2 aylık hamileyim, eşimle sürekli tartışıyoruz ve psikolojim bozuldu, bu evlilik böyle devam eder mi?

Evleneli 8 aya yakın oluyor. Hamileliğim zorlu geçiyor sürekli bulantı kusma halsizlik yorgunluk var üstümde böyle olunca da ne işe gitmek istiyorum ne ev işi yapmak istiyorum yemek yapmaktan bile midem bulanıyor su içemez oldum kusuyorum diye. Eşimde çok sorumluluk alan birisi değilmiş ev işlerini yeni yeni çözmüştük şimdi benim yapmadığım her şey gözüne batıyor bu peçeteyi bile çöpe atamadın mı bilerek mi yapıyorsun beni mi deniyorsun falan diye o kadar canımı sıktı ki sanki her gün yemek yapmış evi derlemiş toplamış gibi bir haller kusmaktan bi hafta rapor aldım ve full yattım yani günde 3-4 kez kusuyorum ne yapabilirim bana sen hamilelikten değil art niyetinden yapıyorsun dedi o kadar üzüldüm ki ne yapacağımı bilmiyorum tam hassas aylardayım sinirle evliliği bitiresin geliyor saçma sebepten mutluluğunuzu bozma diyorum ama psikolojim bozuldu o da destek alıyor toplu delircez çocuğa bir şey olacak diye korkuyorum yardım edin ben ne yanlış yapıyorum

2 aylık hamileyim, eşimle sürekli tartışıyoruz ve psikolojim bozuldu, bu evlilik böyle devam eder mi?