Boşanmak isteyen kadın pişman olup vazgeçer mi?

Eşimle daha 2025 yazında evlenmiştik. Lakin evlendiğimizden beri ufak-tefek konulardan, değmeyecek şeylerden uzun uzadıya tartıştıp durduk. Eşim anksiyete bozukluğu hastası, sürekli kafasında felaket senaryoları kurup bunları da gerçekmiş gibi lanse edip hayatı zindan ediyor. Asla ama asla yaşanmış ufacık bir şeyi unutmuyor. Hep kendisi haklı, mağdur, kurban, hiçbir zaman kendisinin en ufak dahi hatasını görmüyor.

Aralığın başında son kavgamızı etmiş olduk, ben bir sinirle evden kovdum ailesinin evine gönderdim ama cinnet geçirtti beni yine saçma sapan konulardan.

Ben barışmak için uğraştım;aradım, yazdım, ailem ailesini, kendisini aradı hepsinde tavır aynı oldu. Evlerine gittim kapıyı açmadı. Seni artık istemiyorum bırak benim peşimi, boşanacam senden diyor. Ben de bıraktım daha üzerine düşmüyorum.

En son anlaşmalı boşanmak için bir miktar para istedi, sana verecek param yok dedim geçtim.

Sizce kafasına dank eder de buradan bir şeyler düzelir mi yoksa sadece ben s*lak mıyım hala barışır mıyız diye düşünüyorum kurtulup yoluma bakmak varken. Siz ne diyorsunuz?
Güncellemeler
4 ay
Edit:Güncell yorum yazın
Boşanmak isteyen kadın pişman olup vazgeçer mi?