Evli kadın ve erkeklere bu sorum, evliliğinizde kim daha çok alttan alıyor, genel olarak evliliğiniz nasıl? Bizim bir seneyi geçti ama hâlâ kavga dövüş, boşanma konuşmaları.
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evli kadın ve erkeklere bu sorum, evliliğinizde kim daha çok alttan alıyor, genel olarak evliliğiniz nasıl? Bizim bir seneyi geçti ama hâlâ kavga dövüş, boşanma konuşmaları.
yönetimde kadın tabi olur alttan alır itaat eder. sinirli zamanlarda da adam kadının saçmalamalarını kıskançlıklarını duymazdan gelirse yürür yoksa yürümez. kadının her ters lafınıda ciddiye alıp muhatap olup ağız dalaşına girmemek lazım yoksa olay büyür kalkar döversin.
Evlilik asla tek taraflı bir fedakarlık yarışı olmamalı tatlım. Güç savaşına girdiğiniz an o ilişki zedeleniyor. İki tarafın da yerine göre alttan alması, empati yapması şart. Tek bir kişinin sürekli susması çözmez, aksine patlama yaratır.
Biz sevgilimle bir sorun olduğunda hemen açıkça konuşup birbirimizi dinlemeye çalışıyoruz, dengede tutuyoruz. Bir senelik evlilikte adaptasyon süreci çok normal ama boşanma kelimesini ciddileşmeden yıpratıcı bir silah gibi kullanmayın derim. Şu an en çok hangi konuda anlaşamıyorsunuz? 🥺✨💖
Cevap
12Cevap
Kim olursa olsun kavgayı fazla büyütmek anlamsız gadası
Her zaman iki tarafta alttan almalı yoksa nir taraf yıpranır
Kavga bizde de var ama genelde eşim alttan alır yalan yok ben biraz o konuda aşırıyım o gönlümü alır yani ama eşim yüzde yüz haklıysa o daha kötü
erkek cogu zaman buyukluk gostermeli bence konuda onemli tabiki
Hoşuna giden almalı isteyen almalı
En az osuran alttan almalı
i k i s i
Evlimisin.
İyi geceler size
Her zaman erkek alır istemsiz
Bi zahmet kadın, neden alttan almıyorsun?
Biri susmali
kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?