Aşk İlişkileri Sevgilimi engelledim ama hala o beni engellemedi neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Onda numaram hala kayıtlı ve beni engellemedi 1 ay geçti Sevgilimi engelledim ama hala o beni engellemedi neden? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Neden engellesin? Sen zaten engellemişsin belkide engeli açmanı bekliyor belki geri yazacağını düşünerek engellemiyor belkide umursamyor 1 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Önce sen engellemişsin :) gereksiz ayrıntılarla umutlanmayın ama ya :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama Bana hakaret etti Yorumla guzelseverim34 +1 yıl e o zaman ne diye merak ediyorsun ne yapıp yapmadığını. öyle birini silip bir daha da merak etmemelisin Yorumla
lolippop Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Çok ergence engellemek. sevgilin senden olgun diye düşünüyorum kfjv 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olgun insan Bana hakaret etmez Yorumla
FireSun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nereden anliyorsun engellemedigini 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Nude atarsın diye bekliyor bir umut 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Niye engelelsin 0 0 Yorumla
nesliciik Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Niye engelledin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bana hakaret etti Yorumla nesliciik +1 yıl Bu ilişki de cnslllkkk var mıydı merak ettim 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Evet yüzeysel sevişme vardı Yorumla nesliciik +1 yıl Anladım.. ama yaptığı saçma yani acaba niye engellememis 🤔analriz kolay aslında. Sana yardımcı olacam kanka instamii verecem yazarssn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Neden engellesin? Sen zaten engellemişsin belkide engeli açmanı bekliyor belki geri yazacağını düşünerek engellemiyor belkide umursamyor
Önce sen engellemişsin :) gereksiz ayrıntılarla umutlanmayın ama ya :)
Ama Bana hakaret etti
e o zaman ne diye merak ediyorsun ne yapıp yapmadığını. öyle birini silip bir daha da merak etmemelisin
Çok ergence engellemek. sevgilin senden olgun diye düşünüyorum kfjv
Olgun insan Bana hakaret etmez
Nereden anliyorsun engellemedigini
Nude atarsın diye bekliyor bir umut
Umursamiyordur ulaşmak isteseydi ulaşirdi
Niye engelelsin
Niye engelledin
Bana hakaret etti
Bu ilişki de cnslllkkk var mıydı merak ettim 🤔
Evet yüzeysel sevişme vardı
Anladım.. ama yaptığı saçma yani acaba niye engellememis 🤔analriz kolay aslında. Sana yardımcı olacam kanka instamii verecem yazarssn
Yedek +1