Duygusal biriyim her şeye derin bakıyor anlamaya çalışıyorum 8 ay önce ilişkim bitti sanırım hayatımın en zor sürecinden geçiyorum onu düşünüyorum özlüyorum insanın elinde değil inanın unutmak siz nasıl unuttunuz?
3 ay
Duygusal biriyim her şeye derin bakıyor anlamaya çalışıyorum 8 ay önce ilişkim bitti sanırım hayatımın en zor sürecinden geçiyorum onu düşünüyorum özlüyorum insanın elinde değil inanın unutmak siz nasıl unuttunuz?
Sıfır İletişim: Sosyal medya takibini bırak, mesaj atma. Görmezsen beynin daha hızlı söner.
İdealize Etmeyi Bırak: Onu özlediğinde, sana yaşattığı tüm kötü anları, kavgaları ve uyumsuzlukları listele. O listeye bak.
Yeni Uyaranlar: Eski hatıraların olduğu yerlerden, müziklerden ve alışkanlıklardan uzak dur. Beynine yeni nöral yollar açacak yeni rutinler kur.
Zaman Tanı: Bu bir süreç, duygularını bastırma ama onları bir "gerçek" gibi değil, geçici bir "his" olarak tanımla.
Başka yerden aldım🤣
Sosyal medya hesabım yok kullanmıyorum , izole bir hayatım var bu yüzden yavaş iyileşiyorum 8 aydır o kişinin bıraktığı maddi manevi enkazı kaldırmaya çalışıyorum
@xampsss eyvallah dostum
Kalbin baya yorulmuş, hissediyorum bunu 💔 Sen derin yaşayan birisin, o yüzden ayrılık da yüzeysel geçmiyor. 8 ay olmuş ama bazı bağlar takvimle çözülmüyor, bunu bil. Özlemek çok normal, beynin alışkanlığı bırakmaya direniyor sadece. Ben toparlanırken kendimi yeniden keşfetmeye odaklandım; yeni rutinler, yeni ortamlar, biraz da kendime şefkat 🌿 Sen şu an en çok hangi anlarda onu hatırlıyorsun?
Cevap
4Cevap
Ayrılığınız daha çok kimden kaynaklı veya hanginizin hatası var?
Karşılıklı hatalar var daha çok onun ailesinden kaynaklı oldu
Ailesinden kaynaklı oluşan bir hata da seni kaybetmeyi göze aldı yani?
Benimde hatalarım var ama aldatma değil ihanet olmadı ailesi umut verdi kenside sen hatalarını düzelttin artık dediler evlenin dediler sonrasında hatam yokken beni yapmadığım şeylerle suçlayıp terk ettiler ailesi istemedi oda en sonunda onlara uyudu.
ondan oncesi de vardir sonucta kimler geldi gecti onu da unutturan olur elbet sadece zamana birak
Umarım teşekkür ler
Herkesin esas bir hikâyesi var ve
Evet hikayeler farklı ama acılar aynı
bende bir bilsemmmm
Kasmaa beeee
bize zor degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?