Kadınlar efendi erkek sevmiyor mu? Erkeklerin onları üzmesinden şikayetçi olan kızlar neden hala ukala erkeklere kanıyor?Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Anlatsanıza biraz...🎈
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Sheldon Cooper 'ı gördüm atladım , cınım ya özlemişiz.
Soruya gelince siz erkekler birbirinizi böyle gazlamaya başladınız diimi, ilişkide iki tarafı da gazlayanlar oluyor , taraflar boş yere üzülüyor. Arkadaşlarının mallıkları yüzünden. Problem bence daha çok bu.
Bakardım sevgilim hayalleri süsleyen bir erkek maşallah diyorum arkadaşlarıyla bir buluşuyor bi havalar, telefona dönmemeler, ne bileyim konuşunca bana imalı laflar. Böyle olunca da bizi şeytan dürtüyor yanlış yapalım diye. Efendiysen bu çizgide devam et.20 Yorumla
- +1 yıl
Aşkta efendi erkeklerin değerini bilenlerde var karaktersiz olanlarda bence. Kimisi aşık olduğu adamla mutlu mesut yaşarken kimide (karaktersiz olan) aşktan bunalır daha serseri cool erkek peşinde koşar sonra pişman olur sevildiğinin kıymetini anlar ama iş işten geçer.👌
10 Yorumla
- +1 yıl
Efendi erkek bize geldi de biz mi değerini bilmedik. Değerini bilemeyen aptaldır.
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
36Cevap
- +1 yıl
Kadınları etkileyecek özelliklerde olmayan erkekler, kendilerini efendi erkek olarak tanımladığı sürece gerçekleşmeyecektir bu eylem. 😅
00 Yorumla - s+1 yıl
Kocası efendi olduğu için 5 haftalık hamile neriman görüştüğü erkeğe kaçalı daha birkaç hafta olmadı.
00 Yorumla - +1 yıl
- ... çünkü değerimiz, yalnızca ne kadar efendi olduğumuza bağlı değil ve
kimin ne değerde olduğunu da kimse bilemez; İslam inancında yargı Allah'ındır.
Ahiret yaşamı sürsek değerimize göre karşılık bulurduk da burası henüz yeryüzü.
- Yalnızca "efendi" olduğundan sevilmeyen bir erkek olduğunu sanmıyorum.
- ... çünkü herhangi bir şeyden şikayet etmemiz onun büyüsüne kapılmayacağımız anlamına gelmez.
- "İyi çocuk sendromu"yla "efendi" olanın çekici gelmemesi doğal, diye düşünüyorum.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir efendi erkek (kibir out) olarak cevaben;
Bir efendi erkegin iliskiden sogutabilen negatif ozellikleri olarak olabilecegi gibi, ukala demeyelim de firlama (vur dediler öldürdüm ) erkeklerin de iliskiyi göturebilecek pozitif ozellikleri var olabilir. Bayanlarin dikkatimi ceken bir ozelligi var ama ne biliyor musunuz?
Efendi de olsa ukala da olsa ağzı lafda burnu kafda olana daha bir agzi acik bakiyorlar sanki.
Sanki dedim niye?
Hepsi diyeyim de kul hakkina mi gireyim durduk yere simdi.00 Yorumla- +1 yıl
Efendi erkeklerin hepsi mükemmel diye bir kaide yok ki?
Efendi olduğumu düşünerek yazıyorum ama aşk, efendilikle değil kalbe de hitap etmekle mümkündür..
Kalpler ısınınca sevgi olur, aşk olur..
İnsan gerçekten kalbine hükmedemiyor ve kalpler yalnızca Allah’ın elindedir..
#Vesselam20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Ben karşı cins ile konuşurken genelde ikiye ayıyırım;
Saflar ve şeytanlar. Saflar %80 efendi erkek ararlar, şeytanların neredeyse tamamı şerefsiz erkek sever. Genelde şeytan kesim evlenmek istediği zaman ise tam tersi efendi erkek aramaya başlar.
Bunun sebebi ne bilmiyorum aranızda açıklamak isteyen var mı?00 Yorumla- +1 yıl
Off ne boş sorular. Arkadaşım efendi erkekler picler gibi yanaşmıyor çünkü. Kolay kolay bakmazlar. Hayatlarinda kimse olmasa bile asik olmadan sevmeden kolay kolay konuşmazlar
Elde edilmiyorlar.
P c erkekler efendi rolunu iyi yapiyor kandirabiliyorlar. Kizlar duygusal ve saf genellikle. Seviyorum a kanar. Seytan erkekler de bunu biliyor... hala kavrayamadiniz demi42 Yorumla- +1 yıl
Ben babamdan abimden cok cektim. Efendi sevgilim olmasini istedim. Adamin hayatinda kimse yok. Cok uğraştım. Ki üniversitede cocugun muhabbetj geciyodu diger kizlara da bakmiyomus hshxueudueu elde etmek mümkün degildir bu türü. Ne cinsellik ne güzellik fayda etmez. Bi tane buldum onu birakmam daha da 😂 kusura bakma sinir oluyorum kizlar bela seviyo düşüncesine. Kimse kendini dövecek, üzecek biri istemez seviyorum diyolar kandırıyorlar benim de basima geldi :(
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Yoo, bence gayet de biliniyor. Fakat bazı insanlar istiyor ki hemen bulayım ruh eşimi de çoluk çocuğa karışayım. Ne yazık ki bu sanıldığı kadar kolay değil.
Erkek ne kadar efendi de olsa karşı tarafla anlaşamadıkları zaman, yanlış zamanda karşılaştıkları zaman ilişkileri pek de uzun ömürlü olmuyor. Demem o ki tek kanatlı kuş uçmaz..20 Yorumla bunun açıklaması şöyle buna 4 S kuralıda denir seven s... ikilir s... iken sevilir ondan böyle yaani bir diğer açıklamasıda deveye diken bazı insanları haşırt diye s... iken yaranır şeklindedir yaani 😂😂
20 Yorumla- +1 yıl
Bu soruyu bende merak ediyorum. Bulamıyorlar mı yoksa ilgilelerini mi çekmiyor emin değilim..
10 Yorumla - +1 yıl
Lafta hepai efendi ister ama karşısına çıksa yüzlerine bakmazlar csfaca
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Zamane kızlarımız veya bayanlarımızın aklı hep uçarı kaçarı cinsten olduğu için onlara efendi erkekler hep sıkıcı geliyor
Bu yüzden bu kadar ayrılıklar ve boşanmalar10 YorumlaNedeni çok basit. Kadın karşısında güçlü sağlam erkek görmek istiyor. Kendisini her türlü zorluğa sıkıntıya karşı koruyup kollayan bir aslanın gölgesinde olmak mı yoksa efendilikten kırılıp utanmasa kadının arkasına saklanacak bir erkek mi? Efendilikte iş yok biraz sert olmak iki tarafı da iyi hissettirir
10 Yorumlaçünkü salağız. nazik davranıyoruz, sevdiğimiz kadına bir çiçek gibi, bir kraliçe gibi davranıyoruz. saygı gösteriyoruz, hayalimizde onu tanrıça gibi konumlandırıyoruz, kısacası gerçekten seviyoruz.. birde annemiz bizi ahlaklı büyüttüğü için olsa gerek. aile terbiyesi falan.. aşşağılık, şiddet fetişisti insanların içinde anlaşılmıyoruz haliyle. kendine iyi bak
10 Yorumla- +1 yıl
Meyve veren agac taslanir sasirtici degil kizlarinncani yandiktan sonra pisman olup. butun yaptiklarina ragmen efendi adam aralar cocukda hic yasayamadigi basi seyleir yasamak icin o enkazi kabul eder
10 Yorumla - +1 yıl
devir değişiyor ondandır. hasancanın da dediği gibi nerde değer vermeyen it kopuk varsa onlara gidiyorlar. gülü seven dikenine katlar mantığı ilerliyor sonu hüsran yapacak bir şey yok.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Efendi erkekler piyasada çok dolanmaz arka plandadır hep. O yüzden elde etmesi zordur. Kızlar kolaya kaçıyor sanırım😄
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Çünkü kızların hepsi neredeyse dış görünüşe ve parasına bakıyor
20 Yorumla Bu tam aksine arkadaşlık ilişkilerinde de böyledir. Kim sıradanlığını korumayıp anormal davranırsa bir bakmışsın arkadaşın, sevgilin olmuş. Beyin desen farklılık peşinde, kalp desen işi gücü sevgi peşinde. Kısacası insanlar ''kendilerine en yakın" insanları seçerler.
00 Yorumla- +1 yıl
İlişkiye başladıktan sonra biliniyor bence. Genelde tercih etmiyorlar. Sanırım cazip gelmiyor efendi erkek.
10 Yorumla hocam ben efendi değilim diğer gruptan da değilim ama bu genelleme yanlış üstat efendi adamlar hep sonunda kazanacaklar.
10 YorumlaÇünkü gerçekten kafaları sadece tipe ve paraya basıyo. [%70]
20 Yorumla- +1 yıl
Ben efendi erkek severim , diğerlerini bilmem asşdj
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. Aşk çünkü.. herzaman yanlışı seçer.. ask olunca mantık devre dışı olduğu için... kalbe direk yogunlasiyoruz...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı. Kızlar cemiyeti başkanı olaraktan söylüyorum ay bundan size ne dkskkfskxö
10 YorumlaÇok sinir bozucu bir şey bu, benim manit gayet efendi çok şükür xd
10 Yorumla- +1 yıl
Bir kızı 10 kişi sever. O gider 11. ci karakter yoksununu sever bazen...
10 Yorumla - +1 yıl
Efendilikle salaklik arasinda bir cizgi var Onu asamayanda kendine efendiyim diyor. Mesele bu
00 Yorumla Askında eskiye göre çok çok fazla değerleri biliniyor. Eski dızo erkekler yerine böylesini daha içten daha samimi daha güvenilir buluyorlar. Keşfedilmek önemli. Keşfettikçe tekrar tekrar aşık oluyorsun aşık oldukça keşfediyorsun.. 🤷🏻♀️
10 Yorumla- +1 yıl
Efendi erkek tanımı kişiden kişiye değişiyor ama en çokta yalan söylemeyen, iki kişiyi birden idare etmeye çalışmayan erkekler efendi grubuna girebilir, birde her kıza yanaşmayan erkek tipi olabilir diye düşünüyorum.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
En son baya efendi bi erkekle karşılaştım ama o da şerefsizin teki çıktı
Seviyormuş gibi yapıp sonra sevmediğini söyledi mesela10 Yorumla - +1 yıl
Ukala erkek sevmiyoruz bizi güldüren espirili hayat dolu adamları seviyoruz. Efendi tercihim tabi ki ama eğlenceli olmalı. gidip niye puşt seveyim canıma susamadım biz biraz bizi eğlendireni seviyoruz kaliteli zamann
01 Yorumla- 7 ay
boş ver
İlla ki bilen kızlar vardır hatta hanımefendi kızların da kıymeti bilinmez ama şuna takılıyorum yok diyenler kaç tane erkek gördünüz denk gelmedi deyin şunu deyin bunu deyin de yok demek kendini kandırmak demektir.
00 Yorumla- +1 yıl
Yani kendi capında haklı olabilirsin ama unutma herkes bir degildir. Bu olay bence erkekler için de gecerli ama kimse için degişmeye degmz efendi olmak ukalalık tan daha iyi umarım karsına seni her halinle sevecek biri çıkar
00 Yorumla - +1 yıl
Herkes bir şeylerin peşinde olduğu sürece bu sorunun asla bir cevabı olamayacak.
00 Yorumla - +1 yıl
Efendi erkek sevmeyen de ne biliyim
30 Yorumla - +1 yıl
Kim demiş ben bilirim.
00 Yorumla - +1 yıl
bu zamanların baya ilgi çeken konusu. hiçbir zaman dobra bi erkekten hoşlanmadım aksine efendi insanlar daha hoşuma gidiyor.
10 Yorumla Kızlar kendilerine köpek gibi davranan erkeklerin peşinden koşmayı tercih ediyor 😉
10 YorumlaAynen bizim anamızı ağlatıyorlar piçler uçuruma gitse dört nala koşuyorlar ben bu işten bir bok anlamıyorum
10 Yorumla- +1 yıl
Sheldon efendi değilki
Allah korusun10 Yorumla - +1 yıl
Çünkü kızların çoğu (istatistik) cahil, yobaz, kırıcı, vurdumduymaz gibilerini seviyor
20 Yorumla nerede nerede 👀
21 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Biz hep bu şerefsiz sevdamız yüzünden üzüldük bee
30 Yorumla Erkekler çoğu nasıl hanım hanım kızlardan hoşlanmıyorsa kızlar da aynı şekilde
00 Yorumlaergen kizlar mafya babasi gibi erkeklerden hoslaniyof ondan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Onlar da ne istediğini bilmiyor ki
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
diğer erkeği düzeltebilirim ben farklı bi kadınım düşüncesi vs baskın oluyor bir nevi ego.
10 Yorumla Efendi erkeklere kurban olsun onlar❤️
10 Yorumla- +1 yıl
Çünkü o kızlar süzme salak
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Efendi erkek niye sevilmesin çok ayıp
10 Yorumla- +1 yıl
kibar kızlarında bilinmiyor
10 Yorumla - +1 yıl
İlla burunlarindan getirilsin istiyolar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çünkü her şey mal mülk her şey para pul.
00 Yorumla- +1 yıl
efendi sıkıyor biraz hırcın olsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı. Efendi erkeklerin değeri biliniyor.
00 Yorumla- +1 yıl
Cidden yazık ediyoruz onlara
00 Yorumla Bilinir lakin herşeyin zamanı var
00 Yorumla- +1 yıl
Bu kişiye göre değişir
00 Yorumla - +1 yıl
Efendi herşey kaybeder zaten.
00 Yorumla - Devamını Gör (30)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba,
Sorunuzdaki genelleme her ne kadar doğru olmasa da kastettiğiniz konu oldukça önemli olup birçok ilişkinin trajediye dönüşmesinde rol oynayabilmekte.
İnsanoğlu çok kompleks bir yapıdadır, bunun böyle olmasının ana sebeplerinden biri de kapalı bir kutu olan bilinçaltımızdır. Bilimsel çalışmalar insanın hayattaki karar ve seçimlerinin sadece %5’inin bilinçli bir şekilde alındığını, geri kalan %95’inin bilinçaltının yönlendirmesi ile gerçekleştiğini ortaya koyuyor. Dolayısıyla neredeyse tamamen bilinçsizce alınmış kararlar kişiyi ve yaşamını yönetiyor demek yanlış almaz.
Kişi doğduğu andan itibaren yaklaşık altı yaşına kadar bilinçaltında yaşar
O yaşlarda olayları, kişileri ve durumları analiz etme kabiliyeti olmadığı için yaşadığı her türlü deneyimi ve söylenen her sözü doğru kabul eder ve bilinçaltına kaydeder.
Bunun sonucunda birçok olumsuz duygu bilinçaltında oluşuverir. Eğer bir çocuk annesinin babasından kötü muamele gördüğüne şahitlik ediyorsa bu onun bilinçaltında yer eder. Ya da çocuğun kendisi kötü muamele görüyor, sözlü ya da davranışsal tacize uğruyor, sevgi ve güven ortamında büyümüyor, duygularına ve düşüncelerine kulak verilmiyor ve önemsenmiyorsa o çocuk “ben değerli biri değilim” duygusuyla büyür. Bu onun doğası olur.
Geçmişteki bu bastırılmış duygular o çocuğun geleceğini de belirler, çünkü o duygu çözülmediği sürece kişi o enerjiyi yayar. Duygu (emotion) hareket halindeki enerjidir (e-motion) ve enerji alanımız sürekli eş değerini hayata çeker. Amacı kişinin dikkatini kendi içine yönelterek bu duyguları gözlemlemesi ve çözmesine dikkat çekmektir. Ancak o zaman istenmeyen durumların hayata çekilmesi son bulacaktır.
Fakat çoğunluk bu duyguları bastırarak dış dünyada olmadığı bir kişi gibi gözükeceği bir kimlik yaratma çabasına girer. Sahiplenme, başarılı ya da ünlü olma, zengin olma ya da yeni ilişkiler vasıtasıyla geçici tatminlerle içsel duygunun rahatsızlığından korumaya çalışır kendini. Fakat hayatı yöneten zaten o duygunun ta kendisidir.
O yüzdendir ki kişiler hayatlarında yeni ilişkiler ve yeni deneyimler yaratarak ıstıraba son vermeye çalışırlarken aslında hep benzer deneyimleri çekerler. Bu sonu gelmeyen bir kısır döngüdür aslında. Birçok insan yeni partneri için “neden benim karşıma hep bana değer vermeyen insanlar çıkıyor ki?” sorgulamasına girer. Oysa o kişiyi hayatına çeken kendisi ve bilinçaltındaki çözülmemiş enerjinin çekim gücüdür.
Çözüm yüzleşmekte, itiraf etmekte ve teslim olmakta yatar bu kişiler için
Duygularının farkına varan kişi onların gerçek olmadıklarının da farkına vararak çözülmelerini sağlayabilir. Bununla ilgili olumlu sonuç veren nefes ve meditasyon gibi bilinçaltı uygulamaları mevcuttur.
Sonuç olarak efendi erkek ya da kız olmakta tabii ki sorun yoktur. Sorun ilişkilerle ilgili yanlış şartlandırılmış zihinlerin derinliklerinde saklıdır ve çözülmeyi bekler.
Daha detaylı bilgi ve deneyim için benimle istediğiniz zaman profilimdeki linkler vasıtasıyla irtibata geçebilirsiniz.
Sevgilerimle.
Teşekkürler anlamlı yorumlarınız için. :)
Rica ederim.