Sevgilim heryerden beni engelledi?

Sevgilimle ayrıldık. Tamamen ondan kaynaklanan sorunalr yüzünden. Gözünün dışarıda olması yüzünden. İlk ayrılalım diye mesaj attım fakat o ciddiye almamış beni hala normal konuşup haftasonu birşeyler yapmak için planlar yapıyordu. Attığı mesajlara ve aramalara cevap vermedim. İşyerime geldi hala normal konuşuyordu bende artık dayanamadım sana ben ayrıldığımızı söyledim ayrıldık bitti dedim. Oda dün birşeyler saçmaladın ciddimiydin dedi evet dedim. Neden ne oldu istemiyor musun artık dedi evet dedim Benden sıkıldın mı dedi bende evet senden sıkıldım dedim tamam dedi. Arkamı döndüm gidiyordum bana birgün asla beni arayarak ağlama dedi ve dakikasına heryerden beni engelledi. Onun için sizce bitmiş midirim? Heryerden engellemesi çok zoruma gitti
Güncellemeler
+1 yıl
Bana balık almıştı. Aramız pek iyi değildi böyle bir kopukluk vardı heran ikimizden birisi gidebilcekmiş gibi. Balığa çok iyi bakıyordum hani süs balıkları hemen ölürlermiş yaa. Bende şöyle demiştim kendi kendime bu balık ölene kadar ayrılmayalım ona çok iyi bakayım kii uzun ilişkmiz olsun bitmeyelim diye. Çoçuğa ayrılık mesajı attım sabahına balık öldü
Sevgilim heryerden beni engelledi?