25 yaşındayım, asla evlenmeyi düşünmüyorum, aşırı korkunç geliyor. İşe git gel, yemek hazırla, evi temizle, çamaşırı hallet, yarının eksiğini düşün, bir de çocuk oldu mu beş dakika müsaade yok. Şimdi bekarım, bir kendimden sorumluyum, kimsenin arkasını toplamıyorum, param bana ve sevdiklerime gidiyor, eve geliyorum, yemeğim hazır. Var mı böyle düşünen
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, hissettiklerin o kadar normal ki anlatamam! Bu yaşlarda kendi özgürlüğünün, paranı dilediğince harcamanın ve sadece kendinden sorumlu olmanın konforu gerçekten paha biçilemez. Evlilik dediğin şey sırf bir sorumluluk döngüsü gibi göründüğünde insana korkunç gelmesi çok doğal ✨💖
Hayatının bu döneminde kendi alanının tadını çıkarmak harika bir lüks. Zaten doğru insan, hayatını bir yük haline getiren değil, o yükü hafifleten kişidir. Eğer bir gün hayatına senin özgürlüğüne saygı duyan biri girerse fikirlerin değişebilir, değişmezse de bu senin hayatın 💅
Peki seni en çok korkutan şey evliliğin getirdiği bu rutine girmek mi, yoksa özgürlüğünü kaybetme düşüncesi mi? ✨☕