Tatile götüren erkek arkadaşım tatil masraflarını ödemeli mi?

Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne ne sevgilisi?
sevgiliyle tatile gitmek ne demek ya
Bugün hesap öder yarın karşılığında başka bişi ister napacaksın o zaman. Kocan olsa sıkıntı yok nereye gidiyorsan git napıyorsan yap. Bazı insanlar var bak uyuşturucu nasıl veriyorlarsa ilki her zaman bedavadır bu işte böyle ödicek ödicek sonra ne isticek sen düşün?
Niyeti ciddiyse evlensin.
Ajsjdkdkdkflgl ne kasmışsın beeee sal ablam hayatı yaşa biraz
ben yaratıcımın kitabını kendime rehber seçtim. Herkesin kendi ameli kendi defteri.
yani bu işin yazılı olmayan kuralı maliyette paylasımcı olmaktır. ama tabi o senin sevgilin ise biraz denge erkek tarafından olabilir. yani o 2 öder sen 1 gibi. yani bunun bi dengesi yok. biraz ondan biraz senden olur. 2 kişi arasındaki maasa göre maliyet paylasımı olmaz. gelire zenginliğe göre. misal ben hadise ile cıksam hep o ödese olur mu. hadise evlenmiş galiba işte lafın gelişi diyorum. tatile cıkınca da sende katkıda bulunman en güzeli. illa bi oran olcaksa 60 a 40 gibi bi oran bence hoş. bence yani
Daima götüren , davet eden , misafir eden , teklif eden kişi konu ne olursa olsun karşılamakla mükelleftir. Tabiri caiz se racon budur. Siz sadece karşılanan olmadığınızı hissetmek istiyorsanız bunu erkek arkadaşınıza bugünde ben seni davet ediyorum fakat şartım kesinlikle elini cebine sokmak yok dersiniz. O zaman hem kendisi ile samimiyetinizi belli edersiniz hemde kendinizi iyi hissedersiniz.
Normal şartlarda yediğim yemeği bile alman usulü öderim ama senin gibi sevgilisine yük olmak istemeyen minimum masraf yapan düşünceli sevgilim olsa sanırım bence tatil masraflarını öder sorun etmezdim yani sen iyi niyetli birisin bu yüzden biraz daha rahat ol yiyici değilsin
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Tatil masrafları tek tarafa yüklenmemeli bence. Her iki taraf da elini cebine atmalı belli bir ölçüde masraflar beraber ödenebilmeli. Şimdi tatile gitmek bir yerlerde gezmek dünya para oldu, tek kişiye bu yük yüklenmemeli diye düşünüyorum.
Erkekler her daim güç peşindedir. Bunu bazen zekası, bazen konumu, bazen kendine olan öz güveni sağlar. Ve çoğu zaman da başarır. Hesap ödemesine gelirsek eğer üstünde senin zenginim gücüm var havası uyandırmak istediği içindir.
Öyle doğru.. Öyle de olmalı kadın gücü ele geçirince çok daha acımasızdır (genel için konuşuyorum)
izin vermesen de ödeyecek ki :)
Havalı olma diğer erkeklere göz dağı senin gözünde "büyük adam" olma senin gözüne girme gibi gibi sen arada söyle ben ödeyebilir miyim diye ben öderim derse çok kasma ama böyle düşünmen güzel
Valla egoist biri değilse, yaşa gitsin, güçlü olan harcasin fazla takılma arada bir de sen öde hesabı, ama tatil nasıl olur ona da durumu o kadar mı iyi onu düşün, tartışma çıktığında senin arkandan laf yapar mı onu düşün öyle biri mi yani, sana ne kadar değer veriyor...
Gereksiz kendini sıkıyorsun bence.
Adam zaten cebinden para çıkmasını kabul etmiyor, ee buna rağmen de tatile götürüyor seni.
Maddi olarak Götürme durumu olduğu için seni zaten götürüyor.
O yüzden bir sıkıntı yok bence, sen keyfine bak, zehir etme kendine tatilini.
Mesela bir gün aniden cüzdanı olmaz, parası kaybolur falan filan işte o zaman sen ödersin, bu daha güzel bir davranış olur onun için.
Yani o götürüyorsa onun ödemesi lazım ama birlikte tatil planı yapıyorsanız da ortak bi tatil hesabi gibi bisey yapmanız daha iyi olur bence sonucta size kalmış ama bu ödeme olaylarından rahatsız oluyorsan da açıkça konuş yemeği o ismarliyorsa tatlıyı sen ısmarla sınama biletini o alıyorsa atistirmaliklari sen al gibi bi anlaşma yapın böyle daha rahat olacağını söyle reddetmez sanırım
Çok karmaşık o hep ödemek ister seni mutlu memnun etmek için ama iş daha ciddiyetli masraflarda artık bir konuşma yapıp ikiye bölünmesi gerektiği söylenmeli bence ya da en azından ben yemeklerdeyim sen bu gibi gibi olayın maddi durumlada ilgisi yok ayrıca çocuk neticede jest gibi yapıyor
Benim de yaşça büyük çok sevdiğim biri olmuştu. Ayrıyız artık. Ama onun da durumu iyiydi. Hesap öder vs hediyeler hep alırdı yapardı. Ben ödeyecek olursam sen daha kendi hayatını kur ben senden hiçbir şey istemiyorum anlamındaydı. Gücünü göstermek amaçlı değil. Beni seviyordu, harcamamı istemiyordu. Hiç kendimi kötü hissetmemiştim. Ben de ona kendimce jestler süprizler yapardım böyle olabilir
Ödemeyi teklif etmelisin.
Yine kabul etmezse anın tadını cikar sonuçta sen sormuşsun.
Para dediğin ne ki?
Bankadaki rakamlardan ibaret değiliz.
Demekki seninle zaman geçirmek paradan daha değerli.
Bunun için sevinmelisin.
Kasma kendini.
Önceden senin kesene de uyan tatil standartina göre seçim yapmasını, çünkü senin de masraflara ortak olmak istediğini söyle.
Bir de onun ödediği hesaplarda kendini rahatsız hissettiğini güzelce ona ifade et.
Hayvan degilse anlar, senin de ödemelere ortak olabileceğin bir tatil planı yapar.
Bir zamanlar ben de bu problemi yaşıyordum ama ikimizde öğrenciydik sıkılıyorum demeye ama içimde rahat değil dediğin gibi istediğimi yiyip içemiyorum falan sonra dedim bu böyle olmaz ben de ödeyeceğim böyle kendimi rahat hissetmiyorum diye gerek yok dese de üsteledim alman usulü yapmıyorduk ya o ödüyordu ya ben o şekil çözdük işi
Ay valla öyle gidiceksen tatile hiç gitme yani kendini kötü hissetceksen. Bence erkek ödemeli ana yoksa kadın da ödeyebilir ama durumu iyi diyorsun ve kendide bunun farkıdna ödeyebiliyorsa odesın sen anın tadını cıkar hesap için kendini kötü hissetme altı üstü para yanı o ödese ne ödemese ne
Bence tamanını ödememeli, tamam kuruş hesabı yapılmaz ama o yemek ısmarlar sen kahve, o bi gün kahve ısmarlar sen çay, ne biliyim araba varsa bi kere o benzin alır bi kere sen... özellikle bu zor ekonomik koşullarda, durumu iyi olsa da, erkeklere çok yük olunmaması gerektiğini düşünüyorum
Yapilan yorumlara baktimda ne kadar karaktersiz insanlar var. Eger ekonomik ozgurlugun varsa bazen sen odersin bazen o oder. Ciddi bir iliski dusunup dusunmemen bile onemli degil. Kimseye muhtac olmamali insan.
Valla bu zamana kadar ben de senin paran sende kalsın bana harcama kafasındaydım ama belli bir noktadan sonra artık diğer taraftayım. Karşı taraf ne kadar harcarsa harcasın maddi sıkıntıya girmeyecek biriyse, bırak harcasın.
Benim erkek arkadaşım bana yemek ısmarlasa ben ona tatlı ısmarlarım ya da hediye falan alırım ama bir şekilde ona bir şey almaya çalışırım içim anca böyle rahat ediyor diğer türlü rahatsız hissediyorum
Yaptığınız harcamaların tek taraflı ödenmesinden rahatsız olduğunu dile getirebilirsin. Şayet bunu sorun etmiyorsa güzel bir hediye alarak jest yapabilirsin.
Allahımmm. Ne hatunlar var. Erkek arkadaşına okut bu mesajı. Bassın direk nikahı. Kaçmaz fırsat
Bende kız arkadaş yapıp tatile gitmek istiyorum masraflar benden sadece adam akıllı olsun güzel tatil geçirelim
Şahsım olarak benim yanımda sevgili öderse şayet beni kursuna diziyorlar acısını hissederim kemiklerimi kirsinlar daha iyi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş