Ben bir trans bireyim bu durum ilişkilerimi kötü etkiliyor ne yapmalıyım?

trans erkeğim. kendimi erkek olarak görüyorum yani. henüz hiçbir operasyon geçirmememe ve hormon kullanmama rağmen hayatıma giren hiçbir kadına aksini hissettirmedim bu güne kadar. hatta bi çok erkekten daha koruyucu, daha sahiplenici, daha ince olduğuma inanıyorum. yakın arkadaşlarım genelde beni beğenir, överler. boyum 180, dış görünüşümü gayet beğeniyorum. fakat 25.5 yaşında olmama rağmen küçük gösteriyorum sakallarım falan olmadığı için. market sig*ara bile satmıyor kimlik görmeden :( insanlar beni 17-19 yaşlarında sanıyorlar. sırf bu yüzden bile istediğim ilgiyi göremediğim oluyor. üstelik genelde kendimden büyük kadınlar ilgimi çektiği için işim daha da zorlaşıyor çünkü beni küçük sanıyorlar. bu güne kadar sayılı flörtüm 3 tane de ciddi ilişkim oldu sadece onların da en kısası 1 sene sürdü. bazen şeytan diyor ki gençliğin elinden kayıp gitmeden takıl, yaşa, eğlenmene bak ama bu durum yüzünden ilk adımı asla ben atamıyorum hep karşıdan bekliyorum, bazen karşı tarafın da benden beklediğinden emin olsam dahi. bu konuda ne yapabilirim?

Ben bir trans bireyim bu durum ilişkilerimi kötü etkiliyor ne yapmalıyım?