Çünkü boşlukta hissettikleri için. Geri dönmesinin sebebi de %90 seks içindir. Ex'ten next olmaz. Profil fotoğrafına baktım da, ben olsam geri dönmezdim. Yaşları ufaktır çocukların, ondan elimin altında bulunsun diye dönüyorlardır. Dönmüş gibi yapıyorlardır. Biz de yaptık. Fena da olmadı. Hah...
05 Yorumla- +1 yıl
Peki ihtiyaçlarını karşılamıyorsam? Igrenc zihniyetini de al git lutfen
- +1 yıl
Yaşimin ufakligi ile ne alaka? Hayır senin yasin kac? Ben iğrenç zihniyeti ona soylemedim.
- +1 yıl
Yav tamam tamam. Hala yaşımın ufaklığı ile ne alaka falan diyor. Sevgilimle kardeş kardeş mi gezeceğim çocuğum? Tamam hurra yatağa koşalım demiyorum ama pamuk şeker yiyip, sahilde balon gezdirmiyoruz.
Tamam "iğrenç zihniyetli birisi" ile daha fazla konuşma istersen. Söyleyeceğin bir şey varsa yaz, yoksa çekilebilirsin. - +1 yıl
Yazdığım şeyleri okuyup mu yazdin bunları pek çözemedim ama neyse.. kendimi sana açıklamak mecburiyetinde bulunmadığım için istediğini düşünmene izin veriyorum. Iyi geceler sana :))
En İyi Cevaplar
+1 yılerkekler elde edemediğini sever, erkekler elde ettiği şeyden çabuk sıkılır.
bu arada sizi tanıyor gıbıyım twıtterda takipçim olma ihtimaliniz nedir @Pisliktanesi?08 Yorumla- +1 yıl
O halde mutlu bir ilişki yasanmasi muhtemel değildir? Hayır takipciniz değilim :)
- +1 yıl
Mutlu bir ilişki farklı bir boyut bazı şeyleri aşarak gelişen birşey.. Erkeklerin 18-24 aralığından bahsettim sizin yaş aralığınızda bu oldugu için :)
- +1 yıl
25 yaşında olsam mutlu olacağım yani?
- +1 yıl
bana niye kızdın anlamadım ki ben yaşınla ilgili birşey demek ıstemedım sana 18-24 yaş arası bir erkek bir kız buldupunda sıkılır yenı arayıslar ıcıne gırer bu yuzden kızlar genelde olgun dedıgımız 23+ erkek arar bu kadar basit bu emege saygı ama lütfen...
- +1 yıl
Kizmadim esağfurullah sordum sadece. Cevabin için teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim ses tonunuzu yanlış yorumlamış olmalıyım kusura bakmayın
- +1 yıl
Biraz yüksek ses ile konuştum. Kusura bakmayın
- +1 yıl
i tried to be kind
Senden ayrılıyor, geziyor tozuyor, bakıyor ki kimse senin kadar enayi değil, ee sahipsiz kalınca da tutuşup sahibine dönüyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Enayi ve ben :D tamam tatlım
+1 yılÇünkü erkekler biraz anlama kıtlığı yaşıyor çoğu zaman
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılAyrılıyoruz sizin yerinizi dolduracak birşey bulamıyoruz gururu bir kenara bırakıp yazıyoruz. Şuana kadar yapmadım diyen erkek yalan söylüyordur. Hepimiz yaptık aynısını. Ama geri döndüğümüzde sizi gerçekten sevdiğimize inandırabilmek zor :) keşke hiç yapmasak bunu ama sizin regl dönemleri gibi bizimde gel gitlerimiz oluyor kafamızda. Bişeyler kurup saçmalıyoruz işte :) affedin en iyisi
310 Yorumla- +1 yıl
Acik sozluluguj icin tesekkurler.. Güven gidince istesekte affedemiyoruz iste :) aslında hepimizin mutsuz olmasinin sebebi bu belkide...
- +1 yıl
Güven problemi gerçekten kötü :) evet mutsuz olma sebeplerimizden biri de bu. Bazen kızlar yapıyor bazen erkekler. Ama ben akıllandım yapmıyorum artık çünkü onu bir kere yaptığında ne kadar seversen sev bir daha düzelmiyor o ilişki :)
- +1 yıl
Evet aynen öyle işte ama bazen akillandigin zaman çok geç olabiliyor bazen yasayabilecegin en güzel iliskiyi bu yüzden kaybedebiliyorsun.. ah cok kötü :D
- +1 yıl
Şuana kadar kaybettiğim 2 kişi oldu onlarlada en güzel ilişkiyi yaşayamayacağıma emindim :) onun dışında şimdi karşıma çıkacak en iyi ilişkiyi yaşayabileceğim birini bekliyorum :D
- +1 yıl
Ben sadece bir tanesi için yasayacagim en iyi ilişkiydi diyebiliyorum.. insan hepimize nasip olur ya
- +1 yıl
Kısa bir sürede en iyi ilişkiydi dememeliyiz ben bunu öğrendim hayattan... tam 7. Yılımızdı bu benim evleneceğim kişi diyordum. 1 sene içinde öyle bir değişti ki şu an 8 yılımı aldığı için her gün beddua ediyorum
- +1 yıl
Hm anladim haklısın elbet geçecek bu düşüncem. Beddua etme tersine döner
- +1 yıl
2 sene oldu dönmez sanırım daha da etmemeliyim :)
- +1 yıl
E senin olmuş baya benim daha 2 ay oldu taze
- +1 yıl
Geçer geçer 1 haftada sildim ayrıldıktan sonra tek yapman gereken sana yaşattığı kötü günleri düşünmek :) çok etkili unutma aracı
+1 yılbiraz gerizekalı olduğumuz için gerçi hiç geri dönmek gibi bir hatam olmadı ama sadece çok istedim gururum izin vermedi, bişeyin değerini kaybedince anlarız bende çözemedim ama burada en büyük görev kadınlara düşüyor erkeğini anlaması lazım gel git kafamız olduğunun farkına varıp ona göe davranmalı ama çok zor
07 Yorumla- +1 yıl
ne kadar seversem seveyim bu fedakarlığı yapmam bir erkek için.. dengesizligi bir kenara biraksin benim karşımda :D
- +1 yıl
sen bu kafayla daha çok evde kalırsın çok samimi söylüyorum bak işin zor :D
- +1 yıl
Kalırım valla :D
- +1 yıl
ama bir yere kadar haklısın bak hiç olmazsa diğer kızlar gibi yapmacık davranamıyorsun neysem oyumdur misalı güzelmiş tuttum bunu :)
- +1 yıl
Yapmacık olmak bana göre değil.. ya olduğum gibi sevileyim ya da hiç
- +1 yıl
her zaman kazanırsın böyle devam et
- +1 yıl
Dademin evde kalırsın diyordun.. Güzel ironi :D
+1 yılErkek dediğin gezgindir her yemeğin tadına bakmak ister ama elindeki tabağı bırakıp da başka tabağa gittiğinde tatmin olmamışsa en azından sevdiği tabaktadaki yemeği tekrardan keyif alarak yemek ister.
Bu nasıl bir cümle oldu yazarken yoruldum bişeyler cıkar kendine burdan :D02 Yorumla- +1 yıl
Değişik anlatis ama teşekkür ederim :D
- +1 yıl
rica ederim :D
+1 yılBen anlamıyorum sevgilimin degerini o anlasın:D
Ben dalkavuk olanı hizaya getiremem ♥
Sorma bana ben görünmezi göremem ♥
Merak eden kendine yönelsin ♥
Boş yere kimseyi oyalayıp üzemem ♥
Geçici şeylere heves edip üzülemem ♥
Fikrim, hevesimi alt etsin.. ♥12 Yorumla- +1 yıl
Alkış sana
- +1 yıl
en iyi cevabı halim hadi oyalama beni :D
+1 yılAyrılırken içimizde ki kin , nefret , öfke maxa ulaşıyo. Terkedilmenin de verdiği kızgınlıkla o an sadece küfür ediyoruz zaman geçiyo nefret öfke gidiyo geriye kalan şey arkada saklanmış aşk oluyo. Çok güzel açıkladım yine kahretsin -.-
11 Yorumla- +1 yıl
Evet güzeldi.. Teşekkür ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni bırakan erkek kesin bakırköylüktür. sen gayet ilgi çekici bir kızsın. senle arkadaşlık yapan erkeklerin büyüük ihtimal özgüvenleri tavan yapıyor ben bunu tavladıysam diğerlerini hayli götürürüm diyor. ama bakıyor öyle olmuyor geri dönüyor. ayrıca senle sevgili olan erkekler nasıl birşeydirdi senden başkasıyla sevgili olamıyor. çok mu çirkinler acaba
11 Yorumla- +1 yıl
Gece gece egomu oksadin cok mersii :D ama ben güzelliğim için sevilmek istemiyorum işte :( Hayır cok cirkin degiller yaniama benden baskaaiybaşkasıyla sevgili olamıyorlar demedim ben
Abla benim de sevgilim en son saçma davrandım diye ayrılmak istedi kabul etmedim onu çok sevdiğimi dile getirdim ama soğuk yapıyor tam inandıramıyorum gıcık oldum sana diyor mesaj atmak istiyorum ama atmosfer geçmemiş durumda ne yapmalıyım beni affeder mi pişman olduğumu mu söylemeliyim? Birdaha olmayacak dedim inanamıyorum sana dedi ne yaparsam barışabiliriz özelden alatadabilirsin.🙃
00 YorumlaSeninle yapabildiği şeyleri herkesle yapabileceğini sanıyor. Yapamayınca farkını anlıyor ve u dönüşü yapıyor. Ama bunun kızı erkeği olmaz.
14 Yorumla- +1 yıl
Ya ben kızları bilmem başıma geleni yardım buraya kizi erkeği olmaz demeyin.. kızları değil erkekleri merak ediyorum
- +1 yıl
Teşekkürler :)
Kızlarda aynı şekilde :) Leyla the band- Yokluğunda dinle
Şimdi vazgeçersen geriye döneceksin,
Gitme! Kaybedince daha çok seveceksin
Biliyorum, hiç bir anlamı yok:
Yokluğunda, yokluğunda, yokluğunda...03 Yorumla- +1 yıl
Bilmez miyim.. şarkı bana cevap olarak yazılmış
- +1 yıl
:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü bazı insanların bişeyleri anlaması için ancak onları kaybetmeleri gerekir kaybetmeden herşey basit görünür onlar için sanki ellerinde kaybedecek birşey yokmuş gibi yaklaşırlar olaya ama aslında durumlar hiçte öyle değildir
06 Yorumla- +1 yıl
Eic derecesinde hoşuma gitti. Teşekkür ediyorum cevap için
Cevap sahibi+1 yılBende teşekkür ederim böyle bir soru sorduğun için genel olarak benimde sevmediğim bir konu çünkü
- +1 yıl
Rica ederim :)
Cevap sahibi+1 yılbir insanda en önemli şey empati sahibi olup olmamasıdır empati yapabilen insan zaten terketmez sevdiği insanı küçücük bir heves olarak görmez çünkü kendisine aynı şey yapılsa nasıl hissedeceğini çok iyi bilir
- +1 yıl
Eic cevap secmisim gibi takil sen :D teşekkür ediyorum cevap icin.. sevdim
Cevap sahibi+1 yılhaha teşekkürler :D
+1 yılNe alaka? Herkes de böle olmuyordur yani bende örnek olarak, kimi insan tükürdüğümü yalamam der, kimisi tükürüksüz kaldım olmuyor der. ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Elbette herkeste böyle olmuyor. Ben olanların sebebini sordum
+1 yılYalan. Asıl değerli olmadıgını ayrılınca anlıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur
- 1 yıl
Ben de
Yok oyle bir durum, 3 yillik sevgilimden ayrildim en ufak ozlem duymadim.
010 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptı kiz sana?
- +1 yıl
Genellemedim zaten hepinize bu açıklamayı yapmaktan sıkıldım.. ben başıma geleni sordum yani kendi erkek arkadaşlarımı sordum.. yapmayın sunu
- +1 yıl
Baslikta detay vermedim zaten.. sorum gayet net. Erkeklerin çoğu erkek olarak yorumlarini yaptı tahmin edip. Size onları sormadım yani. Gereksiz yorum yapıyorsun
- +1 yıl
Senin sorun gereksiz bence, cevabini bildigin soruyu sirf muhabbet olsun diye soruyorsun. Classical Turk erkegi; karakterinden memnun kalmayip ayrilmistir daha sonra da yasadiginiz guzel anlari dusunup geri donmustur. Cevabini bildigin soruyu bir de ben cevapladim memnunsundur sanirim.
- +1 yıl
burada bir sürü mantıklı cevap geldi aklıma gelmeyen ben sorumdan da cevaplardan da memnunum. Merakimi giderdim. Gereksiz olup olmadığına karar verecek kisi sen değilsin. O halde hiç yazmasaydin :)
- +1 yıl
Sanane sorduğum sorudan arkadaşım? Bas git allah aşkına ya
Cok egoistce olmus, eger kucuk hatalarla ayriliyorsan insanlardan muhtemelen sen sikintilisin, ama hepsi cok ciddi sebeplerleyse duzgun birini denk gelmemistir.
02 Yorumla- +1 yıl
Hepsi geçerli bir sebepti. Benim sorum zaten böyle hata yapip sonradan pispişman olmalarinin sebebi
+1 yıleee bu işler böyle
https://www.youtube.com/watch?v=FVabDOUzjYM04 Yorumla- +1 yıl
Böyle olmasa mutlu mesut yaşicaz ama..
- +1 yıl
karaktersizleri tanıyacaksın ki tecrübr olsun
- +1 yıl
Doğru :)
- +1 yıl
dersini alıyor insan :)
+1 yılSanırım erkek arkadaşların senden ayrıldıktan sonra bundan iyisi bana bakmaz diyerek geri dönüş yaptılar ^^
08 Yorumla- +1 yıl
Sadece dış görünüş için mi yani
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Bu durumdan kurtulmak istiyorum
- +1 yıl
Eski sevgililerinle devam etmeyerek kurtulma sürecine başlayabilirsin ^^
- +1 yıl
Sadece dış görünüşüm için sevilmekten nasıl kurtulurum
- +1 yıl
Açıkcası o konuda verebilecek tavsiyem yok ^^
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılDeğerini anlayıp geri dönünce ne oldu orasını merak ettim :D
015 Yorumla- +1 yıl
İçimde kabul etme isteği olsa bile guvenemedigim icin reddettim
- +1 yıl
Burada sorduğuna göre hala tam olarak reddedememişsin anlaşılan
- +1 yıl
Yo ben meraktan soruyorum.. fazlasıyla reddettim aslinda
- +1 yıl
Senden aldığı enerji ve sohbeti başka kızda bulamayanlar genelde eski kapıyı zorlarlar
- +1 yıl
Seviyodur diyen çıkmadı :D helal ya
- +1 yıl
Seviyodur :D
- +1 yıl
Hadi be ordan :D
- +1 yıl
Kız milletine yaranılmıyor ya :D Ya adam seni sevmese nasıl senin güzel enerji ve sohbetine gelsin illa ki seviyordur
- +1 yıl
Tamam inandım :D
- +1 yıl
Sen reddettiğine göre şu an boştasın sanıyorum :D
- +1 yıl
Bostayim :D
- +1 yıl
Sen gel bakayim şöyle :D
- +1 yıl
Hemen ben profiline bakacam diye profil fotosunu da değiştirirmiş :D
- +1 yıl
Hahahah aynen sırf sen beğen diye.
- +1 yıl
farkettim zaten :D önceki de güzeldi oradaki kıyafetini de beğenmiştim
Pek zeki yaratıklar olduğumuz söylenemez ne yazık ki :)
13 Yorumla- +1 yıl
Acik sozluluk güzel :)
- +1 yıl
Haklısın herkes böyle olsa ne iyi
Pek iblemiyoruz ayrılıncada bir kıskançlık krizleri falan ondan başka bir şey den değil yani :D
010 Yorumla- +1 yıl
Dengesizlik yanii
- +1 yıl
Kiskaniyorsa seviyordur?
- +1 yıl
Sevmediği halde de kıskanabilir. Siz kıskanmayı sadece seven insan kıskanır mı diye düşünüyorsunuz bence nayırrrrrrr uzun bir ilişkidir, ciddi bir ilişkidir, yaşanmışlık ilkler çoktur anılar, hatıralar ve ayrıldığınızda senin ufak bir erkekle arkadaşlığını konuşmanı kabul edemez kıskanır bunun gibi şeyler takma bunlara kafayı sen ben kızları çözemedim kızlarda bizi :)
- +1 yıl
Şu anlattıkların eski sevgilimle beni anlatıyor cidden.. şu an reddettiğime göbek aticam dediklerin doğruysa
- +1 yıl
Neyse giden gitmistiiiirr
- +1 yıl
Bekliyordum bu cevabı.. aynen
biraz itlik yapmak hoşumuza gidiyor sanırım. oha çok açık sözlü oldum.
21 Yorumla- +1 yıl
Bugün bir itiraf aldı gidiyor sizi hadi hayırlısı :D
Anlamak değil aslında özlüyor insan baskadıylada yapamıyo anlıyor kabul edilse çok mutlu olur ama
04 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı geldi :)
- +1 yıl
Tecrübe he
+1 yılne alakası var bir seven var bide maksat biriyle çıkmak olsun düşüncelisi var bunun gib
02 Yorumla- +1 yıl
Donus sebebi hangisi
- +1 yıl
Bana hic geri donmediler
Daha iyisini aramaya çıkmış bulamayınca dönmüş işte
03 Yorumla- +1 yıl
Döndüğünde de beni bulamaz öyle erkek
- +1 yıl
Bencede
cunku baskasının olcagından korktukları ıcın baskasına kaptırmamak ıcın genelde böyledır
07 Yorumla- +1 yıl
Mantikliymis.. Teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Erkeklerin sevme duygusu yok o halde?
- +1 yıl
genelı kızları elde etmek ıcın cıkar ama tabı bunun ıcınde sevenlerde var ama dusuncen bbu konuda yanlıs olabilir sevmedıgım bı kızı neden baskasının olcak dıye korku-ım yanlışmıyım? bunu zaten seven erkekler yapar peşinden kosar senle oldumu mutlu olur cok farklı bı duygudur o ya sevgıyle alakası yok bence
- +1 yıl
Seven erkegin aklinada gelmeyeceksek yazık bize
- +1 yıl
He iyi i zaman
+1 yılbilmem başıma gelmedi hiç sevgilim olsa zaten iş ileri gider
02 Yorumla- +1 yıl
Anladım. Teşekkürler :)
- +1 yıl
rica ederim :)
+1 yılBende durum tam tersi bitmişse biter tamamen isterse ne olursa olsun..! Her erkek aynı değil
06 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur hepinizi bilemiyorum :)
- +1 yıl
tanışalım ve bitirelim öğrenirsin :D
- +1 yıl
Hiç almiyim ben ya :D
- +1 yıl
:D kaçıyorum ben sonra tutamazsın bak beni :D
- +1 yıl
Elveda...
- +1 yıl
Allah'a emanet ol :D
+1 yılsahurda ezana 1 dk kala son bir bardak daha su içme psikolojisi gibi:)
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahah güzeldi :D
erkeklerle alakası yok anka her ayrılan yapıyor bunu
06 Yorumla- +1 yıl
Ben yapmıyorum
- +1 yıl
Ben yaşadığımı yazdım buraya.. kız sevgilim olmadı maalesef o yüzden onu yazamadım kusura bakma
- +1 yıl
Üstüne alinmasaydin.. yarası olan gocunur
+1 yılsenin gibi hatunun değerini anlamayan erkeğin aklına sıçayım.
01 Yorumla- +1 yıl
Uu teşekkür ediyorum :)
+1 yılOnlar terk edilmenin verdiği acı ve boşta kalmış duyguların hazı ile geri dönüyorlardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yıldaha ilkim ve sonum diyeceğim birini bulamadım yani hiç sevgilim olmadı ne desem boş
02 Yorumla- +1 yıl
Kaldımi böyle erkek
- +1 yıl
çok vardır
. msız kalınca anladık diyorlar yoksa ne alakası var =) !
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen hep terkedildim , hepsi de mutlu galiba :D Bende bir sorun var galiba anlamadım.
Halbuki iyi adamımdır lan, neden ki böyle?01 Yorumla- +1 yıl
Iyi adam olduğun içindir
O an ceptesin de o yüzden
01 Yorumla- +1 yıl
Neden cepte olayım?
+1 yılakılları başlarını sonradan geliyor çünki
02 Yorumla- +1 yıl
Kötü sonuç..
- +1 yıl
bunlar hep abazanlıktan oluyor işte :)))
+1 yılBoşuna öküz demiyoruz
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın..
Onu Kaybetmek istemezsin ama kaybedersin işte
01 Yorumla- +1 yıl
Yazik olur cok yazik
+1 yılVazgecelmez olduklarını düşünüyorlar.:)
01 Yorumla- +1 yıl
Yazikkk
+1 yılTotonu cok kaldirmislar senin cocuk :D
01 Yorumla- +1 yıl
Deme oyle
+1 yılkızlar içinde geçerli
01 Yorumla- +1 yıl
Ben orasini bilmiyorum. Tanık olduğumu sordum :)
+1 yılValla hep ben ayrıldım şuana kadar.
02 Yorumla- +1 yıl
Oda güzel
- +1 yıl
asşifkldsaşilasdşifasd
şahsen hiç başıma gelmedi
01 Yorumla- +1 yıl
Dogrudur
gaz kafalılar çünkü jeton sonra düşüyo
00 Yorumla
+1 yılElzabet ile baş başa kalınca anlıyoruz değerinizi
00 Yorumlabok var çünkü
01 Yorumla- +1 yıl