AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Birinden rica et yazmasını iste bir küçük ukte kalmış ise içinde sana ait engeli açar belki dinlemek ister.
Onu da engelliyor
Kim o peki zayn falanmi?
Anlayamadım
Diyorum ki ünlü birimi eski sevgilin?
Yok ünlü falan değil siz hahah
Ozaman sktr et onu
Şimdi biraz kendi haline bırak bence sakinlestiginde yine ulaşmaya çalışırsın
Ayrıca vazgeçtiğini hissetirmen senin için avantaj olur yani bir süre ona ulaşmaya çalışma çünkü erkek nedne bu kız artık ulaşmaya çalışmıyor der sonra bakarsın engeli açar ama eğer açmaza da boşuna uğraşma bence sen onun için çoktan bitmissin hem değmez böyle biri için
Bitti galiba bu iş, ama içimden ona kin kusmak geliyor
Bence sen sakin olmaya bak ve bir süre hiç bir adım atmadan bekle gerçekten seni seviyorsa sana ulaşacaktır ve tekrar seninle beraber olmak isteyecektir eğer gelmesede kendi hayatına bak geçmişi ardında bırak mutlu olmaya bak
Bu şarkı benden sana gelsin gönül Turgut üzüntüyü bırak yaşamaya bak çok sevdiğim çok anlamlı bir şarkı 😊
Dinliycem birazdan
Uzak dur bitmis artık ama aynisini yasafim tekrar elde etmek istiyorsan yataga aticaksin
Bu dediğin şey geçici ve bence kendini küçük düşürür ve bu şekilde erkek bir süre sonra yine bir yolunu bulup ayrilir
Baska biriyle konus sende
Soran kişiye dedin galiba çünkü ben senin cevabın bana yanlış geldi o yüzden yorum yapmak istedim sana
@Ahkızımah ilk sevgilimdi, evlilik konularından tartıştık 8 yol devam etti. Ondan başkasıyla hiç düşünmüyorum kendimi.
Hmm üzüldüm o zaman çünkü 8 yıl baya bir zaman umarım barisirsiniz bol bol dua et inşallah kabul olur🙏
Baska birini bul bence ondan hayor gelmsz daha zaman onemli değil
Adamı seviyoruz aşk öyle ha dediğinde çıkmıyor İnsanın karşısına gelmişim 26 yaşına bu yaştan sonra zor
Yok bulursun 18 19 yasinda gencler hep olgun seviyor
Yaa çok komiksin defol
Ve halen sevgilim diyebiliyorsun. Yapma gizlicim.
Eski sevgilim
Sevgilin mi eski sevgilin mi?
Eski sevgilim
Niye ariyosunki
Unutamıyorum ve seviyorum hala, neden bitti diye sormak için
Heee ara o zaman
Şuraya gelip xper için cevap vermeyin ya of
Bak bakalım xpere ihtiyacım var mı?
Ergenler gibi klavye başından tartışamam. Hadi iyi geceler.
Yaşıma bak bakalım ben ergen miyim? Adam seni kabul etmiyor heryerden engelliyor kendi gururunu hiçe sayıp hala arayan kim sen onu düşün
Hala devam ediyorsun lütfen
Ok.
Güvercin gönder, onu engelleyemez
Hahhah bu iyiydi
Birde mektup yaz Allah seni davul etsin yaz 😀😀 güvercinin ayağına bağla gönder 😀
Aslında mektup yazacaktım cidden ama adresini bilmiyorum
İbanini biliyorsan hesabına 5 lira at açıklama kısmına da ya o engeli kaldir , ya da ben oraya gelirim yaz 😀
Hahhah ya o para gönderiyordu öğrenciyken, mobil bankacılığa baktım ama bulamadım ıbanını 👍 sende iyi fikirler varmış.
Bende çok fikir var ya , yardıma ihtiyacın olursa , bir guvercinde bana gönder 😀😀
Iban no buldum Şöyle mi yazsam Allah uzun ömür versin Onur.
Daha etkili bir hakaret mi olmalı sence ne gibi?
Bana bir mesaj gönder , sana destan yazayım , burada etiket etme beni , sonra manitasi ile kavga eden bana yazıyor
?
Ayrıldıysanız uzak dur bence
Unutamıyorum
Bende yaşadım aynısını ve her yerden engellemişti. Sen uzak kalırsan seviyorsa bir gün geri döner. Bu kadar çabalama kendine ve hayatına bak
Sevmiyor belli ki beni hiç tanımış gibi devam etmesi...
Sende öyle devam etmelisin. Çok zor olacak ama alışıyorsun zamanla yaşadığım için biliyorum
neden engelledi
Tartıştık evlilik konuları derken geçmiş hatalar açıldı sinirlendim ben onu engelledim birkaç gün sonra aradım o da beni engellemiş üzerinden 2 ay geçti