Arkadaş edinme uygulamasında bir kızla sadece 2 dakika aramışlar sözde. Beni sinir etmek için yapmış.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaş edinme uygulamasında bir kızla sadece 2 dakika aramışlar sözde. Beni sinir etmek için yapmış.
Şu sitede doğru düzgün ilişkisi olan kadın yok, erkek dediklerinin erkeklikle alakası yok, kadının yapması potansiyel eylemleri erkekler yapıyor ve kadınlar bunu garimsemeyip kabulleniyorlar, ya yokluk korkusu ya da empoze
Ne yapmam gerekşr
Aynen seni sinir etmek için konuşmuş 😂😂 “seni sinir etmek için” arkandan daha ne dolaplar çevirir bu hazırda bekliyormuş zaten fırsat eline geçtiği gibi kullanmış. Ordan yüz bulsa geri gelmezdi. Bunun gibi başkalarıyla konulmadığını de bilemezsin seni “sinir etmek için” şaka gibiler ya
Kavgayı ben çıkarmıştım bi hareketine sinirlenip. Takipten çıkartmıştım. Sonra benim takipçim 1 artınca başka bi erkek olduğunu düşünüp oda arkadaş edinme uygulamasını indirip bi kızla arama yapmış. Kısas yapmakmış yani amacı. Hemde aramada olduğunu göstererek sinirlendirmek.
Gecenin sonunda da 4 gündür abisinin baldızıyla konuştuğunu söyledi. Aranızda kalmıştım şimdi senden kurtuldum bebeğim birazdan uyanır falan dedi😀 Bide kavga boyu benim karakterime namusuma laf etti o.. u gibi laflar etti aşşağıladı. Sonra özür diledi sinirden yaptım diye
Sen olsan ne hissederdin ne düşünür ne yapardın. Önyargısız yaklaşır mısın fikrine ihtiyacım var
Aşkım ben sana söylüyorum böyle manipülatiflerden ben çok çektim insana hayatı zehir ediyorlar, insan gibi iletişim kuran bi sevgilim var çok şükür huzurluyum dünya varmış. Afedersin en ufak şeye senle sdk yarıştıran, kısasa kısas yapan, üzen sinir eden üste çıkmaya çalışan, seni manipüle eden birini gerçekten istiyor musun? Şu hayatı kendinize zehir edecek insanlarla geçirmeyin yemin ediyorum dışarda bir sürü insan var yol yakınken bitir
“ Gecenin sonunda da 4 gündür abisinin baldızıyla konuştuğunu söyledi. Aranızda kalmıştım şimdi senden kurtuldum bebeğim birazdan uyanır falan dedi Bide kavga boyu benim karakterime namusuma laf etti o.. u gibi laflar etti aşşağıladı. Sonra özür diledi sinirden yaptım diye” alt tarafı takipçin 1 arttı diye bugün senin namusuna laf edip kuzum diyen yarın neler neler yapar lütfen gözünü aç ve bu şahıstan bir an önce uzaklaş kendini kurtar. Yanlış anlaşılma olsa kırgınlık vs olsa ilerde aldatır da bu sonra der sen aldattın sandım ondan yaptım sonra ağza alınmayacak laflar eder sonra sinirden yaptım her şeyiii 🥺🥺 yapar. Lütfen kendini sev kendine saygın varsa böyle biriyle yola devam etmezsin
Sence böyleleri değişir mi
Peki 4 gündür başkası olmasına ne diyosun
😀😀 Ki bu 4 günde soğukta değildi ne iltifatlar ediyordu
Sen sanırım direkt engeller muhattap olmazdın hiçbir şekilde
Önceden ben de şans verilir insanıydım ama böyle tipler hayatımı zehir etti. İnan hiçbir yere de varmıyor böyleleriyle ilişki sonunda ya aldatılırsın ya da aşırı toksik ayrıl barış aldatma güvensizlik dolu ilişki olur. Evet ben bunları yaşamayı kabul ediyorum sonunda dımdızlak kalmayı senelerce geçmeyen üzüntüler yaşamayı kabul ediyorum kendime saygım yok diyorsan devam et. 4 günde hem seni yedekte tutmuş hem hazır diğeriyle konuşmuş. Bir insan niye 1 takipçin arttı diye otomatik erkekle takşpleşti diye düşünür kendi aynı haltı gizli saklı yediği için. Yol yakınken kendini kurtar kafanı çok vurursun sonra ama giden zamanın emeklerin geri gelemeyecek haberin olsun şu an geçmişteki kendime nasihat verir gibi hissettim
Beni de çok uyarladılar sonumu görüyorsun neler neler yaşadım travma üstüne travma. İnsanlar seni uyarıyorsa bi bildikleri var. Dışardan bakan gözle her şey kabak gibi ortada çünkü. Sonra insan dinlemedi diye kendini aşırı enayi gibi slk gibi hissediyor onu aşması da çok zor
Midem bulandı öteki varken sana iltifatlar falan etmiş aynı anda yürütmüş sen böyle birine güvenebilecek misin cidden? Senden gizli aynı şeyleri yapmayacağına inanıyor musun? İğne ipliğini doldurmayacak susan hayali sebepler bulup ona buna yürümesini “bebeğim” demesini, haksız olduğu halde haltları yiyen kendi olduğu halde senin namusuna laf etmesini, sana rrrrspu demesini kabul ediyor musun yani? İnsan 7 sinde neyse 70 inde de odur
Şu an bile kızı wpe hatunum diye kaydetmiş onu gösteriyor. Senin 10 ayda veremediğin huzuru o verdi sen şöyleymiş böyleymişsin o ise tam tersi gibi şeyler diyor üzmeye çalışıyor ruh hastası
Daha neyi bekliyorsun ben anlamadım? Daha ne yapması lazım? Ben adam değilim benden bi cacık olmaz diye açık açık gösteriyor. Resmen yer arıyormuş yani fırsat kollamış. Ve daha da devam ediyor daha ne yapması lazım ben burada sinir krizi geçirdim kendine bu kadar mı saygın yok ağzının payını veremiyor musun bu slğı sktr edemiyor musun?
Sadece ben de değil yani diğer bütün yorum yapanlar aynı şeyi söylemiş. Annen arkadaşların da mı hiç uyarmıyor seni ben anlamadım ki yani daha ne bekliyorsun
Sen bu kafayla kusura bakma da yakında onla bunla fotoğrafını +18 şeylerini de atar bu hamuru bozuk karaktersiz valla ben burada sinir krizi geçirdim. Şunlara bi hak ettikleri gibi sktr edemiyorsunuz böyle size paçavra metrs. muamelesi yapmasına izin veriyorsunuz hiç mi kendinize saygınız yok sabahtan beri laf anlatmaya çalışıyorum vatandaş daha da beter şeyler yapmış hala aynı yerde sayıyorsunuz. dinlemeyeceksen gerçekten söyle ben burada seni kurtarmaya çalışıyorum yaşadığım şeyleri yaşama diye o kadar dil döktüm
Keşke ablam olsan ya ne güzel konuşuyorsun:) Ablam yok arkadaşım az annemede bahsetmem böyle şeylerden. Birde insan işin içindeyken anlayamıyor. Sanki o giderse hayat bitecekmiş gibi hissediyor. Ama evet dediklerin çok doğru. Hepsini beni üzmek için söylüyor uyduruyor. Bundan zevk alıyor resmen. Kalbi ruhu saf kötülükle dolu. Bidaha hayatıma almıycam
Sende zamanında benzer şeyler yaşamışsın. Şu an belli ki daha güçlüsün. Bende o yollardan geçiyorum, bana kızma😞
Maalesef yaşadığım tecrübelerden dolayı.. 23 yaşım nasıl geldim bir de bana sorsalar 😂 Ağır yazdım biraz üzgünüm ama seni silkelemem gerekiyordu. Karşındaki kişi manipülatif bir sadist kesinlikle. Sana değer veren, saygı duyan bir insan asla böyle davranmaz. Senin üzülmenden incilmenden korkar, sana kıyamaz. Annenle aran iyiyse kesinlikle bu tarz şeyleri annenle konuşmanı tavsiye ederim. Anneler o kadar iyi görüyor ki… annem daha sana örnek verdiğim, senin anlattığın kişiye benzeyen eximle ilgili daha ennn başında aynı benim sana yaptığın tespitleri yapmıştı, arkadaşlarım da uyardı dinlemedim. Sen beni dinle kendini kaç kurtar. Sana fikir verecek arkadaşların yoksa kesinlikle annene anlatmalısın bu tarz şeyleri çekinme sakın ve saklamadan olduğu gibi anlat. Çünkü insan içindeyken maalesef göremiyor
Yaaa kıyamam sana kızmıyorum insanız türlü türlü şey geliyor başınıza, dediğim gibi sadece çok fazla mesaj yazdım ve upuzun anlattığım halde olayın ciddiyetinin farkında değildin. Artık uyanman gerekiyordu tekrar özür diliyorum :/
Seni hak etmeyen, seni üzen insanlardan uzak dur. İnsanlar 7 sinde neyse 70 inde de odur. Hayat, hayatı sana zehir eden insanlarla geçirmek için fazla kısa. Kalbi güzel birrrr sürü insan var, nadirler ama varlar. Yaşın kaç bilmiyorum da umarım çok küçük değilsindir daha da üzülürüm
Yok yok sert konuşman daha iyi geldi😃😃 Küçük değilimde kolay manipüle olabilen biriyim hassas bi yapıya sahibim, ondan sanırım. Tavsiyelerin için, vakit ayırdığın için, ilgin için çookkkk teşekkür ederim. 🙏🏻 Dönüp dönüp okuyacağım kadar değerli şeyler yazmışsın. Cansın🌸🩷
Ne demek canım 💕 “ Sanki o giderse hayat bitecekmiş gibi hissediyor insan.” böyle yazmışsın yukarda şimdi gördüm. İşte asıl sorun belli bak. Sen de aslında neyin ne olduğunun, anlattığım şeylerin farkındasın zaten, olmasan bu sitede bu soruyu sormazdın. Tırnak içine aldığım o düşüncen ise hiç ama hiç sağlıklı bi düşünce değil maalesef. Zaten o düşüncen yüzünden bu kişinin “düzgün” biri olduğuna kendini bu kadar inandırmaya çalışmışsın. Bu tarz insanlar da senin bu hassas yönünü çok iyi bilip kullanıyorlar zaten, senin o düşüncede olduğunu bildiği, bilmese de sen ona onu hissettirdiğin için bunu çok güzel kullanıyor. böyle pislikler yapmayı kendine hak görüyor. Üzsem de saygısızlık da yapsam bırakamaz kafası. Kendinle barışık olmayı, yalnız da mutlu olmayı öğren, insan kendine saygıyı böyle kazanıyor. Değmeyecek karaktersiz bi insana fazla anlam yüklemişsin, “hayat bitecek” değil hak etmeyen karaktersiz birine harcadığın zamana üzülüyorsun başka bir şey değil
Şöyle bi durum var; Kötü biri de olsa varlığına çok alışıyorsun. Hayatından çıkınca da büyük bi boşluk hissediyorsun içinde. Çünkü artık kavgada edilse her an konuşacağın biri yok İlgi sevgi gösterecek biri yok artık. Yalnız be kötü hissediyor insan kendini. Bağımlılık aslında bu sevgi değil. Takıntı. Vazgeçmek veya hayatımdan gitmesi ölüm gibi geliyor. Değişik bi psikoloji. Çocukluğa dayanıyordur. Neyse sonuç olarak bitti ve her insan her olay bi gün unutuluyor. Eskisi gibi etkilemiyor. Umrumda bile olmayacak zamanla inşallah
İnşallah. O zaman durum daha iyi. Çok normal canım benim. Zaten sevdiğinden değilmiş. Çok çok normal bu durum. Bende yalnız kalma korkundan vs bırakamıyorsun sandım. Evet işte alışkanlık bir de sana kendini değersiz hissettirip bu kadar üzdüğü için kendi değerini ispatlamak istiyorsun aslında o takıntı yaptırıyor sevgi bu değil. Değer bilmeyene elmas taştan farksız maalesef sadece kendini yorarsın. Yerine ya hobi koy arkadaşlarını koy ya da yeni birini bulabilirsin 😂 o kişiyi de stalklama sakın bilgi alma. Seni üzmek kudurtmak için çok daha fazla pislikler yapacaktır.
Tamam sağol teşekkür ederim tekrar 🌸
Hesabını kapattı stalk yapacağım bir yer yok😃 Ama eski mesajlar vs var onlar silinmeli
Seninle ayrılır ayrılmaz hırsını çıkarmak için başka bir uygulamaya koşması tamamen olgunlaşmamış bir erkek davranışı 💅 Beni sinir etmek için yaptım bahanesi ise yaptığı hatayı hafifletmez, aksine senin duygularını nasıl manipüle etmeye çalıştığını gösterir ✨
Şu an hissettiğin kırgınlığı ve öfkeyi çok iyi anlıyorum, haklı olarak güvenin sarsıldı 🥺 Ama unutma ki 1 saatte başkasına koşan biri, kriz anlarını yönetmeyi bilmiyordur.
Kendini hemen affetmek zorunda hissetme. Biraz geri çekilip kendi değerini hatırlaman gerekiyor ☕ Peki sen bu güvensizlikle ilişkiye devam edebilecek misin aşkom, kalbin ne diyor? 💖
Cevap
7Cevap
Ayrıl yokluğunu doldurmaya çalışmış olmamış geri sana dönmüş o kız yüz verseydi sana gelmezdi
Detayı okudun mu inanır mıydın ne yapardın
Olsun yine de bu tarz davranışlar karaktersiz insanın yapacağı şeyler belki barışırız ya da kızın gönlünü alayım demek yerine başkalarıyla olmaya çalışmakta karaktersizliktir
Ben böyle düşünüyorum
Zaten 4 gündür abisinin baldızıyla konuştuğunu itiraf etti😀😀😀 Bide utanmadan benim karakterime namusuma laf etti o.. u gibi
Ben olsam daha bişey düşünmem hakaret ve küfür varsa saygı yoktur o ilişkide
Zaten 4 gündür abisinin baldızıyla konuştuğunu itiraf etti Bide utanmadan benim karakterime namusuma laf etti o.. u gibi
Hiç karakter yokmuş cidden
Arka kapisi gicirdiyor yagla
Kısasa kısas yapmaya ne dersinnn
Hayır derim
Silmemiş ya
Surundurun bence
Bas engeli
sg de
Ne konuşmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?