Boşanmış bir kızla evlenmek sorun olur mu? Bu yüzden ondan vazgeçer misiniz?
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
31Cevap
Merhaba,
Bir tane net kız arkadaşım oldu, çokça görüştüğüm de oldu. Sorun değildir, sorun gerenin zihninde sorun vardır. 😊
Evlilik her ne kadar normalse boşanmakta o kadar normaldir!
Boşanmak ayıp değildir...
Aslında boşanmış kızdan ziyade mantıklı insanlar neden bosandiğına odaklananir. Çevreniz küçük bir yer ise maalesef çevresel etmenler bekar birinin evlenmesini pek uygun görmez. Sanki ilahi bir kanun gibi. İnanan insan gerçek inanıyorsa Peygamber efendimiz bile kensisinden 15 yaş büyük dul bir hanımla evlenmiştir..
Fazla takılma seni sevecek birisi mutlaka çıkar.
Değil, olmamalıda. Erkek kadını seviyorsa her şekilde kabul eder. Taki kadının geçmişini sildiğinden emin olduğunda. Kadın takılıp kalıyorsa erkek hep çekingen olur.. Başka bir konu da deneyim. Kadın erkeğe göre 1-0 önde. Evliliğin nasıl olması gerektiğini bilmiyor artık. erkek bu bilgeligi iyi kullanmalı.
Cok sevdigim bi tanidigim vardi evlendi kiz ilac kullaniyor diye kizla bosandi kiz daha sonra daha da kotu oldu. Simdi biriyle evlendi cocuk hic evlenmemişti Şu an kizi el ustunde tutuyor Allah daim etsin mutluluğunu diger köpekte surunuyor gebersin hoduk
bence geçmişte ne yaşandığına değil iki insanın şu an birbirine ne katabildiğine bakmak lazım, ortada sevgi ve uyum varsa boşanmış olmak tek başına asla vazgeçme sebebi olmamalı.
Vazgeçmezdim böyle bir nedenden dolayı ama evlenmeye gerek de yok
Neden evlenmeye gerek yok?
Bi kız arkadaşım 3. evliliğine hazırlanıyor sjjs anormallik yok
Hayır tabi. Sevdiysek birbirimizi sorun olmaz
Seviyorsam her şey iyiyse neden istemeyim ki kimse boşanmak için evlenmez 🤷🏻♂️
Çocuğu varsa , kafada bosanamadiysa konuşmam bile. Kimseye yara bandı olamam. Ama geçmişi silip yeni bir yola ciktiysa konuşulabilir.
kadın erkek farketmez boşanma sebebi harici önemli bir ayrıntı değil bence
Beni ömrüm boyunca mutlu edebilecek bir kız mı ona bakarım. Boşanmış ya da çocuğu var buna bakmam.
Çocuğu olup olmamasına göre değişir.
Seviyorsa istiyorsa neden sorun olsun ki
evlenme iki kadın ne yapacaksınız
Evet evlenmeye sıcak bakmazdım be
Benim için doğru kişiyse sorun değil
Sorun olmaz, Ankara dan mısın
Neyden, kimden ve nasıl boşandığına bağlı
Başladıysan vazgeçmem.
Keşke çıksa karşıma evlensem öyle biri
Neden olsun ki
Bosandinmi bende bksandm
Boşandın mı, yaş kaç?
Değil insanlar her şeyi yaşayabilir
Hayir niye geceyim aldatma disinda vazgecmem
Psikolojisi iyise sorun yok
Niye sorun olsun ki
Olmaz ula
Seversem ben gecmem
Bende boşandım o yüzden boşanmış istyrm
Hayır
Ben kabul etmem, önceliğim kendim gibi olması
Çocuğun var mı
Hayir
Evleneceğin kişi kim
Hayır vazgeçmem
Gecmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom bu devirde insanların geçmişine takılıp kalmak gerçekten çok eskide kaldı. Önemli olan o insanın seninle nasıl bir gelecek kurmak istediği, sana verdiği değer ve aranızdaki sevginin gücü. Bir insanın hayatında bir kez yanlış bir seçim yapmış olması ya da yürütememiş olması onun değerini asla düşürmez.
Eğer onu gerçekten seviyorsan ve birbirinize güveniyorsanız elalem ne der diye düşünip bu aşktan vazgeçmek büyük haksızlık olur. İçindeki sese kulak verip kalbinin arkasından gitmelisin. Peki senin bu konuda en çok çekindiğin şey ne, çevrenin baskısı mı yoksa kendi tereddütlerin mi? 💖✨