Ben yalnız yaşıyorum ve çalışıyorum ama biraz zor geçiniyorum. Bunu erkek arkadaşıma hiç hissettirmedim. Birde sürekli evde yeyip içince çifte masraf oluyor benim için sorun değil ama biraz zorlanıyorum. O diyorki bende kalıyorum bazı şeyleri kiranın yarısını falan ödeyeyim. Ben biraz kötü hissediyorum biri benim için bişey ödeyince. Hesabımıda ödetmem kimseye. Herkes bu yüzden canım muamelesi yapıyor bana çünkü başkası ödemesin derken bazen ben onlarınkinide ödüyorum. Bazı şeyleri ödemesine izin vereyim mi? O da çalışıyor , ailesiyle yaşıyor (Kira falan ödemiyorlar) .
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bence izin verebilirsin bunda kötü bir şey yok eğer gerçekten birbirinizi sevip değer veriyorsanız her zaman birbirinize destek olmalısınız ve birbirinize açık olmalısınız bence hiç sorun etme ve erkek arkadaşına durumun sıkışık olduğunu belirt
Madem o kadar düşünceli, sorana kadar eli dolu dolu gelse ya.
Soru sorana kadar icraata geçmeliydi çoktan.
Bazen alıp geliyor. Bazende ben gerek yok herşeyi aldım diyorum. İşten geç çıkıyor ben almış oluyorum.
Senin Iban numaran neydi? Bir ver bakayım derdim.
Dimi bence de yani sanki senin kabul etmeyeceğini bildiği için sözde teklif etmiş , bilmiyorum yanlış anlama ama seni kullanıyor olabilir. Eğer cidden seni düşünüp yardım etmek isteseydi şimdiye kadar etmişti sana sormadan bile , yani ne bilim bacım hayırlısı..
@Degersizbirisi Kabul etmeme diye bir durum yok. İtiraz yok, sus konuşmak da yok. Hemen bana iban numaranı veriyorsun derdim, konuşturmazdım, itiraz istemezdim. Bu kadar basit. Ara sıra gelirken de buzdolabını full doldururdum. Geldiğimde zaten ya dışarda yerdik ya da dışardan yemek söylerdim.
Ekonomik şartlarla ilgili tabi bu söylediklerim ama isteyen bir şekilde yöntemini bulur. Bunu demek istedim abla.
Sen harikasın , her erkek senin gibi değil
@Degersizbirisi Yok abla kimse 4 dörtlük değil, benim de başka eksik yönlerim vardır belki.
Bu konu için sadece böyle bir örnek verdim. Umarım her şey gönlünüzce olur.
Sağol kuşum amin senin de , aynen olabilir hepimizin iyi kötü yönleri var da sen kullanmıyorsun kimseyi iyisin
Aklımı daha da karıştırdınız. Doğru erkek dediğiniz böyle olmalı ama beni heryere o götürüyor. Mutfak için alışverişte yapıyor. Kira, elektrik , su falan onlara yardım etmek istedi.
@Degersizbirisi Yup yup.
Sen bilirsin ama eve gelirken gönlünden geçen seyleri alarak da destek olabilirdi bu zamana kadar
Kesinlikle
Alıyor zaten genelde.
Eh yani bence eğer ciddi bir ilişki ise destek çıkmalı
Ciddi ilişki evett
O zaman destek çıkabilir abi ki illa bu para vererekte olmayabilir. Mesela her maaşını aldığında dolabı doldursa ve diğer küçük ödemeleri Halletse bu bile bir şey diye düşünüyorum
Onları yapıyor alışveriş falan.
Eh tamam adam zaten üzerine düşeni yerine getirmeye başlamış. Desteklemesini izin vermelisin bence
Salla gitsin. Ödese de ödemese de canım diye görecek olan her türlü görecek. Bu onların zihniyeti ile ilgili.
destek olmak istiyoa olsun niye kastın ki normal bişey bu
Birinin benim için bişey ödemesine alışkın değilim. Utanıyorum. Biri zorla ödeyince huzursuz oluyorum.
farklı bir bakış açısı ama hoş değil. biri benim için kahvaltı ısmarlarsa bende akşam yemepi ısmarlarım. biri bana zor günümde yardım ederse bende ederim. aynı şekilde kız arkadaşımda kalsam bende öderim yarısını. oda huzursuz hissediyodur
Birlikte yaşıyorsanız neden olmasın, gurur yapılacak bisey değil bence
Seni ileriki zamanlarda sıkıntıya düşürmeyecekse olabilir
Acikcasi zorlaniyordum iyi olur de ya da kendini iyi hisedeceksen olur de
Olabilir mutfak yiyecek icecek vs seyleri o alabilir
Para konusuna girmeyin ama en azından bı kaç sık davranışı olabilir
Sonuçta hayat paylaşıyorsunuz yardım etmeli kötü birşeydeğil
Tamamen gelıp senınle yaşamak ıstıyor sanırım
Yok tamamen değil. Arada gelecek kalmaya. Evi zaten 10 dkk falan uzak.
Versin bence neden tek basına yüklenesin ki zorlandıgını söyluyorsun zaten düşünmesi incelık
evleri birleştirin direkt herşeyi ortak ödeyin
Ailesiyle kalıyor o. Aynı evde yaşamak istemiyorum. Haftanın 2-3 günü geliyor. Diğer günleri kendime ayırıyorum. şu an aynı ev sorumluluğuna giremeye hazır değilim. 4-5 gün kafamı dinliyorum :D
Evet ödemeli bu zaten en doğal sey
Hem sen nasi bir insansın melek gibi karakterin var umarım kıymetini bilir uzmezseni
Kabul et kız her şeyi sen ödeme
sıkışıksak bir süre etsin bence
kullanmasın seni sonra mana dikkat
seni seviyor bırak ödesin
Bırak ödesin ne olacak
Başkası olsa erkeği yolardi. Bence sen insaflisin.
Et et
Yani, tabii ki evet
Valla gönüllü olacak herkesi kabul et
İzin ver bence
evlenin?
Evliliğe daha var. 6 aydır birlikteyiz. Çok taze bir ilişki.
kaç yıl beklemeyi düşünüyorsun? fikir olarak soruyorum.
En az 6-7 yıl. Daha çok gencim. Ha eğer bu çocukla ilerleyeceksem 1 yıla aynı eve çıkarız.
yaşın kaç ayıptır sorması? ben şahsen bu yaşımda okadar beklemem o kişi uygunsa 1 - 2 yıla kadar beklerim yüzük takıp
Ben evlilik insanı değilim yapamam.
6 7 yıl bu zamanda bir sürü şeyde yaşarsın zaten. Evlilik insanı değilim deyip birlikte yaşamakta ironik
@Darkness_Queen ironik değil. :D aynı evde yaşamak farklı, evlenmek farklı. Sizin gibiler evliliği sadece cinsellik olarak gördüğü için anlamamanız normal. Nasıl olsa aynı evde yaşıyorsunuz cinsellik olur mantığıyla baktığınız için. Yorumun ironik.
Yoo kim demiş cinsellik olarak değil çok şey var evlilikte sende aynılarını yapacaksın muhtemelen evlenmeyeceksin sadece bu yüzden komiksin
@Darkness_Queen komik olan sensin canım. 😘 niye bu kadar dokundu sana? Ailen izin vermiyor mu sevgilinle yaşamana? Sana mı soracağım? Demekki farkları var. Cahile laf anlatılmaz.
Benim sevgili peşinde koştuğumu kim dedi? Hahaha. Evli gibi yaşayacağım ama evlenmeyeceğim hahaha
Darkness_Queen arasında fark yoksa niye bu kadar dokundu? Aahahahah cinsellikten başka bişey düşünemiyorsun değil mi? Ahahahahahhaah evliliği cinsellik zanneden cahil kesim. Ahahaahahaahahha
O halde sen cinsel açıdan kullanmayı düşünüyorsun. Sonra ben özgürüm falan haha birde bana diyorsun yazık kafana
Aaa bak soruda sormuşsun belli zaten cinsellikle ilgili sorunların olduğu. Ben aldım cevabımı. Psikoloğa gidebilirsin. Cinsellik yaşamak neden zor? Evlen yaşarsın kız. 😂
Cinsellik diye ağlayan sensin sorularda.
Zorluklarından bahseden niye ağlamış olsun akıl yaşın kaç? Ağlıyormuşum evet tam şu an (!)
Sen söylediklerimi anlıyor musun ki? Bunu söylediğine göre anlamamışsın.
Aynen öyle (!)
Ben kendi fikrimi paylaşıyorum. Sen benim soruma yorum yapacağına benim fikirlerimle alay ediyorsun. Saygı duyman gereken yerde. Yaşını sen sorgula istersen. Çünkü direkt benim hayatıma ve düşüncelerime saldırıyorsun.
Ciddi misin?
yadırgadığım ya da eleştirdiğim için söylemiyorum ; çocuklarının evlenmeden sevgilisiyle aynı evde yaşamasına izin veren anne babalara gerçekten şaşırıyorum.
yadırgadığım ya da eleştirdiğim için söylemiyorum ; Reşit olan insanların ailesinden kopup bir birey olamaması ve çocukların ailelerine göre yaşaması gelişip bir birey olamadığımızın kanıtı. İzin alacak yaşı çoktan geçtim. Aileler bizim sadece dünyaya gelmemizi sağlar. Doğruya yönlendirir. Aileler sahibimiz değil. Lütfen bir birey olduğunuzu hatırlayın. 😀
Çok farklı düşünüyoruz
Saygı duyarım
Teşekkürler 🙏
bırak destek olsun
Bence ortak olmalı