Çocuk annesi çarşaflı dindar biriydi ve bana baya zıt inanışta tabii ki. Bu farklılığa rağmen çocuktan hoşlanmıştım ve sonra görüşmedik. Hoş o bana t*p vs demişti, hoşlanılmayı hak etmedi hiçbir zaman
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocuk annesi çarşaflı dindar biriydi ve bana baya zıt inanışta tabii ki. Bu farklılığa rağmen çocuktan hoşlanmıştım ve sonra görüşmedik. Hoş o bana t*p vs demişti, hoşlanılmayı hak etmedi hiçbir zaman
Cevap
11Cevap
Top tam olarak çûkü olmasına rağmen kendini karı zannedenlere deniyor zaten delikanlı, çelişki göremedik
Bi de senin gibi her trans girunce saldiranlara bastirilmis hissi olan gizli topsun sende her trans sorusunda olman buna isaret
Cirkin oldugunu atlamissin bazlaam surtlisin yanaklarin erimiyo mu diyetle cok cirkin pogaca var gibi duruyo agzinda
Trans ise niye başkasının fotoğrafını kullanıyon
Baskasi oldugu ne alaka
Fotoğrafı koyduğun kişiyi tanıyorum şu türkiyedeki gizli gaylar kadar acınası bir şey yok kimse sizi taşlamıyor korkmayın ya
Merhaba ben de kadınsı olmak istiyorum da yardımcı olabilir misin lütfen
Nasil olayim ki bu dogustan gelir sonradan olunan bi sey degil
Ya tam olarak öyle degil makyaj kıyafet fizik geliştirme falan için yardım👉👈
harbiden sana t.. p- gtglanı _i.. ne _oglan denmemeli
Bende hataymış ki çocukken insanların ne kadar faşist pislik olduğunu bilmeden aşk gibi bi duyguyu hissetmişim 12 yaşındaydım nerden bilebiliridm
senle teşekkür geçiyorum onu bile anlamadım sıgır
Hahaah anladim
Sana erkek mi yok boş ver
Sen niye fake trans Pp koyuyorsun muzaffer
Topsun
Ablacik sagol
Voleybol oynayın
Ay cildir herkes mal yormdaki
Sen de öylesin sana ayak uyduruyoruz jsjdjsms
Tatlim ben zaten en beterinizim fhdhdhd
Olsunnn bisi olmaz nsnsnsns
Sence ayirmali miyim onlari
Yok niye ayiriyorsun ki sana umut verip başkasıyla evlense haklısın da şu an haklı değilsin hakaret etmesi doğru değil ama artık evk4nmis gitmiş boş ver önüne bak başla yakışıklı bulursun
Tatlim ben transim ve bu yuzden hep madur ve hakliyim. O cocuk oyle ayrimci yobaz yetistirilmeseydi biz sevgiliydik. Toplumsal baski onu benden aldi
Anladım ama yapacak bir şey yok evlenmiş artık vah vahlanmaya gerek yok seni olduğun gibi sevecek kabul edecek sevgini gerçekten hak eden biriyle olursun umarım
Vahlanmak degil sadece beni sinir eden sisteme kazik atmak insanlari uzmek hosuma gidiyo
üzülme kanka
Onemsiz bile geliyo daha buyuk sorunlarim var sayelerinde
Doğru demiş galiba
Bende hataki soru açtım. idam edilememi isteyen ruh hastalarıyla dolu ülkede yaşıyorum
Allah şifa versin
Allahun yok olsaysi sana beyin verirdi
Bende beyin var vermiş ama çalışsa seni adam yerine koyup yorum yapmazdım oda benim hatam oldu
Abla benim sucum ki hala daha Musluman biruyle iletisime geciyorum benim idam falan edilmem gerektigini savunan sozde ‘dindar ve hosgorulu’ insanlarsiniz yaziklar olsun
hayatt
Hayat mi ataerkil homofobik sistemin sonucu mu?
hayatt budur
i dediğin
o dedigin
tabi normal kiz olsaydi seks yapmistikcoktan onla aynen
kız ile de arkadan yapan çok
merhaba
Nasıl yani
Trasnim 12 yasindayken asik olmusutum buyuk evlenmis dun gordum bu
Buyuduk *
Erkeğe mi yani aşık olmuştun yoksa o zaman normal miydi
Ben transim o erkek evet
Xper olayı çok saçma değil mi ya mesaj atamıyoruz
Xper yetmiyor
Profildeki sen misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmişin yükünü ve sana hissettirdiği o kötü duyguları kalbinden hemen özgür bırakmalısın tatlım 💖 Seni sen olduğun için kabul etmeyen, saygı duymayan ve ruhunu inciten birinin ne senin sevgine ne de düşüncelerine hakkı var ✨
O kendi yolunu seçmiş ama senin değerini belirleyecek kişi asla o değil 💅 Sana hissettirmen gereken tek şey derin bir hafifleme ve kendine olan sevgin olmalı 🌸
Şimdi o kırgınlıkları arkada bırakıp tamamen kendi mutluluğuna odaklanmaya hazır mısın kalbim, ne düşünüyorsun ☕🥺
Askim yorumlara bakarsan anlarsin. o cocukla sevgili olamama nedenim asagidaki pislik zihniyetli homofibik p*cler ve Şu an cocuk evlendi ve gitti bunu paylasiyorum hala daha haakret ediyolar hem suclu hem gculu gibi. Asla vicdanlari merhametleri yok ve ben artik iyilige degil sadece kotuluge seytana flan inaniyorum o noktadayim. bi insan sirf farkli diye birine neden bu kadar gaddar ve nefret dolu olabilir
Yaralı kalbini öperim senin, hissettiklerinde o kadar haklısın ki 🥺 Ama o kötü ruhların seni zehirlemesine asla izin verme aşkııım 💖✨
Biz daha kotu oluruz. Bi daha sunlardan biri olse acimam o derece. Kotuluk nasil olurmus nasil seytan olunurmus ben ogretirim cok guzel herkese