Aaaa o zaman bıkmış olabilir. Cocukda benimle aynı düşüncedeymis. İstediğini almış zaten daha ne yapacak bütün gün oturup seninle mesajlaşacak. İyi de bu yatmadan önce yatağa atana kadar yapılan bir taktik.
Bana da versen bende öyle mesajlar yazarım. Vermeyen birine niye iltifat edeyim bedavadan. Ya ne beleşten bedava iltifat bekliyorsunuz siz kızlar ya alla allaaa
Tamam bunu anladım ikide bir bunu demene gerek yok vermek istedin verdin. Verme diyende yok zaten ver zaten toprak olcak malzeme senin sonuçta. Bende şunu demek istiyorum senin gibi veren varken ben de bırakmazdım. Bıkana kadar yapardım.
Aramadın mı daha 🙄 ben hem mesaj atıyorum whatsap tan KS den yazıyorum instagram dan yazıyorm normal mesaj atıyorum , mail atıyorum kiz başka bi şey kaldı mı sen söyle 🙄 @afrotemis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
senin kafa
Yani ben olsam yatar bırakırdım seni. Cok da ileriye dönük düşünmezdim. Bu tip kızlar çok çekilmez.
Yattık zaten onu geç abicim boş yapma
Aaaa o zaman bıkmış olabilir. Cocukda benimle aynı düşüncedeymis. İstediğini almış zaten daha ne yapacak bütün gün oturup seninle mesajlaşacak. İyi de bu yatmadan önce yatağa atana kadar yapılan bir taktik.
1. Bıkması beni ilgilendirmez 2. Yatmak isteyen bendim
3. Mesajlasmasi beni ilgilendirmez ben eğlenmeye çalışıyorum hadi şimdi sg hanzo
Bu bilgileri öğrenmem iyi oldu. Cok merak etmiştim teşekkür ederim şimdi rahat uyuyabilirim. Sende S. g oro...
Ağzına s*çtigimin
😃 lan gitsene mal
Olm bak sinir etme beni sg onun bununki
Veren sensin bana kızıyorsun Alla alla mal mısın nesin. Elestiriye saygın yoksa ne soruyorsun dar vajinali
Lan sanane mk istedigime veririm istedigimle evlenirim istedigimle eğlenirim istedigimle yatarim özgüvensiz y*rrak kafalı
Eee banane zaten bende benden izin al niye verdin demiyorum ki beyin özürlü. Ne saf biseysin sen lan
Öl de kurtulalim
Bak yattigim adama işte sen ona kurban ol pis şey
Bana da versen bende öyle mesajlar yazarım. Vermeyen birine niye iltifat edeyim bedavadan. Ya ne beleşten bedava iltifat bekliyorsunuz siz kızlar ya alla allaaa
Hani sen yatar birakirdin
Sürekli yatmak varken 1 kere yatıp niye bırakayım canim sen beni hep yanlış anlıyorsun bak ondan bu kadar kızıyorsun bana
Ben sevgilime aşığım ve benimle yatmasını ben istedim ve istemeye devam ediyorum
Tamam bunu anladım ikide bir bunu demene gerek yok vermek istedin verdin. Verme diyende yok zaten ver zaten toprak olcak malzeme senin sonuçta. Bende şunu demek istiyorum senin gibi veren varken ben de bırakmazdım. Bıkana kadar yapardım.
Heee sende bizim kafadasın şizofrenliği aşmalısın tam delir
😂normalden arasammi
Aramadın mı daha 🙄 ben hem mesaj atıyorum whatsap tan KS den yazıyorum instagram dan yazıyorm normal mesaj atıyorum , mail atıyorum kiz başka bi şey kaldı mı sen söyle 🙄 @afrotemis
Normal mesaj yazdım 😂
İyi iyi 😬
Telefonu kapatmış aradım😂
🤭🤭olmadı bu
Siz manyaksınız iyi katlanıyoruz size 🙄
@Afrotemis 🙄 yazarım bak yine her yerden 🙄🙄
Empati kur azcık onun yerinde olsan sen bunalmaz mısın 😀
Ben olsam direk söverdim
Sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma be canım o zaman, siniri geçince kaldırır belki engeli
🙈 naz yapıyor yhaa
Sövmesinden iyidir 😀
Normalden mesaj attım kaldır şu engeli diye bakalım ne dicek 😂😂😂😂
Adını kendin seçmene rağmen bunu seçtiysen olabilir 🥳🤷🏻♂️
😂😂 çok eğlendim ama engel yemeyene kadar
Deli ahahah
Bunaltmışsın adamı 150 mesaj atmak nedir.
😂normalden yazdım şimdide
Aradım telefonu kapali
Yok ya bunalmamıştır eli çarpmıştır
Aradım telefonu kapatmis
Sen olsan bunalmazmıydın
Ben olsam arayıp söverdim 😂
Aşırı doz mesajdan ölmüş olabilir
Normalden arasammi
Evlerden ırak yarabbi
😂 ya sabır ya
Naz yapio abi yia
😂yeminle bende öyle düşünüyorum
Yok ya ne bunlması
Normalden arasam mi
benimkiside ben yazmadım diye ayrıldı ya
biraz az atsaydın daha iyiydi
Napim ya bir an saldım kendimi 😂
niye çok saldın sarhosmuydun kafa hapımi içtin 😅
senden korkulur 😂
beyin
Sus ya
Niye ki? 😬😬
Çıkarır birazdan
Valla çok ileri gittim sanırım 🙄
Evet
Çıkardı mi engelden
Yaaa bana ekran görüntüsü atmış şarjı %1 miş o yüzden cevap veremedim diyor 🥺 ölürüm ben bu adama yaaaa🙈
Anladım iyi geceler
😂😂😂