Kız arkadaşım ayrıldı kafam çok karışık? ?

3 senedir bi ilişkimiz vardı çokta sorun yaşamıyorduk ideal olgun anlayışlı bi ilişkimiz vardı birbimizi dinlerdik ama ne olduysa bu sene her şey tersine gitmeye başladı bana karşı birden buz kesti soğuk yapmaya başladı defalarca kez sormama rağmen yanıtsız bıraktı cevap veremedi bende evlilik konusu açmıştım ufaktan başlayalım diye en sonunda bana ben evlenmek istemiyorum ilişki istemiyorum gibisinden konuştu hevesim kırıldı o an üzüldüm baya ertesi gün normal hiç bişey olmamış gibi konuşmaya başladık ama benimle görüşmüyor yakınlık kurmuyodu bi gizemli halleri vardı sosyal medyada çok daha aktif hale geldi buda benim hoşlanmadığım bişeydi bunuda biliyordu bütün sinir olduğum şeyleri bile bile yaptı bana saygısız davranmaya başladı daha rahat bi tavrı vardı insanlara karşı sevgilisi yokmuşcasına hareket ediyodu ben bu zamana kadar hep alttan aldım bazı şeyleri arıyorum bakmıyo Mesaja dönmüyor dönse bile soğuk kısa cevaplar veriyor en sonunda bugün dedim benimle derdin ne diye ilişki istemiyorum konuşmayalım rahatsız etmeyelim birbirimizi dedi o kadar emek vermiştim o kadar güvenmiştim bana gel deneyelim diyen oydu ben ilk başta istememe rağmen bu iş nedir arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var

Kız arkadaşım ayrıldı kafam çok karışık? ?