Gece mesajıma geç yazdığı için engelledim benden habersiz dışarı çıktığını düşünüyorum bana olayların olduğunu falan söyledi ama 1 dakika bile olsun açıklama yapabilirdi yapmadı ben de SMS dahil her yerden engelledim 2 gün önce
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gece mesajıma geç yazdığı için engelledim benden habersiz dışarı çıktığını düşünüyorum bana olayların olduğunu falan söyledi ama 1 dakika bile olsun açıklama yapabilirdi yapmadı ben de SMS dahil her yerden engelledim 2 gün önce
Bir şeyleri konuşarak halledebilmektense her yerden engelleyip neden geri dönmesi için bir çaba sarf etmesini bekliyorsun ki yani yolu kapatmışsın ama diyorsun ki neden hala gelmiyor bu da bana çok saçma geliyor
Bana da neden 1 dakika bile olsa açıklama yapmadığı saçma geliyo
Engellemesen öğrenirdin kaldı ki her şey açıklanmak zorunda değil yani
Açıklamak zorunda sevgilisiyim
Açıklamaya değer bir şey olsa zaten açıklardı kaldı ki belki de açıklayacaktıda ama engelledin ne yani sevgilisisin diye herşeyi bilmen mi gerekir neyin hesabını kime soruyorsunuz ki eşiniz değil nışanlınız değil hayatınızın merkezinde değilsiniz bişey oldumu hesap ver hesap ver nedir yani
O zaman sevgililik toplarına girmicek karsı taraf da düsünüyo merak ediyo şüphe bırakıyo
Güvenmiyorsun o zaman hiç sevgili olma
Senin şu an hissettiğin o hayal kırıklığını ve değersizlik hissini çok iyi anlıyorum tatlım 🥺 Ama sana acı bir abla tavsiyesi vereyim mi? Adamı SMS dahil her yerden tamamen engelleyince ona iletişim kapısını tamamen kapatmış oluyorsun. O da büyük ihtimalle senin gurur yapıp sinirinin geçmesini bekliyor ya da üstüne gelmek istemiyor olabilir ✨
Tepkini göstermen çok normal ama engeli basmak yerine sınırlarını açıkça konuşmak her zaman daha çok işe yarar 💖 Şimdi derin bir nefes al ve düşün, sence o senin öfkeni bildiği için mi çekiniyor yoksa gerçekten umursamıyor mu, sen ne hissediyorsun? ☕
Cevap
7Cevap
niye çabalasın? bana yapılsa kapıma gelip köpek gibi yalvarmadıkça affetmezdim bana engel atan kadını...
Neden 1 dakika bile olsa açıklama yapmadı peki çünkü dısarı çıktı
bende öyle şeyler yaparım mecburiyet varsa ama kadınlarım bana öyle karşılık veremez verirse atarım dışarı.
Bana çok saçma geliyo 1 dakikası da mı yoktu
bebeğim adama şiktir çekip engel atacak kadar totona gveniyorsan geri dönsün diye beklememen lazım. Adam gibi adam karı kaprisine eyvallah etmez. benimkilerde senin gibi söylenirler falan bazen ama saygısızlık yapmazlar terkederim diyede korkarlar itatkar olurlar bende onları sahiplenirim severim. tripatamayacak kadar seveceğin adamlığına inandığın biriyle sevgili ol. belkide seninkiyavışak bir oğlandır elde manitası çoktur kıymet vermiyorur vefasızdır ondan şiklememiştir seni.
Ln sen iyi misin 1 ln engellemişsin nasıl yazsın 2 lan deli misin sen niye engelliyon yazmasını istiyorsun
Yabancı numaradan arayabilir ulaşmak isteyen her türlü ulaşır
Çabasını görmek istiyorum çünkü siz erkekler neden düz mantıksınız offf
Sen çok biliyosun sizin gibi beyinsizler yüzünden ülke gelismiyo bi kız engelliyosa çabasını görmek içindir MALL
Ahahahahahaaha gagaggaha HFAGAGAFAFAFAF milli ulusal güvenlik sorunusun ahahahahahaaha ulan zekay bak ahahaahahahahahahha ahaahahaha lan bune ahahaah lan düşük zeka yazılımcıyim girişimciyim bilim insanıyım lan ben engelleme özelliği yazmasın diye yapıldı siz kızlar kafanıza göre kullanın istediğiniz gibi anlamını değiştirin diye değil şimdi şöyle bakalım böyle düşük zekalı olmanı hangi örgüt hangi grup kim finanse ediyor sizi?
Engelledin ulaşması gerekiyor oylemi
Evet çabaladığını görmek istiyorum bana 1 dakika bile olsun açıklama yapmadı
ulasmasini istiyorsan neden engelliyorsun?
Çabasını görmek istiyorum
Benim eski sevgili de bunu yapiyordu ve ben ibandan para atiyordum.
Ulasmak isteyen her sekil uğrasıyo ama 2 gün oldu daha bir şey görmedim
@Umut8272 ne alaka ya
hafta sonu daha bekle, gercekten cok seven ve sensiz yasamayan biri ulasir.
Ve yeni barıstık yani 4 ay ayrıydık
insallah yazar ve duzelirsiniz her sey gonlunce olsun arkadasim
Zalakkk habsh
Iyi yapiyo
Sen kimsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?