Erkek arkadaşım farklı bir şehirden beni görmeye gelecek ve kiralık evler çok kötü durumda, bunu tutmak istemiyoruz. Otelde kalmayı düşünüyor ve ben onunla birlikte kalmayacağım. Birkaç gün dışarda birkaç gün de otel odasında vakit geçirmeyi düşünüyoruz. Otel odasına benim girme iznim var mı veya bunu sorun ederler mi? Cevaplarınız lütfen ciddi olsun.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
O yerle konusmalisiniz bunu
teşekkürler
Reşit iseniz girebilirsiniz
evet reşitiz
Ben 16yim o 19, otel odasini o tutuyor, onun odasina ben girebilir miyim peki?
girebilirsin sorun etmezler
teşekkürler
Ayrı oda tut riske gerek yok
o benim yaşadığım şehre gelecek o yüzden ben onunla kalmayacağım aynı otelde. sadece onun odasına girebiliyor muyum merak ettim
Nayir almazlar
peki çok teşekkür ederim
Bazi yerler alıyor bazıları almiyor 🤷♀️
o zaman otel ile konuşmak gerekiyor, anladım çok teşekkürler
Kaç yaşındasın ki birlikte kalacaksınız.
birlikte kalmayacağız, o kalacak birkaç hafta. reşitiz
Sevişeceksiniz sonuçta. Otel çalışanı seni eskort zannedecek bilgin olsun.
eskortluk bir tipim yok ki. ayrıca 2021 yılındayız, bu tarz düşüncelerin artık olmadığını düşünüyordum?
Olur mu 1 erkek 1 kadın otele gidiyorsa mutlaka öyle düşünürler.
oda yı iki kisilik tutacaktır zaten, sorun olmaz
çok teşekkür ederim
Risk alma bence usludurmazsunız
uzun süreli bir ilişki içerisindeyim, cinsel ihtiyaçlar iki taraf için de önemlidir.
Evlenmeden yaptırtmasaydın ucuz malın degeri olmaz bil bununla evlenecrgin garanti bile drgil
Evleneceğim kişi ile cinsel hayatımın iyi olmasını isterim, bunu bilmeyerek evlenmek de benim kriterlerim arasında değil. Evlenip evlenmemem neden sizin umurunuzda? Buna neden siz garanti veriyorsunuz? Ek olarak, cinsel ilişki içerisine giren kadınlar veya erkekler ''ucuz mal'' olarak görülemez, görülmemeli. Seks, hayatınızı olumlu ve sağlıklı yönde etki eder. Biraz araştırma yapıp düşünce tarzınızı değiştirmelisiniz, teşekkürler.
Anladım siz bir o r s p sunuz yazmayın artık
Çok cahilsin hayat sana öyle bir tokap atacak ki eşekten düşmüş karpuz gibi olacaksın emin ol ilerde başkasıyla evlendiginde görürsün
Size karşı saygımı bozmuyorum bu yüzden bana ''bacım'' tarzı kelimeleri lütfen kullanmayın. Birbirimizin yaşamlarına karışmaya, pasif agresiflik yapmaya devam edeceksek buyrun. Profilinizi inceledim, yalnızca cinsel yaşam üzerine konuşmuş ve sorular sormuşsunuz. Yaşam bundan ibaret değildir öncelikle bunu öğrenin. İlişkilerde iki taraf da seks hayatlarının düzenli olmasını ister, bu evlilikten önce de olabilir sonra da. Tamamen kişilerin kendi tercihleri ve bunlara saygı duymak zorundasınız. Ayrıca, daha önce sağlıklı bir ilişkide bulunmadığınızı düşünüyorum. Evlilik konusunda umarım hayatınıza iyi biri girer ve neyin ne olduğunu size öğretir. Özellikle saygılı olmayı ve bireylerin hayatıyla ilgili olumsuz cümleler kurmamayı.
Bilgili olmanız güzel lakin o bilgi var oldugu halde hayatınızı olumsuz olmaya etkiliyor bilmiş cahil demeksiniz
Ben namusumla şerefimle yaşadım cimsenin karısına kızına kardeşinin canını yaknamadım cinselik alanında jinokolok okudum evet ilişkiye girmedim lakin cinselik bakımından neyin ne oldugunu biliyorum
Bazı şeyleri ögrenmek için bedenini kullanmak aklını şurunu kullanman yeterli
Otele sor
teşekkürler
Ama güvenilir bi otel olsun sonra baskın yemeyin 😀
böyle bir şeyin olduğunu bugün biraz araştırınca öğrendim. çok garip, teşekkürler bilgilendirme için
önemli değiş aşağoda arkadaş keyfini kaçırmış biraz
Ekstra ücret alırlar
çok teşekkürler bilgilendirme için
Rica ederim
Kimliğini alırlar
Cok rahat girersin sevişmek için apartları tercih edin bence :)
Ben 16yim o 19, otel odasini o tutuyor, onun odasina misafir olarak ben girebilir miyim peki?
Nerdensinki