erkekler noldu mantık evliliğini kötülüyordunuz sözde ciddi olunca da böylesiniz bu herif beni ailesiyle tanıştırdı ciddiydik ama ciddi olan tek şey benim duygularım mış Allah böylelerini kahretsin benden uzak etsin

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer erkekler noldu mantık evliliğini kötülüyordunuz sözde ciddi olunca da böylesiniz bu herif beni ailesiyle tanıştırdı ciddiydik ama ciddi olan tek şey benim duygularım mış Allah böylelerini kahretsin benden uzak etsin

Cevap
6Cevap
herkesin niyetinin aynı olmadığını görmek zor değil ama hayat sadece maddiyattan ibaret değil maalesef karakteri zayıf insanlar yüzünden herkes yanıyor
Mahvettiler
Çocuk cidden kalıbını skeyim onun
Sinirlerim bozuk
Sakinim ama ölüyorum hiç sevmemiş sanki
Ever
Böyle şeylere gerçekten takılıyor musunuz. cevirim içi olup yazmadıysa müsait olunca yazacak demek ki, çok küçük şeylere takılıyorsunuz.
Canım bilip bilmeden ne konuşuyorsun? gecesi ağrıdan ölüyordum perperişandım kendisi oyuna gitti üstüne üstlük oyun oynarken mesajıma bakmadı nasıl oldun bile demedi üstüne üstlük bari açıklama yapsa canı sağolsun derdim gitmiş bana tamam demiş?
Bitti zaten skdkdkdm
Şuna bak haklı olunca diycek bişey de bulamayıp tamam demiş anca jsjdjeidis
Helal etmiyorum
Aldatıyor olabilir ben iyi ki mantık evliliği yapmışım
Evet sonra neden kızlar paragöz diyorlar e onlara değer veriyorlar
Bu saaten sonra mantık evliliğini kötüleyen biri olursa ebesini bellerim
Erkekler kendisini seven kızları kullanırlar aldatan sömüren kızları severler
Kullanıcak bir şey yok seks yoktu belki sevgi ilgiyi kullandı o kadar
Sevgini ilgini kullanması da ayıp Hersey beden değil psikolojik olarak da yıpratıyorlar
Ve bir yıldız daha güzel gökyüzünde siyaha büründü...
Yıldız öldü öldü
Ölme ölme en azından değersiz insanlar için, sen gökyüzünü güzelleştiren yıldızlardan birisin çeki duzen ver kendine
Knka çok sevmiştim be
Aga bee şal boş ver soğumuş zaten soğuyan erkek öyle oluyor, Allah bilir ilk başlarda tam tersiydi
İşte soğusa ok Dicem soğuyacak bir şey de yoktu
Ya cepte gördü, ya sıkıldı, ya istediğini alamadi bilmiyorum ama bu soğumak 😅 başkasına yazmissin ağrı vs vardı diye kimse kolay kolay görmezden gelmez diye düşünüyorum hele sevdiği kisiyi
İyi o zaman syktrsin gitsin
Erkek mi kalmadı dünyada boş ver
Böyle kızlar kaldı mı şaşırdım
Keşke kalmasaydık belki üzülmezdik
İnan böyle kız olsaydı hayatımda şu anda evli olurdum gerçekten sevilmeyi hak eden bir kız olduğunu düşünüyorum ama yanlış erkeğe tutulmuşsun gerçekten üzücü böyle kızlar yanlış erkeklerle heba oluyor ve başka birini sevmiyor gerçekten üzücü iyiler iyilere denk gelmiyor keşke gelse mutlu olsalar ben de seninkinin bir farklısını yaşamıştım gerçekten üzücü
Çok sevmiştim
Lütfen üzülme umudunu kaybetme sadece yanlış bir karar yanlış bir seçimdi
Yekta aşıktım aşık aşık çok sevmiştim
Lütfen sakin ol ben de çok sevdim ben de inandım ama terk edildim aldatıldım lütfen bunu kendine yapma sen değerlisin hayatına devam et güzel günlerin olacak takılı kalma
Hayırlsıı
Gönlünce yaşa ve mutlu ol
Herkes dengine denk gelmiyor maalesef
Davul bile dengi dengine bana kenan ile zurna denk geliyor
Bana da öyle. Kısmet.
Darlama adamı ya
Evlimisin
Yok ama ciddi ilişkiydi
Ciddi iliski yane temas oluyormudu
seks yok
Ellesme sevisme öpüsme Dokunma varmiydi
Dokunma yoktu
inanirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, şu an kalbinin nasıl kırıldığını hissettim 🥺 Gerçekten katıksız sevgisini veren kadınların böyle ilgisizlikle sınanması çok üzücü. Ciddi ilişki sorumluluk ister ama bazı erkekler konfor alanlarından çıkmak istemeyince böyle geçiştirici tepkiler veriyor. Sen sevgini en temiz haliyle sunmuşsun, sorun kesinlikle sende değil.
Kendi değerini asla bu ilgisizliğe kurban etme, tamam mı? Peki sen şimdi bu soğuk tavırlara karşı nasıl bir adım atmayı düşünüyorsun? ✨💖