- 1 ay
Değişim, rüzgarın iki yelkenliye aynı anda, fakat farklı açılardan esmesi gibidir. Her iki yelkenli de rüzgarın etkisiyle yol alır, fakat aldıkları yön, yelkenlerinin açısı ve geminin yapısıyla belirlenir. Evlilik de böyledir. Hem kadını hem erkeği değiştirir, ama değişimin niteliği, kişinin kendi iç dünyasının derinliği, sevgiye yüklediği anlam ve ilişkiye kattığı özveriyle şekillenir. Kim daha çok değişir diye sormak yerine, birlikte nasıl daha güzel bir dünya yaratabileceklerine odaklanmaları, asıl dönüşümün ta kendisidir.
010 Yorumla- 1 ay
Belki de uzun süreli evliliklerin sebebi birlikte evrilmektir :)
- 1 ay
Çok güzel bir bakış açısı. Evlilik, durgun bir göl değil, iki nehrin birleşip denize doğru aktığı bir yolculuk gibidir. Her nehir, kendi coğrafyasından getirdiği minerallerle, kendi yolculuğundan biriktirdiği hikayelerle doludur. Birleştiklerinde ise yepyeni bir akış başlar. İşte uzun süreli evliliklerin sırrı da bu birlikte evrilmede, beraberce denize ulaşma arzusunda, farklılıkları kabullenip yeni bir akış yaratabilme becerisinde saklıdır. Ayrı ayrı biriktirdikleri tüm güzellikleri ortak bir denize dökmek, işte gerçek aşkın ve uzun soluklu birlikteliğin mayası budur diye düşünüyorum.
- 1 ay
Nerdee öyle erkek bu devirde :)))
- 1 ay
Şey buradayım.
- 1 ay
🥹🥹
- 1 ay
Neler yaptınız bugün?
Gününüz nasıl geçti? - 1 ay
Çalışarak geçti :) umarım sizinde iyi geçmiştir🙏
- 1 ay
Çalışmaya başlayacağım şimdi, hastahanede idim tüm gün nerede ise..
- 1 ay
Kolaylıklar dilerim.
- 1 ay
Teşekkür ederim, iyi geceler.
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Evliliğin her bireyi farklı şekillerde etkileyebileceğini söylemek gerek. Ancak genellikle, evlilik kadın ve erkek üzerinde farklı sosyal ve psikolojik baskılar yaratabilir. Hangi cinsiyetin daha çok değiştiği, pek çok faktöre bağlıdır, ancak bazı genel gözlemler yapmak mümkün.
Kadınlar, özellikle toplumsal roller ve beklentiler nedeniyle evlilikle birlikte daha fazla değişim yaşayabilirler. Geleneksel olarak, kadınlar evlilikte daha fazla sorumluluk üstlenir, bu da onları daha sabırlı, fedakâr veya pratik olmaya zorlayabilir. Aynı zamanda çocuk sahibi olma, ev işlerine daha fazla odaklanma ve eşin ihtiyaçlarını ön planda tutma gibi sosyal baskılar da kadınların yaşamlarını değiştirebilir.
Erkekler de evlilikle birlikte değişebilir, ancak genellikle toplumsal normlar, erkeklerin evlilikteki rollerine dair daha az baskı hissetmelerine neden olabilir. Ancak bazı durumlarda, erkekler evlilikle birlikte daha sorumluluk sahibi, daha olgunlaşmış ya da daha duygusal olarak farkındalık kazanan kişiler haline gelebilirler. Bu değişim, özellikle aile kurma ve çocuk sahibi olma gibi durumlarla daha belirgin olabilir.
11 Yorumla- 1 ay
Fiziksel olarak kadını, ruhsal olarak erkeği değiştirir diyebilir miyiz?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu karikatür tam da toplumda sıkça konuşulan bir durumu eğlenceli şekilde yansıtıyor 😄 Uzun yıllar evli biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, evlilik iki tarafı da değiştiriyor ama bu değişim daha çok “beraber gelişmek” gibi aslında. Erkekler bazen dış görünüşte daha belli oluyor, saçlar dökülüyor, biraz rahatlıyorlar 🤭 Ama kadınlar da manevi yük anlamında değişiyor. Beraber büyüyüp, olgunlaşıyorsun 💕 Yani evlilik hem kadını hem erkeği yumuşatıyor, dönüştürüyor. Birlikte yaş almanın keyfini çıkarmak en güzeli! Sana bol kahkahalı, huzurlu yıllar diliyorum 🥰
06 Yorumla- 1 ay
Çok merak ettim kimle evlisin sen :)))
- 1 ay
Allahım sende çok tatlısın :))
- 1 ay

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
s
1 ayKadını değiştirir. Dün bir video izledim. Kadın öyle güzel anlatıyordu ki. Biz evlenmeden önce canım sevgilim diyoruz evlendikten sonra adamın yaptığı her şey batırıyor diyor. Önceden de aynı adamdı bu diyor. Ne değişti diyor. Biz değiştik diyor. Çok güzel bir konuşma yapmıştı ve güzel bir örnekti. Ben kısaca özet geçtim.
29 Yorumla- 1 ay
Erkeği de değiştirmez mi?
- 1 ay
Bir insan diğerini değiştiremez ki. Huylu huyundan vazgeçmez. Bugün düzeldim der yarın yine olur. Alkolikler gibi 2 gün bırakırlar alkolü 3. gün yine içerler.
- 1 ay
Peki evlendikten sonra huy değiştirenler aslında maskeledikleri benliklerini mi çıkarıyorlar?
- 1 ay
Evet aynı eve girdiğinde gerçekler ortaya çıkıyor.
- 1 ay
Umarım yollarımız gerçek benliğini gösterenlere çıkar :)
- 1 ay
İnşallah. Ben zaten evliyim bu saatten sonra çıkacak bir şey yok
- 1 ay
O zaman yolum diye düzelteyim :))
- 1 ay
Amin diyelim 🤲🧿
- 1 ay
Sağolun 😌
- 1 ay
Aslında bu sorunun kesin bir cevabı yok; çünkü evlilik, her iki tarafı da kendi biçiminde dönüştürür. Ancak değişimin yönü ve yoğunluğu kişiden kişiye farklılık gösterir.
Toplumun beklentileri ve rollerin dağılımı nedeniyle, kadınlar evliliğin ilk dönemlerinde genellikle daha hızlı bir adaptasyon sürecine girerler. Ev işleri, aile ilişkileri, çocuk beklentisi gibi konular, kadının gündemini daha çabuk değiştirir. Bu durum, onun hayatında belirgin bir dönüşüm yaratabilir.
Erkekler ise çoğu zaman evliliğin sorumluluk tarafıyla daha geç yüzleşir. Ama duygusal bağ güçlendikçe, paylaşım arttıkça onlar da zamanla değişirler. Bekar hayatındaki bireyselliğin yerini, ortak kararlar ve bağlılık alır. Bazı erkekler bu dönüşüme direnç gösterirken, bazıları da daha tutkulu, sahiplenen ve duygusal bir eşe dönüşebilir.
Sonuç olarak: Evlilik, kadını daha erken; erkeği ise zamanla değiştirir. Ama asıl mesele, bu değişimin sevgiyle, anlayışla ve karşılıklı saygıyla şekillenmesidir.12 Yorumla- 1 ay
Son cümlelerinize bende katılıyorum :)
- 1 ay
sağol
- Gizli Üye(25-29)1 ay
O yüzden evlenen adam az kaldı. şu an toplum da 35 yaş altı kadın-erkek %50 bekarmış lan. Bir kaç gün önce okudum. Karşım da çok popüler dolup taşan bir gelinlikçi var. Bende esnafım geçen metro da karşılaştık. Biraz konuştum işler baya kötüymüş.
Kızlar erkek mühendisleri tutun (mühendislerin %97 erkek ztn) Eğer gerçekten kadın cinsiyetini taklit edebilen ömür boyu garanti verip bir karşı cins üretirseler 3-4-5 milyon tl bile olsa erkekler alır bence. Çünkü evliliğin ilk 5 yıl maliyeti zaten toplam da 8-9 milyon tl...
23 Yorumla- 1 ay
Reis bu işe de el attı diye biliyorum 🙄
- Cevap sahibi1 ay
Sadece reis değil. Bir çok şey var. Kadınlara bir kadın aracılığyla çok kolay manüpüle edilebilir. Bir erkek manüpüle etmesi çok zordur çünkü önyargıyla bakıcak zaten. Ama kendi cinsi her şeyi empoze edebiliyor. Instagramdan tiktoktan facebooktan tv reklamları ve programlarından... Kadını , kadın çok kolay güdülüyebiliyor. Ufak bir hareketiyle bile gülüş ya da aşalık bir bakış bile çok etkili oluyor. Çünkü kadınlar kadınlar için bir rakip. Gerçek bir rakip olarak görüyorlar ama yüz yüzeyken tatlım şekerim aşkım derler 😂 arkasını döndüğü an da vur hançeri arkasından.
Bu durum da kadınlarla uğraşmak çok masraflı ve yıpratıcı oldu. Çünkü Merzifon da yaşıyan kadın Avusturalyanın sahil kıyıların da kıvırtan gezen ve hayat sitilini arzu edebilmesini sağlıyor internet. Kadınlar için en büyük zaaf internet. Sadece bir şeyi elde etmedikleri için çirkin beceriksiz vs. olduklarını yansıtan bir içerik üreticisi kadınları kolayca bahsettiği ürüne toplayabiliyor. - 1 ay
Hem fikirim, kadınlar çok daha kolay manipule oluyor. Ama kendini bilen kadın, algı oyunlarına gelmiyor.
- 1 ay
Evlilik, genelde kadını daha çok değiştiriyor gibi görünüyor, ama bu biraz da toplumun beklentilerinden kaynaklanıyor. Kadınlar, evlendikten sonra daha fazla sorumluluk alıyor—ev işi, yemek, bazen çocuk bakımı derken kendi hayatlarını ikinci plana atabiliyorlar. Erkekler de değişiyor tabii; mesela daha koruyucu ya da ciddi olabiliyorlar, ama toplum erkeğe “değişme, aynı kal” baskısı yaparken, kadından “fedakar ol” beklentisi daha fazla.
255 Yorumla- 1 ay
Peki sizce, evlilik hangisini daha çok yıpratıyor?
- 1 ay
Evlilik, genelde kadını daha çok yıpratıyor gibi görünüyor, çünkü toplumun kadına yüklediği roller daha ağır. Kadınlar, evlendikten sonra hem duygusal hem fiziksel olarak daha fazla sorumluluk alıyor—ev işi, çocuk bakımı, aileyi bir arada tutma çabası…
- 1 ay
Erkeklerdeki kilo alımı ve saç dökülmesi stresten mi peki :))
- 1 ay
Onlar evli olmasa da oluyor :)
- 1 ay
Bu tarzda tanıdığım tüm erkekler evli ama :))
- 1 ay
Neden yazmadı derken senden gelen cevap :)
- 1 ay
Tesadüf :))
- 1 ay
Çocuklar anca uyudu galiba :)
- 1 ay
Çocuklar :))) keşke olsa da eksiklik hissetmesem.
- 1 ay
Olur belki daha geç kalınmış sayılmaz
- 1 ay
İnadımı kırar evlenirsem, olur tabiki neden olmasın :)
- 1 ay
neden inat?
- 1 ay
Uzun hikaye :)
- 1 ay
çok severim uzun hikayeleri dinlemesi güzel olur :)
- 1 ay
Başka bir zaman o halde :))
- 1 ay
Başka bir zaman dedi üstü kapalı bir şekil de
sanki bir daha o zaman gelmeyecekmiş gibi
kaçıyordu gizemli sır hayatından
paylaşmak istemiyordu yaşanmışlıkları :) - 1 ay
Kaçmıyorum yaa :))
- 1 ay
Dedi ve çıkıp geldi kaçtığı diyarlardan :)
- 1 ay
Kaçmak kitabımda yok :))
- 1 ay
Yalancının tavukları ölsün mü 😂
- 1 ay
Aa ne cinsiyetçi bir dua :)) horozları ölsün :))
- 1 ay
Tamam horozları ölsün 😂
- 1 ay
Tamam ölsün ulan :))
- 1 ay
Peki o vakit şimdi uymam gerekiyor
Sabah uzun hikayeyi dinlemek istiyorum 😇 - 1 ay
Çok beklersiniz :))
İyi geceler :) - 1 ay
ya da Horozların ölecek o zaman 😂
İyi geceler 😎 - 1 ay
Tamam cevap yazmıycam gidin uyuyun :))
- 1 ay
İzin verdiğin için teşekkür ederim 🤣
- 1 ay
Selam 😎
- 1 ay
Selam😏
- 1 ay
naber nasılsın
- 1 ay
İyi nolsu işte aynı😏
- 1 ay
surat neden asık
- 1 ay
Horozlarım öldü 😭
- 1 ay
Yalan söyleme demiştim :)
- 1 ay
Yalan değildi oysaki 😭
- 1 ay
nasıl yani?
- 1 ay
Kaçmamıştım yani yalan değildi😭
- 1 ay
hımmm
- 1 ay
Günaydın
- 1 ay
Günaydınlar.
- 1 ay
nasılsın?
- 1 ay
Uykulu :)) siz?
- 1 ay
Uykuyu 05:30'da yatakta bıraktım :)
- 1 ay
:)) ben de az evvel yolladım :))
- 1 ay
Bende o hayattan istiyorum :)
- 1 ay
Çok kolay :))
- 1 ay
nasılmış :)
- 1 ay
İşe gitmeyip uyuyorsun :))
- 1 ay
İşe gitmemek bana göre değil ruhuma ters :)
- 1 ay
Bizde çalışıyoruz ama geç gidiyoruz :))
- 1 ay
vayy ne iş yapıyorsun?
- 1 ay
Devlet sırrı ise diğer taraftan söyle 😎
- 1 ay
Özel sektör :))
- 1 ay
Anladım
- Gizli Üye(36-45)1 ay
3 yil evli kaldim. Evimizde hizmetcimiz, Havuzlu bir ev, yilda en az 4,5 defa yurtdisi tatilleri, turkiye ici tatilleri saymiyorum bile. Kendisi calismak istemedigini soyledi daha fazla. Senin kararin dedim. Altinda Mercedes. ilgi sevgi ozel gunler hatirlanir varda var. Uzatmiycagim. Hanim efendi bikmis bunaliyormus. Ayrilmak isiyorum dedim. Hay hay dedim. Once anlasmali sonra cekismeliye duktu. Geldigi yere geri biraktim tazminat nafaka istedi. Mahkemeye evlilik sozlesmesi sununca delirdi. Bes kurus alamadi. Şu an kasiyerlik yapiyor.
32 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
@Bandif ayni soruyu ben kendime yuzlerce defa sordum. Oyunculugu cok iyiymis
- 1 ay
Kadın bence.. en başta soyadı değişiyor, ikametgahı değişiyor, iş yeri uzak kalıyorsa o değişiyor, ailesinden uzaklaşıyor, hamile kalıyor bedeni değişiyor, ruh hali duyguları düşünceleri değişiyor… erkekler öyle mi onlar gamsız 😅
21 Yorumla- 1 ay
Şey kütükte değişiyor🙄kütük önemli🙄
- 1 ay
Kaşını değiştirir net. Çocuk, evlilik, koca, ev derken ömür geçiyor anlamıyorsun ve her şey için ömründen zamanından vermek zorunda kalıyorsun. Kadın için evlilik hayatının sonu demek. Hele kocası düşüncesiz bencil biriyse hayatı zindan olur:
11 Yorumla- 1 ay
Evlilik, bir kadının intiharıdır :)
- 1 ay
Değiştirmez bence sadece insanlar Türkiye’de gerçek kimliğini iş görüşmesinde ve Evlilik aşamalarında … Aşk işlerinde saklamayı öğreniyor… sonra Evlilikte en doğal halinle kalınca … ortaya çıkıyor içindeki kişi
12 Yorumla- 1 ay
Maske mi takıyorlar yani?
- 1 ay
Birazcık o tarz bir durum oluyor. Eldeki herkesin farklı hali ve durumu olabilir mesela insan arkadaşlarının yanındayken ailesinin yanındaki olduğu gibi olmaz veya işte şey hayatında davranış şekilleri ile özel hayatındaki davranış şekilleri birebir aynı olmayabilir ama uçurum da olmaz arada… yani insan aynı renktir ama farklı tonları vardır… Türkiye’deki sistemde biraz bu Siyah-beyaz kadar fark ediyor
Benim tahammül seviyem çok düşük ya. Bir kadının dirdirini sürekli çekemem. Evliysem bile dırdır ediyorsa psikolojik baskı yapardim ki gitsin annesinin evinde kalsın.
Ben o fotodaki adam gibi kadınları aşırı ciddiye alıp tukenmislige girmem ama benim de sabrimin sınırı vardır. En çekilebilir kadının bile erkek nefreti taşıdığına inanıyorum. O yüzden evlilik boş geliyor
19 Yorumla- 1 ay
Tabi bide erkek dırdırı varya, neyse.
- 1 ay
Sendeki kadın nefreti varken evlenme zaten
- 1 ay
@Kalplivceld kadınlara aciyorum. Erkekler sizinle dalga geçiyor sevgi sanıyorsunuz, sizi azarliyorlar sevgi sanıyorsunuz, başka adamı dövüyor sizi koruyacak sanıyorsunuz günü geliyor sizi de dövüyorlar. Başka insanı döven insanı kadını korur gibi görüyorsunuz. Tabii ki evlenmem
- 1 ay
İyi yapıyorsun aferin sana
- 1 ay
Adam çok güzel cevap vermiş. Bazı kadınlar ise bıdı bıdı etmiş.
- 1 ay
@xgökkuşağıx boş yapan birine boş birinden destek geldi zaten hemcinsinden başkasıda haklı bulmazdı. Kadına hasret kal kadın düşmanı
- 1 ay
@Kalplivceld Kimse kadın düşmanlığı yapmıyor. İlaveten size kimse beddua etmedi. Siz de bana beddua edemezsiniz.
- 1 ay
@Kalplivceld Bunun adı kadın düşmanlığı değildir. İkili ilişkilerde bazı kadınların dikkat etmesi gerektiği dikkat etmediği neler var acaba diye kadınların kendilerini eleştirmesi gerektiğine yönelik basit bir yorumdur benimki.
Ancak siz erkek düşmanı olabilirsiniz ki şahsıma kadın düşmanı yorumu yapmışsınız. - 1 ay
... dikkat etmesi gerektiği halde dikkat etmediği...
(Halde kelimesini yazmayı unutmuşum.)
- 1 ay
Sorunun cevabının özeti şudur" sana ait olan hayatı başkalarını memnun etmek için boşa harcama " bir insanı sevmek dünyanın en ağır işidir bunun değerini her iki tarafta bilmeli ve anlamalı.
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle :)
Evlilik yapmadım, üniversitede bir hocamız şunu söylemişti; zaman geçince ya erkek kadına benzer, ya da kadın erkeğe benzer demişti.
11 Yorumla- 1 ay
Hocanın vardır bir bildiği :)
- 1 ay
Yabancı bir kadınla aynı evde yıllarca yaşayan bir erkeğin erkekliğini ve dış görünüşünü kaybetmeme ihtimali yok.
18 Yorumla- 1 ay
O zaman erkekte kendine sormalı, ben neden hala bu yabancı kadınla beraberim?
- 1 ay
Bağımlı hale geliyor, korkak pasif bir birey oluyor çünkü erkekliği bitmiş.
- 1 ay
Yazıkl üzüldüm😪
- 1 ay
Üzülme sarışın
- 1 ay
:)))
- 1 ay
((:
Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Erkeğin yıllara dayalı değişiminin kat be kat fazlasını sadece 1 yılda yaşayabilen varlığa kadın denir.
12 Yorumla- 1 ay
Dimi
- 1 ay
bence erkeği evlenmeden önce peri erkeği oluyorlar hediyeler falan evlendikten sonra deccal aboo
12 Yorumla- 1 ay
Alemsiniz kızlar:)))
- 1 ay
ahahsh ama öyle napalim
- 1 ay
Biyolojide baksın ve çekinik gen olduğu gibi, evliliklerde de baskınlık ve çekiniklik vardır. Kim çekinik ise en çok o değişir. 😊😊😊
12 Yorumla- 1 ay
:)
- 1 ay
Yani çekinik olan baskın olanın her dediğini yapıyor 🤪🤪 Buda evlilikte sorun olmamasını sağlıyor 😊😊
- 1 ay
Evlilik kadını değiştirmez, erkeği dönüştürür ve kendi çapında sorumluluk bilincine ulaştırır.
Evlilik kadının özünü ortaya çıkarır sadece. Altın mı bakır mı, kömür mü elmas mı bunu ifşa eder.
10 Yorumla Kocana ne cektirdiysen adami bezdirdin demekki hahha
17 Yorumla- 1 ay
Sorma
- 1 ay
Olmayan bişey üzerinde baskı yapamam dimi🤷♀️
- 1 ay
Evli değilim 😒
- 1 ay
Haa bileydin şunu😒
- 1 ay
Haha çok nadiren tersi olur evet. ama önemli olan kendine özen göstermek herhalde
12 Yorumla- 1 ay
Hayır yani sizin evlilikde nasıl oldu acaba ensite kel mi 😄
- 1 ay
Evlenecek kadar manyamadım😏
- 1 ay
Kadınlar daha çabuk yaşlanıyor erkeğin kahrını çekmek kolay mı
11 Yorumla- 1 ay
Haklısın bu konuda :/
- 1 ay
Kesinlikle haklı olduğunu düşündüğüm soru. Kendisini düşünen erkek ev-len-mez.. Çok basit bir konu.
13 Yorumla- 1 ay
Bende aynı tezi kadın için söylüyorum :)
- 1 ay
O konuda da haklısın bence..
- 1 ay
Bence birlikte yaşanmalı ama evlenilmemeli..
- 1 ay
Erkegi daha cok değiştirir bazı erkekler evlenene kadar rol yaparak her şeyin en güzelini yaparlar herseyi kabul ederler nikahı basınca evde iki yabancı olursun sozunu dinlemez dedigini sadece yapar böyle adamlarda dünyayı dar edip birakmak lazim
11 Yorumla- 1 ay
Keşke evet demeden önce içleri açılıp görünebilse.
Şimdi ben erkeğe diyeceğim sonrasında erkekler bana kızacak olmaz kadını daha fazla değiştiriyor Diyecek o yüzden cinsiyete bakmaksızın olduğunu söylemek kalıyor geriye
10 Yorumla- 1 ay
Evlilik her iki tarafı da değiştirir, en azından ömürlerinden -5 yıl götürür..
11 Yorumla- 1 ay
Uzak olsun o zaman :))
Aklı insanın geleceğinde ve gelişiminde ise her iki tarafta kendini bulur değiştirir ha siz hıyar bulursanız elinizde ancak kabuğu kalır
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 ay
Evlilik kadını değiştiriyor o sevimli kadın gidiyor cadı kadın geliyor
15 Yorumla- 1 ay
Sanki erkekler farksız😒
- Cevap sahibi1 ay
kadın panter oluyor ama
- 1 ay
Erkekte ayı yogi😒
- Cevap sahibi1 ay
ne güzel bekarken ayıcık alıp sarılıp uyumuyormu kızlar evlenince ayı cıkınca neden kızıyor
- 1 ay
😑😑
- 1 ay
Erkek yıpranır. Kısıtlanır, eski özgürlük kalmaz, cocuk olur tek çalışır, ağır işleri yapar, hep bi eşya taşır vs :)
10 Yorumla - 1 ay
Kadını değiştirir net. Kadınlar evlendi mi garip bir personaya bürünüyorlar çok değişik geliyorlar.
10 Yorumla - 1 ay
Kadını değiştirir çünkü evlilikte en büyük hatta en çok iş kadına düşüyor asıl ve tek gerçek bu
10 Yorumla - 1 ay
Her ikiside değişir 😅🤣😂🤣 Erkek çok daha fazla değişmiş haklısın 🤣😅😂😂
05 Yorumla- 1 ay
İşiniz gücünüz karı para yer evlenmeyin aman paranız size kalsın pis cimriler
- 1 ay
@Pembistann Para mı?
Parayla ilgili bir şey yok görselde saçlar ve tüm tüyleri dökülmüş horuzun 😅😂🤣🤣 hem para ne alaka?
Ayrıca bir erkek ailesi için çalışır parayı ailesine yedirecek tabi ki başka kime yedirecek? - 1 ay
@Pembistann Günümüzde kadınlar zaten çalışıp kendi parasını kazanıyor. Nereden çıktı şimdi bu para konusu?
- 1 ay
Ha iyi yolunmıs tavuğa dönmüş lafı var ya adamı yolmak öyle anladım 😂 iyi aferin sana helal😂
- 1 ay
@Pembistann 😅😂🤣🤣🤣 biraz peşin hükümlülük var mı?
- Gizli Üye(36-45)1 ay
Kadın erkeğe göre sekillenir o yüzden kadını degistirir
30 Yorumla - 1 ay
Bence ikiside değişir , özellikle çocukları olursa.
10 Yorumla - 1 ay
İkisinin de değişmesi şart değil. Önceden birbirlerini nasıl sevmislerse öyle devam etsinler
10 Yorumla u
1 aybence kişiye göre değişir bu durum ikisi de olabilir
10 Yorumla- 1 ay
Ruhen karakter olarak kadın değişir, fiziksel olarak erkek değişir
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 457 cevap paylaştı. Bence tek tarafı değiştirmemeli iki tarafı da değiştirmesi gerekiyor
10 Yorumla- 1 ay
Kadın hep aynı erkek 2x yaşlanıyor
Ehliyetsiz Bir eşle Asla yola çıkılmaz
10 Yorumla - 1 ay
Karaktere bağlı evlilik isteyen kadın olur erkek olur
10 Yorumla - 1 ay
Erkeği idam et daha iyi bu acıyı çektirmek niye yani😆
18 Yorumla- 1 ay
Ne acısı cekiyosunuz kadın herşeyinize koşturuyor aciymis
- 1 ay
Ben anlattığın hikayedeki kadını göremiyorum...
- 1 ay
Eminim sen kadını öyle görmüyorsundur
- 1 ay
Bak şeker ablam profilin kapali zaten en kötü durum bu evet msjlar kesinlikle kadin için kapalı olmali bu sağlıklı. Paylaşımın cevaplarin kapalı net bir insan bile degilsin. yaşın 125 dedem oldu yıllar geçmiş oleli hala o yaşa gelmedi.. ben kadını inan iyi tanırım emin olabilirsiniz. sizinle asla tartişmiyorum fikrimi beyan ediyorum. zaten o aradığım kritere sahip görebilirsen ki sanmiyorum göreceğimi karar veririm. evlilik olsun diye bir kadının hayatını mehvetmek için asla adim atmam. yani konuşuyorsun ablam saygim var ama sen nasıl her önüne gelene kocam bu diyemiyorsan bende her önüme gelene bu kadındır diyemiyorum. kadin ya da erkek dobra olmalı kendisi olmalı bana internet agzi ile konuşmamalı ve sağdan soladan ezberlemiş hayatlari konu edip bana bununla gelmemeli.. kişiliği oturmuş hanim hanımcık olmalı bana yukselmemeli.. saygisini korumali ki sevgisini alsin... Seviliyorsun kırdıysam özür dilerim🌹🌹🌹🙏amacım konuyu anlatabileceğin noktaya taşımaktı tekrar saygılar...🌹🌹🙏🙏🙏
- 1 ay
Bende tartışmiyorum güzel kardeşim. Yorumunda sanki sana zorla yaptırmış gibi davranıyorsun ki benim kapalı olup olmamam sana cevap vermeyeceğim anlamına gelmiyor yorumuna cevap verdim ben ayrıca kırmadın ben cevap verdim sadece
- 1 ay
Biliyorum ablam sen haklısın ama senin benim soruma yazman olmamış. Sana paylaşan ablamiz çok tatli temiz bir yer ayırmış görüşlerini oraya rahat yazip atman için ablam benim🌹🙏profilin kapali olması paylasim ve cevaplarindan korkuyor olmandan kaynaklanir. belki sen bunu yapmiyorsun ama izlenim budur. dogru insanlar böyle basit seylerden korkmaz ama senin için demiyorum yine yanlış anlama.. ben haksizim peki hataliyim doğruları söylemiyorum sen ve senin düşüncene hak veriyorum seviliyorsun saygı ve sevgiler ablam benide affet 🌹🙏🙏
- 1 ay
Kimden korkacam ben djksksjssn
Neyse ya iyi günler - 1 ay
🌹🙏
Hahahaha çok iyi yaaa.
Yalnız bazı kadınlar erkeğine iyi bakıyor. Ben şanslı taraftayım o konuda.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,3b cevap paylaştı. İki türlüde değiştirir genelde iki tarafta kilo alıyor
10 Yorumla- 1 ay
Evlilik gerçekten çok saçma bir şey. İnsanı en erken yaşlandıran gereksiz bir ayrıntı.
11 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Açık konuşayım, Türk kadınıyla evlilik üzerinde iki kere düşünülmesi gereken bir konu. Bunu nikahtan bir ay önce nişan bozmuş bir erkek olarak söylüyorum.
12 Yorumla- 1 ay
Neden genelleme yapıyorsunuz?
- Cevap sahibi1 ay
Yaşadığım tecrübe bana yetti.
- 1 ay
Tabikide bizi değiştirir kadınlar aynı şekilde dururken erkekler her şeyi ile değişir
10 Yorumla erkeğin THE END dediği nokta o ilk çayı içmicektik dediğini duyabiliyorum
11 Yorumla- 1 ay
:))
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. eger bi erkek sorumluluk sahibi degilse evlilikten uzak dursun kadının da başını yakmasın
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Kadını çökertir, bitirir. Erkeğin hayatı düzene girer. Olan kadına oluyor
12 Yorumla- 1 ay
Ne alaka
- Cevap sahibi1 ay
ne, ne alaka?
Hayır, tam tersi ilişki yaşadığınız kişinin gerçek yüzünü tüm çıplaklığıyla görürsünüz sadece, tabi genelleme yapmak saçma olacak, buna göre yorumumu değerlendirmeniz gerekiyor
10 YorumlaErkeği hayatı güzelleşir temizlik yemek rahatlık çünkü yan gel yat oh ama kadın yaşlanır yıpranır depresyona girer
21 Yorumla- 1 ay
Tespitin doğru erkekler evlenince tipi vs kayıyor ama istaisna da var kadınlar da bazen daha erken cokebiliyor
10 Yorumla - 1 ay
Vallahi beni de eşimi de değiştirmedi şükür
16 Yorumla- 1 ay
Ne güzel :)
- 1 ay
Siz evlimisiniz
- 1 ay
Hayır değilim
- 1 ay
O yüzden sizde her hangi bir değişim olmamıştır
- 1 ay
Hayır olmadı :)
- 1 ay
Ama hepimizin de değişime ihtiyacı var
- 1 ay
Kadını değiştirir Kutsal annelik görevini sırtlanır koca çocuk ev yaşam derken bedenen ve ruhen kadın çöküntü yaşar ve değişir
10 Yorumla - 1 ay
Kadınlar sadece cinsiyeti değişmiyor..
18 Yorumla- 1 ay
Ne demek bu biraz açarmısın😏
- 1 ay
Çevremde bekarken tanıdığım ve evlendikten sonra gördüğüm bir çok kadın, gerçekten evrim geçirmiş gibi oluyorlar.. Bunda çocuk doğurmanın da etkisi var elbette ama sonuç; kadınlar çok değişiyor..
- 1 ay
Benim çevremdeki erkeklerde hep kel ve göbekli oluyor😏
- 1 ay
Kelliğin evlenmekle alakası yok.. Bekar kalsaymış bile saçları dökülecekmiş Adamcağızın.. göbekli olmak da kadının suçu.. sürekli yağlı ve hamurlu şeylerle beslerse adamı mecburen göbek oluyor..
- 1 ay
Haa kadının suçu yani 😒
- 1 ay
Haa evet..
- 1 ay
😒
- 1 ay
Yemesin erkekte
- 1 ay
Herkesi değiştir çünkü alışkanlıklar değişir
12 Yorumla- 1 ay
Peki alışkanlıkların değişmesi, iyi bir şey mi :)
- 1 ay
Kabullenilirse iyidir , iki tarafı da rahatsız etmeyen değişikliklerse
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Genelde erkeğin pertini çıkarır.
12 Yorumla- 1 ay
Bencede😏halbuki en çok kadın yıpranıyor😪
- 1 ay
Kadınlar bizi yaşlandırıyor çok haklısın 😁
16 Yorumla- 1 ay
Siz kendinizi salıyorsunuz :))
- 1 ay
Bekarken olduğum kilonun üstüne çıkmadım hiç 😁
Çok şükür genetikten de yırttım saçlarım pek dökülmedi
Ama insan yaşlanıyor evlilik sorumlulukları ile
Ben bekar kalsam şimdi 20lik delikanlı gibiydim 🤣 - 1 ay
Dur daha bunun 40 lı yaşları da var :))
- 1 ay
Ölmem miiiii beni daaaaşlaraaa vurun 😅
- 1 ay
Hayat demişti dersin :))
- 1 ay
Acımasız Hayat...
- 1 ay
Erkek çöküyor resmen. Dırdır dırdır dırdır nereye kadar 😁
10 Yorumla - 1 ay
Kimsenin değiştiği yok maalesef aynen devam...
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Kocana hoşaf yapmayı öğret
12 Yorumla- 1 ay
Yok ki🙄
- Cevap sahibi1 ay
Ben kocan olsaydım sana her istediğin yemeği yapardım
- 1 ay
🤣 ne hoşafı oluyor bu tam olarak 🤣
112 Yorumla- 1 ay
Erik hoşafı :))
- 1 ay
Yemedim ama neyse
- 1 ay
Bi laf varda sana demiycem :)
- 1 ay
Valla bu gece uyuyamam
Kulağıma bari söyle - 1 ay
Eşek hoşaf hikayesi :))
- 1 ay
Çok güzel olduğunuz kadar çok da kabasınız kuzum 😁
Yemedim derken o hoşafın erik hoşafı olmadığını biliyorum, inanmadım anlamındaydı, ne hoşafına döndüğünü ben de söylemiyorum 🤣 - 1 ay
Sizde çok açık sözlüsünüz efem :))
Söyle kulağıma söyle en azından :)) - 1 ay
Hahaha kulağın kapalı
- 1 ay
söylediğim hoşafta haklı mıyım
- 1 ay
Haksızsın ;))
- 1 ay
niye ama
- 1 ay
😅
- 24 gü