Erkek arkadaşım kira yerine otel istiyor, tüm masraf bana kalınca haksız mıyım?

Erkek arkadaşımla ayrı evlerde yaşıyoruz ve ikimiz de ayrı otellerde resepsiyon olarak çalışıyoruz. Ama birlikte vakit geçirmek için ayda 15-20 gün bir otelde kalıyoruz ve aylık 30-40 bin TL otel masrafının %90’ını ben ödüyorum. O çalışmıyordu, yeni işe başladı ve 39 bin TL maaşı var. Kuzeni evden ayrılacağı için kalacak yer arıyor. Bu durumu patronuyla görüşmüş. Patronu da hafta içlerinde otelde kalmasına izin vermiş para vermeden, benimle vakit geçirmek istediğimizde ayrıca otel tutmayı istiyor. Ben ise 28-30 bin TL’lik ev tutup kirayı yarı yarıya paylaşmayı teklif ediyorum. Diyor ki 46 bin tekte ödemek yerine parça parça otel ödemek daha mantıklı niye maaşımdan ödeyeyim. Yaptığına bakın ya ben hep oteli ödüyorum bu zamana kadar hiç lafını yapmadım. Ama kendi keyfine otelde kalacak sonra benimle kaldığında yine oteli birlikte ödeyeceğiz vs hep bana masraf kendi elini taşın altına koymak istemiyor herhalde. Bu arada lütfen sevmiyor demeyin yemin ederim çok seviyor beni sevgisinden gram şüphem yok ama bu bencillik değil nedir

Güncellemeler
8 gü
Güncep