Sevgilimi engelledim bana hiçbir yerden ulaşmaya çalışmadı?

Sevgilimin anesi hastaydı bana dedi eve git anlamlara yardımcı ol. Eve gittim bulaşık yıkadım kedilerini yıkadım pislenmsiti. Zeytin vardı onu biraz kırdık. Annen aradı eşya istedi gittim verdim. Ordanda sevgilimin iş yerine gittim. orada bir konudan tartıştık. Annesi rahatsizlanmis eve geçtik. Şekeri yükselmiş bana bagirdi dedi ben sana evde kal anneme bak diye gönderdim sen iş yerine beni kontrole. geliyorsun dedi. Yemek yedik vs eve bıraktı beni. Bana diyor sen eve gelmissin 2 zeytin kırmışsin çıkmışsın ablam öyle dedi diyor. Çok zoruma gitmişti bende beni eve bırakınca engelledim heryerden. Aramadı yazmamış smsden mesaj atınca gözüküyordu. Ama rehberden silmemis Pp si gözüküyor. Dün sabah 9 da mesaj attım dedim ben kızgındım sana beni aramadjn hatani anlayıp özür dilemedin. Görüldü attı. Sonra sayfaları gezinirken bir baktım bu başka. bir şehirde konferansta şehirde bize 2 saat uzaklıkta. Mesaj attım dedim ooo konferastasin aferin dedim engelledjm. Ulaşmak isteyen ulaşır di. Ne aramış ne sormuş yine ama wpinda ekliyim Pp gözüküyor

Güncellemeler
+1 yıl
Çok üzülüyorum mesaja tmak istmemiyorum ona o açıklama yapma zahmetinde bulunmuyor ben mi zorla açıklama yaptiricam. Erkekle gitmişti konferansa ama gizli gitti ulasabilirdi biryerden
Sevgilimi engelledim bana hiçbir yerden ulaşmaya çalışmadı?