Sevgilimle otelde kalmak?

İki gün sonra buraya gelecek ve otelde kalicak benimle kalmak istedigini soyledi seninle uyumak sana sarılmak istiyorum dedi bende sadece uyumak mi dedim hayir daha fazlası seni istiyorum cok dedi bende ben istemezsem dedim dayanabilir misin sana dokundugumda gibi biseyler soyledi bende dayanırım peki sen dedim ben dayanmak istemiyorum dedi ama ben istersem dayanirsin dimi dedim boyle hafif güldü senin de dayanmaman için elimden geleni yaparım dedi sonrasinda sen istemezsen dururum tabi ama istiyorum seni dedi sizce birlikte kalırsak neler olur
Güncellemeler
+1 yıl
Su an bilkent üniversitesinde İngilizce hazırlık okuyorum aşırı sıkan ve çok zor bi üniversite her konuda sıkıyor ders devamsizlik ayrıca 5 kur var ve sürekli bırakmak için çabalıyor resmen ve para alıyor her bıraktığında da. iki kere kaldım ben ve para vermeye de acıyorum bu kadar sıkılık da beni fazlasıyla yoruyor ve strese sokuyor derse 5 dk geç kalsan almıyorlar buna pek dayanamıyorum sizce uni ye devam mi etmeli yoksa bırakıp yeniden hazırlanmak mantıklı mi soru hakkim yok o yüzdn yardm edn
Sevgilimle otelde kalmak?