Evliyim eşim 6 aylık hamile ama hiç mutlu değilim çocuğuma kıyamıyorum napacağımı bilmiyorum eşimin çenesinden masrafından çok yoruldum artık konuşmak istiyorum tersliyor nasıl napacağımı bilemiyorum.
3 ay
Evliyim eşim 6 aylık hamile ama hiç mutlu değilim çocuğuma kıyamıyorum napacağımı bilmiyorum eşimin çenesinden masrafından çok yoruldum artık konuşmak istiyorum tersliyor nasıl napacağımı bilemiyorum.
Hamile kalmadan önce de bu durum böyle miydi? Eğer böyle değilse hormonlardan olabilir ve alttan almalısın. Sonuçta hamile ve zor bir dönem. Eğer önce de böyleydi dersen de çocuk oyuncak değildir ve çocuk sahibi olma kararı iyice düşünüp ilişkiyi gözden geçirdikten sonra verilmeli. Madem öyle neden çocuk yaptınız yani? Bebek doğunca daha birkaç aylıkken boşanıyor çiftler. Neden bebek doğunca hemen boşanıyorsunuz? Öncesinde neden boşanmıyorsunuz?
Hamile olmadan önce böyle değilmiş gördüğüm kadarıyla. Hamile kadınlarda duygu değişimi yaşanır, hormonların etkisi ve karnında bir can var alttan al. Doğum sonrası toparlar tekrar
Gerçekten zor bir dönemden geçiyorsun, hamilelik süreci hem anne hem baba için duygusal olarak çok yıpratıcı olabiliyor 🤍🤰 Eşinin hormonları, senin artan sorumluluk kaygın derken ipin ucu kaçmış olabilir. Bu dönemde kesin kararlar almak yerine sakin bir zamanda açıkça hislerini anlatmayı dene. Bazen evlilikte sabır, bebeğin ilk dişi kadar zor ama geçici oluyor 🍼✨ “Uykusuz gece geçer, sabır kalır” derler ya, biraz öyle düşün.
Cevap
0Cevap
Mutlu olmadığın bir evlilikte emin ol ikiniz de çocuğa cehennemi yaşatırsınız. Anlaşamıyorsanız boşanın gitsin.
Çocuğa yazık değil mi
Birlikte olursanız yazık olacak. Sürekli kavga ettiğiniz bir ortamda çocuğun mutlu olacağını mı düşünüyorsun?
6 ay önce aklın neredeydi?
Skindeydi yoksa cocuk olmazdı ahahahaha
Böyle sorunumuz yoktu
Ayrıl.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?