Agâh Bey'i balkondan içeri alamıyoruz. Fark ettim ki beni melankolik yapan Agâh. Öyle uzaktan bakıyor, almak istesem sinirleniyor. Sizce de uzaktan birine bakıp, konuşmadan seyre dalmak da sevdaya dahil mi?

Agâh Bey'i balkondan içeri alamıyoruz. Fark ettim ki beni melankolik yapan Agâh. Öyle uzaktan bakıyor, almak istesem sinirleniyor. Sizce de uzaktan birine bakıp, konuşmadan seyre dalmak da sevdaya dahil mi?

Sevda sessizlikte bile yankılanır. Bakışlar, kalpler arasında iletişim kurar; sözcüklerin sessizliğinde duyulur aşkın ezgisi. Öylece sessizce sevdaya adanmış bir bakış, zamanın ötesinde bir ahenk taşır ve ruhların derinliklerinde yankılanır. Sevdanın en temiz halidir bence.
Mart geldi, Agâh herhalde bu yüzden böyle oldu. Kısırlaştırmamış mıydınız?
Kullanılmayan videoları da izleyebiliyoruz, ne âlâ. Göksel'in Uzaktan şarkısını keyifle dinledim. Elbette sevdaya dahildir, Agâh Bey de sevdalanmış. Uzaktan da sever insan, tek kelam etmeden, izlemeyi bile sever, tüm detaylarını bilerek sever, tüm detaylarına yoğunlaşarak, safça, nahifçe, masumane duygularla.
Yüreğinize sağlık.
Cevap
3Cevap
hayır sevda falan değil sadece takıntıdır.. çünkü aşk varsa bile karşılıklı olur.. platonik olanlar ise ben takıntı ve zaman kaybı olarak görüyorum sadece
uzaktan sevmek de sevdaya dahildir. cemal süreyya üstadın da dediği gibi
Uzaktan seviyorum seni
kokunu alamadan,
boynuna sarılamadan
yüzüne dokunamadan
sadece seviyorum
ööyle uzaktan seviyorum seni
elini tutmadan
yüreğine dokunmadan
gözlerinde dalıp dalıp gitmeden
şu üç günlük sevdalara inat
serserice değil adam gibi seviyorum
öyle uzaktan seviyorum seni
yanaklarına sızan iki damla yaşını silmeden
en çılgın kahkahalarına ortak olmadan
en sevdiğin şarkıyı beraber mırıldanmadan
öyle uzaktan seviyorum seni
kırmadan
dökmeden
parçalamadan
üzmeden
ağlatmadan uzaktan seviyorum
öyle uzaktan seviyorum seni;
sana söylemek istediğim her kelimeyi
dilimde parçalayarak seviyorum
damla damla dökülürken kelimelerim
masum beyaz bir kağıtta seviyorum”
Uzaklık, bazen en derin hislerimizi ortaya çıkarıyor. Mesafeler sadece aramızdaki fiziksel ayrılığı temsil eder ama hislerimiz asla uzak değildir... Gözlerimiz buluşmasa da, kalplerimiz aynı ritimde atar. Bazense uzaktan bakmak, içimizdeki sevginin daha da büyüdüğünü gösterir. Çünkü "onu düşündüğün her an, onunla dolup taşarsın"...
Vay be Agâh bey de kara sevdaya düştü demek dkdkdkdkd
Soruya gelince deneyimlemediğim bir duygu için dahil veya değil demem ne kadar doğru olur bilemedim ama gerçek bir sevda için mesafelerin pek bir önemi olmayacağı kânaatindeyim 🍁
Maalesef..
Sevdaya dahil değildir. Uzaktan bakmak sadece kendine eziyet o kadar.
Benim için deniz hariç uzaktan bakmak sevdaya dahil değildir Agâh bey seviyorsan git konuş olmaz böyle 😅
Depresyon da şu an. Masanın altında. Hirai açtım, onu dinliyor.
Yapma 😅 ac ordan hareketli bir şey
İstemiyor ki. Korkuyorum Müslüm'e geçiş yapacak.
Yapmayın fazla arabesk oldu burası 😅
Konuşurken daraldım.
music.youtube.com/watch
Kendimize gelelim yahu 😅
Heh şöyle ya :))
Benden Agahcığım ve yenge hanıma gelsin. 😃😃
https://www.youtube.com/embed/juvXx5oyvJ8Dahildir, hatta ayrılıklarda sevdaya dahildir. Önemli olan yanında değilken de hissedebilmek değil midir zaten? O yüzden uzaktan bakmakta sevdaya dahildir. İmza, kaşe.
Nokta.
En güzeli odur aslında hic bitmez hic kirlenmez masum vr temiz kalır
:)
Platoniktir heralde olur tabi ama karsilikli olunca daha guzel olur
Dahildir evet. Bazen susmak da çok şey anlatır.
Senin için dahil olsun be seni mi kıracağız 😄🙃
Hıı dahil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?