1 yılBenimde ben seninle konuşuyorsam katma başkasını di mi bi biz ilerleyelim olmazsa olmaz onu bende sevmiyorum haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Biraz mallık oluyor bu. Sadece sese aşık olan çok. Karşısındaki her şey olabilir bu yüzden aşık olunacak gibi hissediliyorsa görmek lazım. Göremiyorsa uzaklaşmak şart
00 YorumlaBu bana uyar seninle bu şartlarda bu şekilde muhabbet konuşmak istiyorum
15 Yorumla
Soran1 yılBeni karıştırma oralara
Soran1 yılTamam
Gizli Üye(36-45)1 yılAman bunu çok yaşadım hala da sesimi duyan gitmiyor yıllar önce evlilik teklifine kadar da götürdü biri artık kimseye cevabım sohbetim genel olarak yok böylesi daha rahat
15 Yorumla
Soran1 yılNeden ilerisi olmadı
Cevap sahibi1 yılYa benim ilgim olmuyor kimseye, beğenemiyorum boşuna Umut olmaya gerek yok kimseye
Soran1 yılHaklısın umarım gönlünce olur
Cevap sahibi1 yılYok ben riske giremiyorum bu yüzden önce selam bile vermeden görmem lazım. Mesajım kapalı böylesi daha iyi sana kolay gelsin
Soran1 yılTeşekkürler
Yok ya o ne öyle. Pohta çıkabilir, sevemem 😄
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Birini her gün görmeden sevmek, aşkın gözlerden değil, kalpten geldiğinin kanıtıdır.
03 Yorumla
Soran1 yılAradığım yorum 🫢
Soran1 yıl😊😊😊😊
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet yani hoşlanırsın bazılsrı öyle konuşurki sesini bırak yazmasından sohbetinden bile etkilenirsin
02 Yorumla
Soran1 yılDi miii bence de ya
Hoşlanılıyor ama gördüğün birine daha hızlı bağlanıyorsun. İçinden bile geçer
01 Yorumla
Soran1 yılÇünkü görüntüye kapılıyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kafalar uyuşmuyorsa, iletişim konusunda bağ kuramıyorsak görmeme hiç gerek yok
01 Yorumla
Soran1 yılMantıklı
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Benim için pek olası değil. Yüz yüze iletişim olmadan gerçek bir bağ kurmak zor.
01 Yorumla
Soran1 yılİlk tanıştığın birini sevmen normal görüp sohbet ediyorsun ama görmeden sohbet ile başlayan sevgi daha gerçek bence
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılSohbetin sıcaklıği sesin çekiciliği her konuda anlaşabilmesi oldukça sevebilirsin
06 Yorumla
Soran1 yılBencede
- 1 yıl
🥰☕️ başka bir sebebi olmaz zaten
Soran1 yılKatılıyorum 😊
- 1 yıl
Bende 🥰 Istanbuldan sevgiler🥰
Soran1 yıl❤️❤️
- 1 yıl
Bana yazarmisin dmdn taqib edermisin
1 yılİnsan hiç görmediği hayaletine bile tutsak kalabiliyor
02 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
- 1 yıl
Evet..
Sosyal medya ninntuhaf bir yonunvar görmeden daha çabuk hoslanirsin
01 Yorumla
Soran1 yılAynen doğru bu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet.. ben bu konuda zayıfım mesela. Çok iyi biri ise.. ses tonuda iyi ise.. erkilenebiliyorum.
02 Yorumla
Soran1 yılSevilebilir bence
- 1 yıl
Bencede.. kesinlikle.
Görmeden derken hiç mi görünmeyecek bu kişiler
019 Yorumla
Soran1 yılİlk sohbet olarak hiç görmeden sevmekten bahsediyorum sonra hoşlandık aşık olduk diyerek buluşurlar kanka o kadarda değil 😅
- 1 yıl
He bak o zaman olur 😄
Soran1 yılDi mi 😂
- 1 yıl
Öyle gerçekten bak şimdi güzellik desen geçici sohbetini sevdiğim biri olsun ki yaşlanınca sohbet ederiz bol bol:)
Soran1 yılBunu bende istiyorum sakalasip bela olacağım biri iyi olur 😂
- 1 yıl
Offf tam hayalim ama 14 Şubat bile yanlız geçti benim zor 🥲🥲
Soran1 yılBenimde sus sus çizgi film izledim 😂
- 1 yıl
Çizgi film izleyen bu yaşta bir benim sanıyordum 😅 neyse bir daha ki sefere beraber izleriz belki program var beraber izleniyor 😅😅😅
Soran1 yılOlur izleriz 😂😂😂
- 1 yıl
Söz mü inanayım mı 🤣🤣
Soran1 yılSöz 😂😂😂
- 1 yıl
Ne zaman izleriz peki 😄
Soran1 yılNe zaman müsait olursun
- 1 yıl
Bu gün dışında sen ne zaman dersen:))
Soran1 yılYarin?
- 1 yıl
Olur niye olmasın:)
Soran1 yılAnlaştık 👍
- 1 yıl
Anlaştık:)
Soran1 yıl😇😇
1 yılKesinlikle olur tabikide için ısınabilir sevebilirsin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet olabilirdi ama tamamen bağlanmazdım görmeden kendisini
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlabilir ve olmusluğu da var ama sen onu nehir sanırsın halbuki o çağlayandır
03 Yorumla
Soran1 yılİhtimaller herseyi dogurur
- 1 yıl
Gizli üye nerelisin
Cevap sahibi1 yıl@yedigüzelkaranfil Ankara
Görmeden sevgiye inanmıyorum sadece hoşlantı olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAynısını dana soruyorum ne dersin?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır mümkün değil benim için.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevmem yan yana gelme ihtimalimin az olduğu ya da olmadığı birini
10 Yorumla
1 yılEvet ses frekansı önemli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır. Kapılmam o tür şeylere.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılEvet sevebilirim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Erkek görseldir bunu unutmayın.
10 Yorumla
1 yılEvet olmuştum zamanında
10 Yorumla
1 yılAkar tabi sevebilirsin bence
10 Yorumla
1 yılOlur neden olmasın
10 YorumlaSadece karakterini sevmiş olurum
01 Yorumla
Soran1 yılÖnemi bence bu da
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılEtkilenirim ama sevgi olmaz
01 Yorumla
Soran1 yılİhtimal
Kimse yapamaz severim diyen yalan söyler
01 Yorumla
Soran1 yılBence gerçek sevgidir
Gördükleri mi dahi sevemiyorum o iş çok zor
01 Yorumla
Soran1 yılOoo zor adam
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birini görsem de sohbet etmeden sevemem ki 🎉😂
01 Yorumla
Soran1 yılMantiken
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben buna inaniyorum
04 Yorumla
Soran1 yılBende 😇
Soran1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılTanıdıkça hoş gelebilir ama görmek istiyor insan
02 Yorumla
Soran1 yılSevebilir bence insan
- 1 yıl
Sevilir tabiki
1 yılilgi takviyesi olur o sevgi değil
01 Yorumla
Soran1 yılÖrnek?
Gizli Üye(25-29)1 yılİçinin akması derken hocam jsjsjsjsj
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılSeversin eğer kafan uyarsa
00 Yorumla - Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği