Sevgilim beni her yerden engelledi ne yapmalıyım?

Ben çok kıskanç bir sevgiliyim, sevgilim de bunu biliyor 3 yıllık ilişkimizde az çok bir şeyler yaşadık sonuçta. Instagrama bir fotoğraf koymuştu ve ben bundan hoşlanmadım. Bugüne kadar hesap şifresi gibi şeyleri de asla talep etmedim. Bu davranışını sevmediğim ve onu kıskandığım için bunu belirterek kaldırmasını istedim. Geçen ay söylemiştim hatta, sonrasında biraz zaman geçsin sonra kaldırır diye düşündüm ama öyle olmadı 4 gündür yalvardım kaldırması için. Kaldırdı ama bu sefer de trip atmaya başladı. Ben de sinirlendim trip atmasına. Daha sonra trip atacak ve başıma kakacaksa tekrardan koyabileceğini fakat ileride bundan dolayı bazı şeyler olursa olacaklardan sorumlu olmayacağımı söyledim. Sonrasında "benimle nasıl böyle konuşursun, beni nasıl tehdit edebilirsin, bu hakkı nasıl nasıl kendinde bulursun" dedi sonrasında beni normalden de wp den de engelledi. İnstadan ve x ten de takipten çıkarmış. Ben çooook büyük bir kabahat işlediğimi düşünmüyorum. O ne derse yaptım, bana zamanında ne imalarda bulundu ses etmedim. Tüm kavgalarımızda haklı olsam dâhi gidip özür dileyip gönlünü almasını bildim ama böyle bir konuda beni inciten özellikle "bu hakkı nasıl kendinde buluyorsun" kısmı oldu. Çok zoruma gitti, küs kalmak istemiyorum, barışırsak da bir şeyler eskisi gibi olmayacak bunu biliyorum

Sevgilim beni her yerden engelledi ne yapmalıyım?