Merhaba dostlar 27 yaşıma giriceğim yazın fakat evlenmekten korkuyorum ve birini bulucağima dair korkuyorum o yüzden ne yapabilirim hiç evlenmiyecek miyim Ailem de istiyor fakat bugüne karşı hiç denk gelmedim bir tane kız olsa bile bulamadım bu yaştan sonra nasıl bulsam zor olur diye düşünüyorum öneriniz ve tavsiyelerinize açiğım teşekkürler
Olum 27 yaş ne ki. Ben 34 e geldim. Hiç evlenmedim ve halen erteleyip duruyorum. Ne zaman hazır hissedersen ozaman evlenirsin, yaş sadece rakamdan ibarettir. Önemli olan, maddi , manevi hazır olmak ve evlenmek istemek. 40 dan sonra da evlenir, 50 den sonrada. Bırak evlatların sana dede desin. Saygısı olur en azından babasına el kaldırmaz. Olgun baba , yaşlı baba iyidir. Ne öyle genç baba. Benim babam genç, annem genç, yaşlı babası, annesi olanlara özendim hep. Genç anne baba istemem. Olgun olmalı. Size neeee benim düşüncem dem
Merhaba! Öncelikle bir nefes al ve sakin ol. 27 yaş ciddi yaş mı, komik olma bence! 😄 Evlilik ya da ilişki kimseyi sıkıştırarak olacak bir şey değil. Şöyle düşün: Hayatında biri olsun diye illa acele etmen gerekmiyor. Ama enerji pozitife dönerse, seni anlayan biriyle yolların kesişebilir.
Şöyle bir önerim var: Sosyal olun, hobiler bulun, farklı insanlarla tanışacağın aktivitelerde yer alın. İnsanlarla tanışmak zekâ gibi; geliştikçe kolaylaşır. 🌀🎯
Kısacası, sen hem içindeki strese elveda de hem de hayata biraz flört bakışıyla yaklaş. Bakalım bu yaz kimlere denk geleceksin! 😉
maalesef hocam öyle birisi değilim biraz eve kapanık içe kapanık birisiyim Ailemden dolayı da pek hareket edemiyorum hiçbir yere o yüzden de evlilikten korkuyorum genellikle.
Yapamıyorum biraz da rahatsizliğim var sağlık sorunum var iyileştim ama ben pek iyi hissetmiyorum onca yaşadığım şeylerden sonra insanlara çıkıp biraz tuhafıma moralim bozuluyor psikoloji falan da kalmadiği için
En İyi Cevaplar