Erkek arkadaşımla otele gideceğiz birkaç gün kalacağız rezervasyon da yaptırdık fakat bir arkadaşım evli olmadan aynı odada kalamazsınız dedi. Öyle mi acaba? Bütün otellerde mi öyle? Yardımcı olursanız sevinirim.
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Sorarlar o değil evli olmadığınızı ve otelde kalmaya geldiğinizi görünce ordakiler adında çıkar, Şahsen bana denk gelseniz kızı odaya atacak der diye içimden geçer hatta okuyunca yine geçti :D Eğer kovboyculuk oynuyacaksanız bazı pasiyonlara 20-30 tl verip 1-2 saat sonra çıkabilirsiniz yok tatil içinse evlenene kadar bekle
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ne yapacaksınız otelde pardon? Eğer o götürmek istiyorsa muhakkak sevişmek isticek..
Bu arada eğer bir baskın olursa sizi alırlar haberiniz olsun çünkü evlilik cüzdanınız yok04 Yorumla- Soran+1 yıl
Gezmeye, kafa dinlemeye ve sevişmeye gidiyoruz zaten...
- Cevap sahibi+1 yıl
İlk sevişmemi olacak?
- 1 yıl
@evgin20 :D bilim adamı olacak adam bu işte fazla meraklı. D
Er otel kabul etmiyor. Ama alanlar da var iyi arastirin bence ki sonra ortada kalmayin. Biz daha once istanbula tatile gittik nisanlimla. Gunluk ya da haftalik kiralanan apartlar var onlari tercih ettik. Hem sana ait bir ev gibi daha rahat daha guzeel...
11 Yorumla- +1 yıl
Kanka gunluk kiraliklar aşiri pis ve eve sanki hırsız gibi sokuyorlar insani ayrica saatlik veriyorlar 99 tl falan şu anda uygun bildiğin bir site varsa haber verirmisin kaldiğiniz temiz?
4-5 yıldızlılarda sorun etmezler turistik yerlerde de etmiyorlar. Ayrıca 18 den büyükseniz yasak değil ki zaten.
34 Yorumla- Soran+1 yıl
Turistik yer. Etmezler umarım :)
- Soran+1 yıl
Reşitiz o sorun değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
32Cevap
Kenar mahallede hayat kadınalrının pazarlandığı ucuz bir otele gitmeyecekseniz heryer sorar yıldız sahibi her otel sormak zorunda kurallar böyle orası genel evmi adamların bir prestiji var sevgilisini alan gelsin o zaman amacınız belli sevişmek size peşkeş çekicek değiller.
20 Yorumla- +1 yıl
5 yıldızlı bir otelde çalışan biri olarak
4 ve üstü yıldız otellerde sadece kimlik vermeniz yeterlidir.
Oralara polis baskın v. s. yapamaz. Kimseyide siz sevgilisiniz arkdaşsınız kardeşsiniz ilgilendirmez.
Tavsiyem odur lakin birazcık tuzlu ;)32 Yorumla- +1 yıl
Hocam ücreti ne kadar peki? 1 gece konaklama tek ve çift kişilik fiyatı hakkında bilginiz var mı?
- +1 yıl
Kampanyasız fiyat 90 Euro + KDV tek kişi
Kampanyasız fiyat 110 Euro + KDV iki kişi
Size tavsiyem internet üzerinden kampanyalı acentalar bulun bu fiyatların neredeyse yarısına KAHVALTI DAHİL satın alın.
Bu arada 2. tavsiyem ise otele tek kişilik rezervasyon yaptırın sonrasında isterseniz 5 kişi kalın ekstra ücret ödemezsiniz 5 yıldızlı otellerin farkı budur ;)
Elit bir yer olduğu içinde sizlere sarkan veya imalı bakan kimseleri göremezsiniz.
Tamamı ile güvenilir yerlerdir yalnız unutmayın asansörler içinde KAMERA mevcuttur.
Bazı çiftler asansör içinde SEVİŞMEYE başlıyorlar da ;))
Eğer özel bir prensipleri yoksa her yıldızlı otel yani turizm bakanlığından onaylı oteller evlilik cüzdanı sormasızın alırlar. Pansiyonlar alır zaten kimliğe gerek olmaz...
00 Yorumla- +1 yıl
Resepsiyonist'e 50-100 kağıt iteliyen herkese odalar açılıyor gibi gibi.
Not:Karanlığın zifiriye dönüştüğü zaman'a denk getirin.00 Yorumla - +1 yıl
saçmalama :)) o eskidendi... çok defa kalmışlığım var. sıkıntı yaratmaz yaşlarınız reşitse ;) bide koy gibi yerlerde izin vermezler... nereye gidiyosunuz?
00 Yorumla - +1 yıl
Yerine bağlı. Bazı yerlere az biraz para yedirince de ses çıkartmayıp kabul edebiliyorlar.
01 Yorumla Kim kandırıyor sizi lan? Ben sevgilimle kalıyorum, kimlik gösteriyoruz o kadar.
11 Yorumla- +1 yıl
Orası Türkiye değil canım. Türkiye'de pek izin yok bu tarz şeylere. Gerçi az biraz para yedirince çoğu yer alıyor ama öyle herkesi tamam sorun değil deyip almıyorlar.
her otelde değil otelin prensibine bağlı benim arkadaşlarım kalmışlardı
10 Yorumla- +1 yıl
5 yıldızlı otellerde veya ultra lüsk otellerde kalabiliyorsunuz
ama daha düşük otellerde evlilik cüzdanı şartı arıyorlar..00 Yorumla - +1 yıl
Yok yok sorun olmuyor merak etme biliyorum gidebilirsiniz
00 Yorumla - +1 yıl
Ne kadar cok cahil var!!!
Kimse sormuyor merak etme... bu ne cahilliktir ya... yorumlar hep dorar demisler... soran filan yoj...
Sadece balayi paketi sectiyseniz sorarlar00 Yorumla Taksim-besiktas da en meydanda otellerde sevgilimle 2-3 gun kaldim. Hic bir sorun olmadi.
02 YorumlaŞehrine bağlı bir durum
Yoksa 18 yaş altı hariç herkes otelde kalabilir02 Yorumla- Soran+1 yıl
Muğla
- +1 yıl
Alan var almayan var da kizi da tek basina bir odada birakmam yani
10 Yorumla - +1 yıl
kenarda köşede bir otel bulursanız ayrı ama prensip meselesi genelde oteller almazlar aynı odaya.
10 Yorumla - +1 yıl
E tabi adamlar fuhuş batağı bir mekan işletmek istemezler. Kalburaltı yerler bakın.
00 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 3,8b cevap paylaştı. bır zahmet otelcıte sorun gorunuse bakıyorlar ve kımlıklere
00 Yorumla4-5 yıldızlı otellerin umurunda bile olmazsınız ama sıradan oteller almaz
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Apart otel?
- +1 yıl
4 yıldız aşağısı almaz :-) ayrıca otelin kalitesine bakar
10 Yorumla - +1 yıl
İstersen hiç zahmet etme adam tut beraber kalsınlar :D
20 Yorumla - +1 yıl
otellerde kalamazsınız diye biliyorum ama pansiyonda kalabilirsiniz rahatça onu da çok ii biliyorum :D
00 Yorumla kalamazsınız da kalınırda sorun çıkartmaz bazı yerler hani malum reşit değilsen sıkıntı:D sonuçta seni yapsa orası sorumlu
00 Yorumla- +1 yıl
bazı oteller alıyor bazıları almıyor evli olmadan bilgin olsun günlük kiralık daireler daha iyi
00 Yorumla - +1 yıl
ne alakası varya arkadasının ne için gittiğine bağlı otele
00 Yorumla - +1 yıl
kafa kağıdını verdiniz mi kalırsınız sorun yok. tecrübe konuşuyor:DD
00 Yorumla hiç bir sorun olmaz sormazler evli olmak şart değil . ben çok gittim merak etme :)
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
otel bulamazsanız mobilyalı ev kiralayın daha ucuza gelir
00 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 10,7b cevap paylaştı. Turistik yerse o kadar önemli diil.
00 Yorumlaevli değilsiniz ne işiniz var sizinn :D
00 Yorumla- +1 yıl
Parasiyla degil mi ya sorun olmaz bence
00 Yorumla - +1 yıl
Arkadaşın kıskanmış boşver onu kalırsınız
00 Yorumla küçük otellerde aranır
00 Yorumla5yıldızlı otellerde kalırısnız bazı 4 yıldızlı
00 Yorumlayere göre değişiyor sanırım
00 Yorumla- +1 yıl
her otel öyle degil
00 Yorumla - +1 yıl
Yildizli otele gidin