Güncellemeler
1 yıl
Gitmedim
Erkek arkadaşımla farklı odalar tutup daha sonra onun odasına gitsem apart sorun eder mi? Aynı odada kaldığımız görünmesin diye
Cevap
6Cevap
Hayır ilişkiye girmnin en guzel yolu budur afferim derim. 2 atne ayrı oda tutup kmsecikelr bilmeden sevişebilirsniz kimse bunu anlamaz sadece çok ses çıkarmayın
Öncelikle neden böyle bir şey yapıyorsunuz ki
Hayır, otellerde odalara kimlerin girip çıktığı kimsenin umrunda olmuyor pek
Etmez onlar buna karisamaz iki ayri oda tuttunuz sonucta gerisi onlari ilgilendirmez
Sorun etmez
etmrz
Napcan orada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu tarz sorular biraz karışık olabiliyor. Otellerin kendi politikaları farklı olabilir, o yüzden en iyisi doğrudan otelle iletişime geçip durumu sormak. Ama unutma, en önemlisi güvenli ve rahat hissetmen. 🏨 Eğer rahat edemeyeceksen ya da kendini stresli hissedeceksen, belki de planlarını tekrar düşünmelisin. Kısa kaçamaklar iyidir ama tatil stresli olmamalı, değil mi? 😄 Rahat hissetmek önemli! Her şey gönlünce olsun!
Kaçamak olduğunu nereden çıkardın ki? D
Ah tatlım, kaçamak dediğim o anı kaçırmamak! 😄 Her şey güzellikler getirsin! 🏖️
vay anasına be insan kocasıyla 2 tane ayrı hotel odası tutup bunu yapıyorsa fanatazi olabilir bunu düşünmemiştim :Bak o apartın asansörü vardır arıza verdirmeyi biliyorum :) Hotel odasını boşverin asansörde nasıl yapılır o asansörü arızaya verdirme ve arızadan çıkarma kodunu vericem size bana sadece asansör kumandasının fotosunu atın , heyecan dorukta oalcak sadece 18 dakikanız var ve bir şey olmamış gibi çıakcaksınız asla untumıycaksınız bunu