Birisi yanıt versin, her detaylarıyla açıklamak istiyorum, akıl almaya ihtiyacım var!!!
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birisi yanıt versin, her detaylarıyla açıklamak istiyorum, akıl almaya ihtiyacım var!!!
Cevap
3Cevap
yoluna bak geç
Anlat istersen dinlerim. Detayları bilmeden akıl vermek yerine önce ne yaşadığını anlamak daha doğru olur.
son zamanlarda benim ona karşı davranışımın değiştiğini ona sevgimin azaldığını değer vermediğimi düşünüyormuş
günlük yaşamda benşm bir çok söylemlerimi içine atmış seven insan bunları söylemez diyor birde kıyas yapılmasını sevmiyordu ben de bazen yapıyordum mesela en son ben tiktokta resimleri kaldırmıştım sebepsiz ama bi nedeni yok bunu sorduğunda sen de bu zamanda kaldırmıştın ben sana demedim dedim bu tarz kıyaslardan sıkıntı yaşamıştık hep
ayrıldık işte arkadaşının eşyası ben de kalmıştı onu istedi vericem dedim konu kapandı 2 dakika sonra bana yazdı benim tanıdığım yasin bu değildi bana yazmadan duramazdı bensiz yaşayabilirmişsin ben bunu anladım dedi öyle konuştuk konu kapandı eşyalarını verdim iki gün sonra
iki gün sonra numaramı silmişti senin için bu kadar kolay mı dddim senin için kolay dedi ben kendi içimde doluydum buna baya şeyler yazdım ilişki içinde bitirebileceğim ama bir çok şeyi törpüledim dedim sonra bana 3 gündür yanıma gelmedin falan dedi sabahın da yanına gittim tek kelime konuşmadı evine bırakıcam çiçek alıp verdim öyle bıraktım
geçen cumartesi sırf yanına gitmek bahanesiyle bir şeyler götürdüm buna gelme istemiyorum diyo tabi her yanına gittiğimde bunu bir yerden aldım yine konuşmuyor benimle hiçbir şekilde bittiğini kararın değişmediğini dile getirdi bir yerde vedalaştık sarıldı ben tekrar yolun başına gittim beni görünce gel tekrar sariliyim dedi
geçen pazar yeğeni rahatsızdı onun için bir şey götürdüm verdim aradan yarım saat geçti
instasına baktığımda birilerini eklediğini gördüğümde
buna dedim bu seni ne ilgilendirir dedi ben de saydırdım
engellemişti her yerden sonra tiktotkan story me bakmış engeli kaldırmış wp den tekrar engellemiş
şöyle söyliyim sana tiktoğa iki kere hikaye attım ikisine de baktı wp de engeli kaldırdı 3 4 gün sonra sıkışık olduğunu söyledi para istedi attım neyse konu kapandı konuşmadık dün nasılsın yazdım iyiyim bir şey mi oldu dedi sonra hayır seni merak ettim dedim merak etme yazma dedi bende o anlamda yazmadım sadece merak ettim dedim iyi akşamlar dedim konu kapandı elim kolum bağlı yanına gitsem istemiyor gelme diyor konuşmuyor kararım net bitti istemiyorum saygı duy diyor sadece. bugün tekrar yazdı sıkışık olduğunu belirtti bunun için yazdı ben sonra çok özlediğimi söyledim bedduaların tutuyor bence özleme boş ver dedi
Git özür dile de barış haklı olsan da özür dilemesini öğrenmiş olursun evlenince lazım olur bu tecrübe.
yoksam kızz seni başkasınlamı aldattı... ayyy kıyamam sana yaa...
Ayrılmışsın işte boş ver
Söyle burada
Buyur yaz
son zamanlarda benim ona karşı davranışımın değiştiğini ona sevgimin azaldığını değer vermediğimi düşünüyormuş
günlük yaşamda benşm bir çok söylemlerimi içine atmış seven insan bunları söylemez diyor birde kıyas yapılmasını sevmiyordu ben de bazen yapıyordum mesela en son ben tiktokta resimleri kaldırmıştım sebepsiz ama bi nedeni yok bunu sorduğunda sen de bu zamanda kaldırmıştın ben sana demedim dedim bu tarz kıyaslardan sıkıntı yaşamıştık hep
ayrıldık işte arkadaşının eşyası ben de kalmıştı onu istedi vericem dedim konu kapandı 2 dakika sonra bana yazdı benim tanıdığım yasin bu değildi bana yazmadan duramazdı bensiz yaşayabilirmişsin ben bunu anladım dedi öyle konuştuk konu kapandı eşyalarını verdim iki gün sonra
iki gün sonra numaramı silmişti senin için bu kadar kolay mı dddim senin için kolay dedi ben kendi içimde doluydum buna baya şeyler yazdım ilişki içinde bitirebileceğim ama bir çok şeyi törpüledim dedim sonra bana 3 gündür yanıma gelmedin falan dedi sabahın da yanına gittim tek kelime konuşmadı evine bırakıcam çiçek alıp verdim öyle bıraktım
geçen cumartesi sırf yanına gitmek bahanesiyle bir şeyler götürdüm buna gelme istemiyorum diyo tabi her yanına gittiğimde bunu bir yerden aldım yine konuşmuyor benimle hiçbir şekilde bittiğini kararın değişmediğini dile getirdi bir yerde vedalaştık sarıldı ben tekrar yolun başına gittim beni görünce gel tekrar sariliyim dedi
geçen pazar yeğeni rahatsızdı onun için bir şey götürdüm verdim aradan yarım saat geçti
instasına baktığımda birilerini eklediğini gördüğümde
buna dedim bu seni ne ilgilendirir dedi ben de saydırdım
engellemişti her yerden sonra tiktotkan story me bakmış engeli kaldırmış wp den tekrar engellemiş
Yani napacaksın peki
Çivi çiviyi söker
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayrılık sonrası o kafa karışıklığını ve kalpteki o ağırlığı çok iyi biliyorum, şu an hissettiklerin o kadar normal ki 🥺 İnsan böyle anlarda içini döküp birilerinin kendisini gerçekten dinlemesini istiyor ✨
Böyle zamanlarda acele kararlar almamak, duygularının durulmasına biraz zaman tanımak en sağlıklısı olur. Yaşadığınız her detayı anlatmak, içini boşaltmak istersen buradayım. Dilersen profilime girip chat kısmından bana yazabilirsin, birlikte üzerine konuşuruz ☕
Şu an seni en çok zorlayan, kafanı karıştıran şey tam olarak ne oldu peki? 💖