Merhabalar
Aslında bi yandan evlenmek istiyorum ama iş ciddiye binince de korkuyorum. Neden sizce?
Aslında bi yandan evlenmek istiyorum ama iş ciddiye binince de korkuyorum. Neden sizce?
Benim düsüncem evlilikten korkma sebebiniz sürekli bir insana bağlı kalıp sürekli olarak kısıtlı bir hayat yasayacaksınız ve neler olacak bilmeyeceksiniz ve bir ev geçindirme falan derdinde olacaksınız aynı sekilde nasıl esiniz ise gidiyorsa sizde evde kalıp eve bakacaksınız belki yeri gelecek maddi sıkıntılar yasayacaksınız belkide farklı düsüncelere sahipsiniz ki kafanıza takıyorsunuz evlilikten korkuyorsanız ve erken olduğunu düsünüyorsanız ozaman ben size evlenmeyin derim evlenirseniz çünkü bunu kafaya takmıs sekilde evleneceksiniz ve mutlu bir evlilik sürmeyebilir bu neden den dolayı ama ilerde düsünceleriniz değisir diye düsünüyorum ve evlenirsiniz ama Şu an gördüğüm kadarıyla kafanıza takıyorsnuz bu yüzden Şu an tavsiye etmiyorum dediğim gibi size ileride düsünürsünüz tekrar Şu an çıkartın aklınızdan evliliği.
Haklısınız kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum. O yüzden talibime hayır diyeceğim
Sizin kararınız.
Cevap
8Cevap
özgürlüğünün kısıtlanmasından korkuyorsun baskı istemiyor yarınlarını bugün gibi yaşamak istiyorsun sanırım
Evet aynen öyle
benim 6. hissim çok kuvvetlidir
Belli oluyor
:D
Bence evlilikten korkma dogru kisiyle mi evleniyorum sorusunu sor kendine
Ailesini sevebiliyormusun
Sana karsi anlayislimi
Senin ve onun ailesi anlasabilir mi
Evine bakabilir mi
Akli fikri gezip tozmak mi
Vs bi suru gecerli soruyu sorman gerek
Cinsellikten mi yoksa sorumluluk almaktan mı korkuyorsun?
Sorumluluklardan 😐
Cinsel tecrüben ve yaşamışlığın var mı? Küçük yerlerde 17/18/19/20 yaşlarında evlenenler var. Senin onlardan eksikliğin mi var?
Cinsellik tecrübem hiç yok. Ya bende hayret ediyorum o yaşlarda nasıl evelnebiliyorlar benim ne eksiğim var onlardan gibi vs. Ama bi çıkmazdayım
Kötü bir ailede mi yetiştin? Tahsil ve meslek nedir?
Tutucu bi ailem var öğrenciyim
Önce okulun bitsin mesleğini eline almalısın. Sonra evliliği düşünmelisin.
Ama yaşım da geçiyor akranlarımın 2. Çocukları bile oldu 😢
Okulu bırakıpta evlenecek ve çocuk mı doğuracaksın?
Açıktan okuyorum ve 1 senem kaldı zaten. Zorlanmam ki
Koca adayın var mı? İstersn takp atblrsn. Konuşmak için
Var talbim var
Henüz hazır değilsin ondan
Neyden korkuyosun
Sorumluluklarfan mutlu olup olamayacağımdan vs.
Bunu düşündükçe iyice çıkmaza girersin gerek yok illaki herkes yoluna girer merak etme
Doğru ama düşünmeden edemiyorum talip gelince de kararsız kalıyorum
Sen kadınsın özelsin bunları çok düşünme erkek kafasını yorsun elbette mutlu olmak ister insan sen sadece adım atarken gerçekten iyi anlaşabilceğine bakman lazım karşı taraftaki anlayışı görmen lazım
Ortada biri yok zaten. Ama taLipler gelince bi korku basıyor ister istemez
Korkma be onlar korksun 😂😂 dert ettiğin şeye bak
Hakslın bi nevi
Tabikii rahat ol ☺️
Teşekkür ederim
Fobin vardır.
Daha gençsin acele etme
klasik anadolu kadını
Sen de biliyorsun yiyeceğini
Neyi
Olur tabi.
Korkunun sebebi ne?
Sorumluluklar ve mutlu olup olamayacağım
Eee sen başta olumsuz düşünüyorum
Ee evlilik başlı başına bi risk ya mutlu olursun ya mutsuz
Tabi öyle ama bu zaten belli olur evlenmeden boşuna mı tanışıp söz nişan vs evreleri yaşanıyor
Görücü usulü olunca herşey hızlı ilerliyor. Flört teki gibi değil
İyi de arkadaşım sonucta 1 sene geçiyor ortalama
1 seneden daha az maalesef. Geçen gelen talibim 2 3 ay içinde herşey olur biter dedi. Benimde gözüm korktu hayır dedim
Oooo o ne öyle yangından mal kaçırır gibi tanımadan olur mu öyle?
Evet öğretmenmiş okul açılmadan hemen bitsin dedi. Bende baya korktum zaten
Okul başlasın canım yarı tatile kadar zaman geçsin onun amacı aceleye getirip tanımadan seni kapmak
Evet bende öyle düşünüyorum
Salla gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?