Sevgilim beni engelledi her yerden. Ne yapmalıyım?

5 ay süren bir ilişkim oldu gayet iyi anlaşıyorduk yıllık izin nedeniyle il dışına çıktım fakat asla sevgilimi ihmal etmedim. Bir gün kardeşinin koronavirüsüne yakalandığını, yarın da kendine ve babasına test yaptıracağını söyledi o gün çok destek çıktım gayet normal gidiyordu sonraki gün babasının da koronavirüsüne yakalandığını söyledi ben de çok üzüldüğümü dile getirerek moral vermeye çalıştım sürekli hastanelerde olduğundan arayıp rahatsız etmek istemedim birden bana bir kere bile aramadın insan bir arar falan dedi bende gün boyunca aradım açmayınca mesaj yazdım müsait olmadığını düşündüğümü sürekli aklımdanolduğunu belirttim bir gün boyunca aradım açmadı mesaj attım dönmedi iki gün bunaltmak istemedim yazmadım sonraki gün dayanamayıp özlediğimi belirttim wpden engel yedim instagramdan yaZdım ordan da engel yedim çok kötü oldum aşırı derecede ağlamaya sinir krizleri geçirmeye başladım twitterdan bile yazdım oradan da engelledi bir haftadır görüşemiyoruz. Sizce bir bahaneyle mi ayrıldı benden yoksa gerçekten ilgilenmediğimi mi düşünüyor. Ben gerçekten çok seviyorum ve barışma ihtimalimiz yok gibi duruyor. Ne yapmalıyım?
Sevgilim beni engelledi her yerden. Ne yapmalıyım?