Hamileyken eşimle bebek alışverişi ve para yüzünden sürekli kavga ediyorsak bu evlilik nereye gider?

8 aylık gebeyim bu sürede maalesef bebeğime pek bir şey alamadık, eşim küçük kardeşinin eskilerini kullanmak istiyor ama misal beşik bana güvenli gelmedi, çok eskiydi. Aynı şekilde bebek arabası da rengi cıvıktı ve demirleri batıyordu, bebeğimi böyle bir şeye bindirmek istememek en doğal hakkım. Neyse, beşiği zar zor aldırdım ama bebek arabası için yeminli ben almam diyor, ben de olmayıversin dedim. Bebek için gelecek ay bana 10 bin lira bütçe vereceğini söyledi, ben de heyecandan sepete 10 bin liralık şey ekledim. Dün geldi, sepetime baktı, teker teker kavga gürültü çıkardı. Ben zaten şu an alınsın diye yapmadım ki, gelecek ay için. Hem içim içime sığmıyor, bebek istese şimdi bile gelebilir, bunu biz bilemeyiz... Dün o kadar ağır konuştu ki kaldıramıyorum, bugün kendimi berbat hissettim, elim kolum kalkmıyor, yemek yiyemiyorum, bebek aç hissediyorum ama nasıl anlatacağımı da bilmiyorum. Çıkmazdayım, bu adam nasıl baba olacak…
Hamileyken eşimle bebek alışverişi ve para yüzünden sürekli kavga ediyorsak bu evlilik nereye gider?