2 senelik sevgilimdi. Başka kızlarla yazıştığını gördüm. Kapının önüne koydum. Yine de canımı acıtıyor. Siz erkekler niye böylesiniz? Hayallerimizi yıkmaya ne hakkınız var?
20 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
bir kaç saat sürer.
Erkekler değil genelde karakterli olmayanlar iradesi düşük olanlar cinselliğe ilgi duyan erkekler bu şekilde sevdiği insanı aldatır daha doğrusu seviyor gibi gösterdigi. Sizin için üzgünüm ama maalesef yalnız seçim yapmısınız
Teşekkür ederim:/ yanlış seçim oldu. Kendini başka gösterdi
Hiç canınızı sıkmayın hatta böyle durumlarda sevinirim Bence düşünsenize böyle bir insanla yanlışlıkla evlendiğinizi inanın hayat sizin için çok daha çekilmez olurdu
Allah razı olsun. Aslında kurtuldum. Evlensem bu sefer yine aldatacaktı
Tabii ki öyle bakın bazı insanların huyu da karakteri de değişmez Eğer iradeleri zayıfsa ve sadık değillerse bu ne olursa olsun ömrünüzün sonuna kadar sizi aldatmaya devam edecektir. Gerçekten mutlu olun
Doğru. Adamın içinde yok demekki. Ben ne yaptıysam olmadı. Çabalarıma kalbime üzülüyorum.
Çabalarınıza kalbinize üzülmeyin sizin kişiliginiz sağlam karakterinz sağlam yine mutluluk sizi bir şekilde bulacaktir🙏
Amin inşallah 🙏 çok teşekkür ederim.
Rica ederim Umarım her şey dilediğiniz gibi olur ama inanın üzülmenize değmeyecek bir karakter 🙂🙏 hatta bence hayata gülümseyin belki de yaptığınız güzel şeylerin karşılığını bu şekilde aldınız
Ne bileyim o kadar etkiledi ki beni hiçbir şeyi görmüyor gözüm. Zaman alacak 🙏 Allah korumuş olabilir doğru. Şu an algılayamıyorum.
Şöyle söyleyeyim insan sevdiği zaman ya da ilişkin içerisinde olduğu zaman gözüme bir perde inebiliyor ve gerçekleri göremiyor. Ama inanın belli bir zaman sonra nasıl kurtulduğumuzu daha iyi anlayacaksınız
🙏Bekliyorum inşallah
İnşallah sizin için en güzeli olur
İnşallah 🙏
🌺
🍀🍀
3 aydan bir yıla kadar
ya da yeni birini bulana kadar
Yeni birine şu an bakacak bir halde değilim. Sadece takılmalık yapmakta içime sinmiyor
acı çekmek istemiyorsan..
Öğreniyoruz abla yaşadıkta öğreniyoruz neyin ne olduğunu Allah daha beteriyle sınamasın ucuz kurtuldun diyelim
Amin aslında çok haklısın çok teşekkür ederim
Rica ederim🙃
kafana takarsan uzar vakti yok
Aldatan biri için üzülmeye bile değmez
Bana ver
Oldu 😂
Beni güldürdün ne acayip varlıklarsınız 😂
Gel bekliyorum🥰
Tabi hemen 😂
Adam sana zıkkırı neden çektiği belli
Boyu posu devrilsin.
Az bile yapmış sana
Sus terbiyesiz
Gel hadi yaz bana güzel olacak
Erkeklere sallama
Bu hayatta bundan daha ağır dertler var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, şu an kalbinin nasıl sıkıştığını hissetmek mümkün 🥺 2 yıllık emeğin ve kurduğun hayallerin tek kalemde silinmesi çok ağır. Ama o kapının önüne koyarak en doğru ve en güçlü adımı atmışsın, seninle gurur duydum 💅
Ayrılık acısının maalesef kronometresi yok. Şu an o can acısı çok taze ama inan bana zamanla o his yerini büyük bir rahatlamaya bırakacak ✨ Bu süreçte hissettiğin duyguları bastırma, ağlamak istiyorsan ağla, duygunu yaşa ve at gitsin. Kendine odaklan, arkadaşlarınla vakit geçir ve kalbinin iyileşmesine izin ver 💖
Sen kendini bu duruma teslim etmeyip harika bir duruş sergilemişsin. Peki şu an bu yükü hafifletmek için gün içinde kendine nasıl vakit ayırıyorsun, biraz anlatsana ☕