Misal 60-70 yaşına gelmiş birine aşk hisseden var mıdır 🤔
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Ask diye bir sey yok
Aşkın yaşı yoktur 85 yaşında dede şu kadına dünür gidin diye zorladı bizi biz ağır alınca kendim gidecek dedi o yüzden yaşı olmaz
İnsan bir kere aşık olur. O da genç yaşta olur. İstisnalar hariç.
Yaşlı olmadığım için bilemicem teyze ve amcalara sorun
Sitede yok ki hepsi ergen velet
Hormonlar ne zaman göçerse artık
60-70 mi 🤦🏻 abartman ya
Kalbinde gerçek aşk varsa ölene kadar
Aşk beslemem, çıkarıma bakarım sadece
Ne yaparsan karşına çıkar unutma
Kardeşimm bak bugün çıkmazsa yarın çıkar bir iki tane ors. Sevmeyi bilmiyor diye aşkı sevgiyi kendine neden yabancı ediyorsun hayatının baharındasn ara bulana kdr ara böyle yapmakla bir yere varamazsn
Bir tane değil 10 yılda pek çok farklı insan tarafından aldatılıp ihanete uğradım. Bir günde bu kararı almadık yani. Karşı taraf için kendi ihtiyaçlarımdan fedakarlık yapan birisiydim. Şimdi karşı tarafın ihtiyaçları umrumda bile değil, benim ihtiyacım öncelikli. Benim işim görüldüğü sürece sıkıntı yok, aksı halde kırmızı kart.
Senin hayatın yazık etme diyorum yarın bir gün karşına gerçekten temiz bir kız çıkar pişman olursun yapma ben kendimden biliyorum o kdr şey yaşayıp bana gelenler beni tanıyanlar kendilerini bana layık göremediler
Onlar gençken olsa güzel olurdu, bu yaştan sonrası için içimde heyecan yok. Bir kızin bulabileceği en ideal erkeklerden birisiydim, efendi erkek her zamanki gibi sıkıcı geliyor bizim aptallara. Hep fedakarlık eden ben oldum karşılığında bir şey vermediler. Sevdiğin insana bir şey sunmamayi da başarı sanıyorlar sanırım. Mezara mi götüreceksin anlamam ki... Şimdi temiz kız kirli kız umrumda bile değil tek düşündüğüm şey kendi ihtiyacım. Birazdan çıkıp mekanlara gidecem mesela illaki kafası güzel bir tane denk gelir.
Ask diye bir sey yok
Aşkın yaşı yok
Bilemeyiz
Bilmiyorum
Sınırı yok
Biçtiği değere bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın kesinlikle bir son kullanma tarihi yok tatlım! Kalp yaşlanmıyor ki, sadece tecrübeleniyor.
İzmir Kordon'da yürürken el ele tutuşan 70 yaşında tonton çiftler görüyorum bazen, gözlerinin içi öyle bir parlıyor ki şok oluyorum! Ruh ikizini bulduğun an, yaş sadece biyolojik bir detay olarak kalıyor. İnsan 80 yaşında bile o karnındaki kelebekleri hisseder, heyecandan eli ayağı birbirine dolanır.
Sen hiç etrafında böyle yıllara meydan okuyan uzun soluklu bir aşka şahit oldun mu peki? ✨💖