Eşim tüm gün oyun oynayıp uyuyor, benimle ilgilenmiyor; 5 aylık evlilikte ne yapmalıyım, boşanmayı mı düşünmeliyim?

Biz evleneli daha 5 ay oldu ama ben 5 yıllık evli gibi bıkkınım. Gece uyumaz sabaha kadar sonra da akşama kadar uyur. Akşam da kalkar işe gider birkaç saatlik işi oluyor çok uzun çalışma saati yok maksimum 4-5 saate çıkar. Eve gelir yine oyuna oturur ve sabaha kadar oyun oynar. Ben günde 9 saat çalışıyorum temizlik yemek hepsi bende. Artık sinirimi bozuyor ciddi şekilde batmaya başladı bazı şeyler. Zaten benimle ilgilendiği de hiç yok ara sıra yemek yerken bir dizi açar yiyene kadar izleriz. Bunu ilgi ve vakit geçirmek olarak görüyor. Ben bir şeyler yapmak istediğimde de ne yapacağız ne istiyorsun ki diyor ama öyle bir söylüyor ki zaten bir şey yapasım da kalmıyor. Ne arkadaşlarıyla görüşüyor ne de ortak bir aktivite yapıyoruz. Evlendiğimizden beri 2 defa yakın muhitte dışarıda yemek yedik onun haricinde hiçbir şey yapmadık. Benim çok fazla arkadaşım yok bir kaç tane e onlarla da görüş görüş olmuyor sıkılıyorum eşimle bir şeyler yapmak istiyorum ama onda öyle bir istek yok ve bu beni çok üzüyor. Yıllardır beraber olmasaydık derdim ki bu adamın unutamadığı bir kadın var o yüzden böyle ama o da yok. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Bir yorum yapsam karışma benim işime der daha fazla oyun oynayacağım der hemen agresifleşir. Ben iyi de konuştum yok kötü de konuştum yok. Kör cahil bir kız değilim okumuş etmiş kendini geliştirmiş bir insanım, kavga ederken beni çok küçümsüyor ben de dayanamayıp karşılık veriyorum ve kavgalarımız da çok şiddetli oluyor bu yüzden. Ne yapacağımı bilmiyorum insan 5 ayda boşanmayı düşünür mü çok üzülüyorum. Bazıları da alkolü yok dışarıda değil evde oturuyor işte diyecektir kesin ama bu öyle bir şey değil arkadaşlar. Sanki ben yokmuşum gibi hissediyorum onun hayatında kendimi. Tecrübelerinizi tavsiyelerinizi almayı çok istiyorum lütfen ciddi yorumlar yapın

Eşim tüm gün oyun oynayıp uyuyor, benimle ilgilenmiyor; 5 aylık evlilikte ne yapmalıyım, boşanmayı mı düşünmeliyim?