30 yaşındayım. Gencim güzelim. Kendimi çok seviyorum. Buraya kadar sorun yok. Şimdi ben en son 20 yaşında aşık oldum. Zaten genelde hep uzaktan sevdim. Çünkü kafa olarak kimseyle anlaşamıyorum. Bakıyorum güzelim diye geliyorlar. Sadık ve eglenceliyim diye gitmiyorlar. Ama karşıdaki istediğini buluyor, ben istediğimi bulamıyorum. En son geçen hafta aslında görsel olarak kriterlerime uygun birinden evlilik teklifi aldım. Ama direkt reddettim. İyi bir insan ama kafalar uymuyor. Ben artık birilerini geri çevirmekten bıktım. Yanlış kişiler tarafından sevmek sevilmekten yoruldum. Ben mükemmel değilim. Ama kimseyle kafa olarak anlaşmıyorum. Ben bundan çok yoruldum. Artık korkmaya başladım. Ben artık aşık olamaz mıyım? Tamam deli divane demiyorum ama artık heyecanlanamaz mıyım? Ama küçük büyük erkekler bana heyecanları hep var. Acaba sağlık sorunum var, bu mu beni böyle depresif düşünmeye itiyor? Önceden bu kadar karamsar değildim.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Genel olarak bakarsak yaşı yoktur aşkın!
İnsan her yaşta aşık olabilir..
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı. Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır!
Boş boş beklemek istemek ile olmaz!
Armut piş ağzıma düş yok!
Kalıplar ile olmaz, yargılar varsayımlar ile olmaz!
Kader 2'ye ayrılır ihtiyari ve ızdırarı kader ızdırarı kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir!
Sevgili eş ilişki cüzi irade ihtiyari kaderdir...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Aşk ya da sevgi öyle bir anda olan bir şey ve bence bunun bir yaşı yok. Umarım en kısa zamanda kendine yakışan ve düzgün birini bulursun...
15 Yorumla
Soran1 yılGüzel yorumun için çok teşekkür ederim. Hepimiz için diliyorum. 😊😊🌸🌸
Soran1 yıl🤗🌸
1 yılBende senelerce aşkı bekledim. Hata beni deli divane gibi seven birisi var gibi rol yapan biri vardı ama içimde yarım kalmış bir hikayem de vardı, kafam gidip geliyordu ama sonra o kişinin çok hayırsız olduğuna kanat getirince tabi bende mükemmel olduğumu söylemiyorum ama bana ters birisiydi ve kalbimde yarım kalmış birisi varken ona da şans vermedim. Bakalım gelecekte beni, bizi neler bekliyor:)) bu arada takıntı haline felan getirmedim ama aşka aşık 😍 olduğum doğrudur:))
02 Yorumla- 1 yıl
yarım kalan hikayem çok saçma sapan gelişti olacak gibi değil zaten ama içim hala buruk, diğer kişide gece alem yapıyor ve kız olsun diye ağlayan birisi yani hayatı sadece bel altına endeksli birisi , namusu sadece bacak arasında arıyor ama kendisi çok kızın canını yakıyor vs.. Evet kendim tertemizim ama bu kafa zihniyeti zaten bana çok yanlış geliyor yani bir de Antepli bende bu halkı sevmiyorum
Soran1 yılAşka aşık olmak güzel laf 👌🏻🌸
1 yılBirini sevmenin yaşı, sınırı olmaz. Olmamalı da. Aşkı ararsan da bulamazsın. Akış bırakmak, irdelememek gerek bence. Sen kendi mutluluğuna baktığında o yolda sana senin gibisi denk geliyor çünkü. Odağın sen olursa mutlaka biri gelip dikkatini dağıtmak istiyor belki de seni tamamlayacak biriyle en sevdiğin yerde tanışacaksın?
02 Yorumla
Soran1 yılGüzel yorumun için çok teşekkür ederim. 😊🌸
- 1 yıl
Rica ederim ^_^
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, anlıyorum sıkıntılarını. Ama bak aşk yaş sınırı tanımaz 💜 20'lerinde, 30'larında, 40'larında her neyse, hayatın her döneminde aşk kapıyı çalabilir. Önemli olan kendini sevmeye devam etmek ve sabretmek. O kafalar uyuşacak biri illaki var bir yerlerde. Birazcık sabır ve bolca kendin ol yeter. İnan bana, doğru kişi en beklemediğin anda karşına çıkacak. Geleceğe umutla bakman şart! 💪😊❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Aşk her yaş insanın karşısına çıkar
10 Yorumla
1 yılAşkın ne zaman geleceği belli olmaz. Kimi bulacağı da belli olmaz. Sen aşık olup gerçekten seni seven birini ya da değer veren birini bulacağım sanıyorsun ya. Bu çok düşük bir ihtimal. Kalbine bu şansı verme bence. Aşk pişmanlıktan başka bir şey değil.
11 Yorumla
Soran1 yılBiraz umutsuz olmadı mı?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılBunlar hep yorgunluktan aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaktan bir yerden sonra gene aynısı olacak ne gerek var diyor insan. Ben genelde herkesi bağımsız değerlendirip şans veriyorum ama sonuç değişmiyor. İnsanlar karşıyı etkilemek için genelde oldukları kişiyi gizliyor işler ilerleyince eski hallerine dönünce işler karışıyor. O yüzden iyi olsa dahi güvenmek zor gelmeye başlıyor ama bir yerden başlamak zorunda insan. Deneye deneye yanıla yanıla doğruyu buluyorsun ☺️
02 Yorumla
Soran1 yılYa o gizleme kısmı o kadar doğru ki. Aslında herkes dürüst olsa belki doğru kisiyibulma imkanımız artar ve daha mutlu oluruz. Ben karşılıklı beğenip anlaştığım kişiyi zaman biraz geçince farklı gördüm ve bıraktım. İnan bırakmak o kadar zor geldi ki. Çok üzüldüm. Ona da dedim. Ne gerek vardı yalana. Bir de sevdikleri için demiyorlar mı? Ne sinir bir laf. Gerçek deger veren yalan söylemez.
- 1 yıl
Bunu yapan kadın da erkek de karşıyı etkilemek için bir kalıba giriyor ve sonra normale dönünce işler raydan çıkıyor. Çoğu kişi dürüstlüğü istediğini söyler ama ya bunu kaldıramaz ya da kendi dürüst davranmaz. Mesela benim eski sevgilimin lafını hiç unutmam o kadar dürüstsün ki karşındakinin canını acıtıyorsun demişti. En baştan böyleyken niye sonradan acı vermeye başladı peki bu olayı çok gözlemlediğim için zaten dile getirdim. Başkası gibi davranmak seni sevdiği için değil kendi için seni elde etmek için.
Aradığın insan bu dünyada yok bunu açık açık aklına sok. Aradığın özellikleri bırakman şart. Kimse senin istediğin gibi olamaz. Sana tavsiyem seni bırakmayacak 1 insanı hayatına sokup onunla evliliği düşünmelisin bu yaşına geldin. Şunu da kafana sokmalısın şu anki kafanla bekar olarak diğer tarafa gidersin... Psikolojik olarak 1 sorunun var gibi görünüyor açıkçası. Yorumun için affına sığınıyorum.
03 Yorumla
Soran1 yılHa sen diyorsun ki. Kitap okumayan, sürekli sigara alkol içen, bisiklet binmeyi sevmeyen, satranç sevmeyen, yürüyüş sevmeyen, danstan nefret eden, eğlenmeyi bilmeyen, kaba saba davranan, ortamda görgüsüz olan birini bul diyorsun. Öyle mi?
- 1 yıl
Evet desem ne olacak acaba... Dediklerinin yarısını yapan yarısını yapmayan 1 insanım ben mesela beni geç gerçi de aradığın özellikte insan bulamazsın. Seni asla bırakmayacak insanı bulursan bu dediklerini gerçekleştirmek için bolca vaktin olur. Ha ben illa da böyle 1 insan istiyorum diyorsan bu hayata bekar olarak veda etmeye kendini ikna etmelisin...
Soran1 yılŞu yukarıdaki basit şeyleri yapmayan biri benden uzak cehenneme direk. O kadar net konuşuyorum. Zaten koca bulurum o dert değil. Ben aşık olmak istiyorum. Yurtiçi yurtdisi var elimin altında ama aşık değilim.
Tatlım Doğa’nın kuralı şudur erkek her zaman kadından daha fazla sevmeli.. kadın isterse kendini yırtsın eğer erkek onu istemiyorsa hiçbir şey yürümez. Ama erkek çabalarsa kadının hoşuna gider çünkü kadınlar çiçek gibidir ilgi alaka bir yerden sonra mutlaka cezbeder.. yani seni seveni ve sevgisini sevdiğin insana git gitmediğin için daha çok ararsın
07 Yorumla
Soran1 yılBenim istediğim biraz da olsa hoşlanma sevgi. Yok yok. Yani dünya yakışıklısı geçse önümden bana baksa filan. Yemin ederim hiç heyecanlanmiyorum. Heyecan yoksa libido olmaz. Libido olmazsa evlilik yürümez. Ben bu şekilde düşünüyorum. En azından çekim olmalı. Ama yok. Kimseyi görmek bile istemiyorum.
Soran1 yılÖyle olduğunu düşünmüyorum. Daha benim tribimi çekmeyen erkek tanımadım. Karşıma çıkanlara kötü sözüm yok. Genelde iyi niyetli çıktı hepsi. Bana da değer verdiler. Hala ciddiyet isteyenler değer veriyorlar. Sagolsunlar. Ama ben sadece sevilmek istemiyorum. Sevmediğim birine katlanamam. Dokunamam.
Soran1 yılTatlım. Umarım seni seven karşına çıkar. Ben kimsenin peşinde koşmuyorum bu birincisi. İkincisi Yaşım 30. Ve ben 60 yaşındaki insanlardan bile daha çok insan sarrafiyim. Gerçekten sevgisini hissettiren erkekler var. Benim hayatımda olan ya da sadece karşıma çıkan erkeklere tek bir kötü sözüm yok. Hepsi de düzgün insanlar. Bana saygı duydular değer verdiler. Umarım hep mutlu olurlar. Bak soruda şunu yazdım. Kafalar uymuyor. Çok şükür sevilme duygusunu çokça tattım. Umarım sen de tadarsın küçük kız kardeşim.
Soran1 yılÇok şükür sevilme duygusunu tattım. Hiç nankör olamicam. Allah sana da nasip etsin kuzum.
1 yıl30 yasina gelmissin ve bu yastaki bir kadini değerli kaliteli bir adam tercih etmez senin karsina cikan erkeklerde begenmeyecegin tiplerdir muhtemelen. Akil var mantik var degerli kaliteli bir adam neden 20 li yaslarda bir citirla evlenmek varken senin gibi 30 yasinda bir kadini alsin ki?
016 Yorumla- 1 yıl
Malın tekisin
- 1 yıl
@Poisonedd1x hahahaha dogrular bunlar kusura bakma kendinide kandirma optum
- 1 yıl
@_Breeze_ arkadasim 30 yasinda bir erkek 21 22 yasinda bir kizla birlikte olur zaten saglikli olan bu kadin erkekten 5 6 yas küçük olmali bu kadinlarinda hosuna gidiyor zaten ben 29 yasinda hep 22 23 yasindaki kizlarla birlikte oluyorum. Ama 30 yasinda bir kadinla sadece tek gecelik iliskiler kurarim. Daha fazlasi olmaz muhtemelen sende kullanildin simdi kendini avutuyorsun.
- 1 yıl
Yok abicim 30 yaşında erkek çöküşe geçmiştir. Gerek mental olarak gerek beden olarak erkeğin çöküş zamanıdır. 21 22 yaş kızla alakasız farklı jenerasyondur erkek sagliksizdir. İletişim sağlıksızdir. Sen 30 yaşına gelmişsin kendini genç kızlarla olmak için avutuyorsun kendi kendine normalleştiriyorsun ama essek kadar olmuş adamın genç kızın yanında yaşlı babası gibi kalır. 23 yaşındayım ve 30luk moruklarla olmuyorum olursamda üzerim aglatirim. Hayata küstürürüm. Benim yaşıma uygun erkekler 23 24 yaşındaki erkeklerdir. Sen kendin çöküşe geçtiğin için genç kız arıyorsun kendini küçük hissetmek için ama yaşlısın artık kabullen.
- 1 yıl
@_Breeze_ kardesim biyolojik olarak ve yapılan araştırmalar bir erkegin en iyi yaslari 28-32 yaslari arasidir diyor. Bir erkek bu yas araliginda hem olgunluk olarak hem maddi hem fiziksel olarak zirvede oluyor. Ayni arastirmalar diyor ki bir kadin 24 yasinda sonra disil enerjisini kaybedip vucudunda cokuntuler olusturuyor. Yuzu yaslanmaya vucudu sarkmaya basliyor. Sen 30 yasinda adam bulamiyorsun anca kendk yasinda abazalar bulabiliyorsun diye kendini avutma :) muhtemelen cirkin kisa boylu sisman bir kizsin
- 1 yıl
Kim diyor bunu hangi araştırma? Uyduruk kendini yücelten boş aslı astarı olmayan bir yazı. Muhtemelen 29 yaşında kelleşmeye başlamış 170 boylarında 80 90 kilo bodur bir adamsın. Çoktan kaz ayakların çıkmıştir. Yana yakıla ortalığa saldırıp kendini korumaya pazarlamaya çalışıyorsun ama yolda senin gibi yaşlı abazalari bana bakarken görünce midem bulanıyor 🤮🤮 size bakmam yaşlı bunaklar. Size hiçbir güzel kız bakmaz genç erkekler dururken. Bakarsada genç erkeklerle aldatır 😉 erkeklerin en çok ilgi gördüğü dönem 17-22 arasıdır. 25ten sonra yavaş yavaş hızını gücünü kaybediyor enerji içecekleriyle hormon ilaçlarıyla eril enerjiyi toparlamaya çalışıyorsunuz. Erkek 27de vücudu bitmeye başlar çöker. Futbolcular erken emekli olur çünkü vücut gençlerinki gibi değerli değil çöküyor 😉 askerler erken emekli oluyor çünkü vücut çöküyor. Erkeklerin vücudu erken çöker ama kadın vücudu daha narin olduğu için 50 60 yaşına kadar gider.
- 1 yıl
@_Breeze_ @_Breeze_ 23 yasinda bir erkek universiteden yeni mezun olmustur yeni mezun bir adam nasil en iyi halinde olabilir? Muhtemelen universite okumamis cahil bir kizsin. Okumus olsaydin kadinlarin daha erken yaslandigini bilirdin. Erkeklerden daha erken olgunlastiklari icin evlenmesi gereken adamlarla arasinda minimum 3 yas olması gerektiginide bilirdin. Narinlikle vücudun yaslanmasinin ne alakasi var ya ne kadar cahilsin ahahahhaha kahkaha attim tamam sen kendi yasitin biriyle evlen ama muhtemelen onuda bulamayacaksin 1 2 senen kalmis evde kalmissin bile seni sisko cirkin kisa boylu kiz
Soran1 yıl@Poisonedd1x @_Breeze_ kızlar harikasınız. Çok teşekkür ederim. Ağzının payını iyi vermişsiniz. Sanki ben soruda evlilik ile ilgili ya da kimse beni beğenmiyor diye yazdım. Soruda tam tersi herkes beni seviyor ben aşık olamıyorum diye dert yandım. Sizin de dediğiniz gibi c. r. kin erkekler saldırıya geçti. Bosverin şunu. Zaten biz kendimizi biliyoruz. Erkeklerin erken çöküp yasitlarina saldirdigini biliyoruz. Ben onemsemedim cevap vermedim. Siz de bu ez. ige cevap vermeyin. Delirsin dursun. Bu kadar muhatap aldığınız yeter. Değmez buna. Tekrar teşekkür ederim size kızlar. 🥰❤️🌸
- 1 yıl
Erkeklerin seni seks icin kullandigini ve hic birinin seni gerçekten sevmedigini evde kaldigini ve bu yastan sonra degerli bir adam bulamayacagini adin gibi biliyorsun. Kendini kandırarak vakit kaybediyorsun ;)
Soran1 yılO zaman sana şunu diyeyim. Benim sağlık sorunum var. Bu seks yapmama engel. Yani seks yapamıyorum. İstesem de yapamam. Bana gelen herkes zaten evlenmek ve birkaç sene seks olmadan birlikte devam etmek istiyorlar. Tedavini olursun ondan sonra birlikte oluruz diyorlar. Yani o yüzden sevildigime çok eminim. Yüzüm avrupai Yaşım da genelde çok küçük sanıyorlar. Daha 26 diyen bile çıkmadı. Siz sevmek nedir bilmiyorsunuz. Gerçekten sevmek sevilmek insanın iliklerine işler. Eğer bunu yaşamış olsaydınız ne demek istediğimi anlardınız. burada yorum yapanlara bu yüzden çok üzüldüm. Sana da üzüldüm. Su an İstesem yurtici yurt dışı o kadar güzel insanlar benimle birlikte olmak istiyor ki. Hastalığımı da biliyorlar. Ama ben aşık olamıyorum. Ben sevmediğim biriyle evlenemem. Seks için gelenler olsaydı ben bunu anlardım. Yani kendini sevmeyen insanlar iki tatlı söze kanar. Ben kendime aşığım. Sen de sev kendini. Belki daha güzel düşünürsün. 👌🏻
- 1 yıl
Bak kardesim kendini kandırma evde kalmanin sebebi bu.
Soran1 yılKıskandın dimi beni 😂 seks olmadığı halde bir kadinla nasıl evlenmek isterler diye kuduruyorsun 😂 madem kardeşim diyorsun ben de sana diyeyim. Bak kardeşim. Evlenmek koca bulmak aşırı aşırı aşırı kolay. En azından benim için felaket kolay. Bu ülkede damacana seviyor hatırlatırım. Ben aşk arıyorum. Ben aşk istiyorum. Ha aşık olamazsam benim gideceğim ülke belli. İrlanda beni bekliyor zaten. Ha umarım aşk evliliği yapabilirim. Ama belli de olmaz para da seviyorum. Beni de seven çok her an fikrim değişebilir. Biraz kendin iyi davran. Hadi sana güle güle. 😃
- 1 yıl
Görünüş olarak diyorum cahil mahluk. Ayrıca üniversite 1. Sınıfım o kadar cahilsin ki üniversitenin önünden bile geçmeyen biri olduğun belli. Erkek en yakışıklı haline 24ten önce sahiptir senin gibi enayiler anca parayla yaşlılıkla kadınlara sahip olur ama parayı alır seni boynuzlar. Hiçbir kadın 30 yaş ağzı kokan morukla birlikte olmaz. 30 yaşına gelmişsin muhtemelen evde kalmış karisizliktan buraya sarmış tipsiz kısa boylu çirkin ahlaksız birisin. O kadar cahilsin ki erkeklerin erken yaşlanıp çöktüğünü anlayamıyor o boş kafan. Sen çoktan evde kaldın biz ise 30 yaşında bile birini buluruz genç yakışıklı erkekler varken kadın senin gibi şişko kel kısa bodur tipsiz birini ne yapsın ki? Mide bulandırıcı cahil mahluk 🤮🤮🤮
Gizli Üye(30-35)1 yılÜslubun çok rahatsız edici. Hem cinsim olduğun halde ben rahatsız oldum sen düşün. Her dk kendini öven sözlerin... Mütevazılık pek yok gibi. Bunları belki fark edersin diye söylemek istedim yanlış anlama olmasın.
01 Yorumla
Soran1 yılYanlış anlamıyorum. Elimde değil kendimi çok seviyorum. Bir insana laf sokup sokup kendinden nefret eden insanlarla dolu ortalık. Ben burada kimseyi tanımıyorum. Ama bir ilişkide herkesin kendisine öncelik vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden bir ilişkiye baslarken de karşımdakine derim. Bak ben kendime aşık biriyim. Bu aklında olsun. Senin canım gibi sevmeden fedakarlık yapmamı bekleme derim. Tabi herkesin doğrusu başka.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kimseyle anlaşamıyorsun hiç evlenme boş işler bunlar Bu arada yorumlar berbat bunlara bir şey sorulmaz ya
09 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim. Farkındalığın için. Evet ben de kıskançlık ve olumsuzluk içeren yorumları okuyunca üzüldüm. Kendisini seven kadını kimse çekemiyor. Farkettin mi bilmiyorum ama biz 30 yaşında olan kadınlar genelde böyle şeylere destek verirken yeni nesil 20li yaşlar kendinden büyükleri aşağı çekmeye derdinde. 30 yaş ve üstü kadınların tercih edilmesi rahatsız edici geliyor galiba onlara. Yeni nesilin çok ozguveni düşük.
Konudan bağımsız gerçekten 41 yaşında mısın? Profildeki sen isen hiç göstermiyorsun o kadar. Maşallah sana. 🌸
Soran1 yılYa bir de düşün. Birine güzelsin diyorsun. Hakaret yok bir şey yok. Ama hep bir saldırı halindeler. Yorumlara bakarsan kendimi seviyorum diye ve sevildiğimi hissediyorum dediğim için çıldıran kızlar olmuş. Bu gerçekten çok üzücü. Bir insanın kendisini sekmesinden daha doğal ne olabilir ki. Tercih edilirler mı bilmem ama içlerinde hep bir eksiklik yaşarlar.
Soran1 yılBence tespitin çok doğru. Kendisine güvenmeyenler saldırgan oluyor. Ben senin iki fotoğrafına da baktım çok beğendim. Umarım senin gibi yaş alırım. Ama düşünüyorum benim bir sıkıntım olursa botoks yaparım. Bundan utanmam ama benden büyük olup genç gösteren birine de saldırmam. İşte bundan utanırım. Kendime yakistiramam.
Soran1 yılKesinlikle doğru diyorsun. Ben genel olarak sosyal medya kullanmıyorum. Birileri ekleyince garip gelcek ama utanıyorum. Yüz yüze cesaret edemeyenlerin sanalda kompliman yapması çok rahatsız ediyor beni.
Soran1 yılAyrıca yani burdan da herkes ekliyor. Gizli olunca kafa rahat kimse ekleyemiyor. Neden bu saldırganlık dicem. Ama her şey dönüp dolaşıp kendini seven insanları düşürme çabası geliyor bana.
1 yılEgondan dolayı herkesin sana hasta olduğunu zannediyorsun. 30 yaş sendromuna kapılmışsın. İlk görüşte aşk falan bekliyorsan yok öyle bir dünya, ricalar.
01 Yorumla- 1 yıl
Gizliden sallamak kolay. Zatən herkes size aşık (!), siz çok güzəlsiniz (!), dünya sizin etrafınızda dönüyor (!). O yüzdən hala aşkı bekliyorsunuz. Saçmalıklar silsilesi. Bir de tipinin Avrupai olduğunu söylüyorsun, ben de Barbara Palvin'im diyeceğim ama tüh profilim açıkta yalan söyleyemiycem.😸 İyi güldürdün ABLA.😸 İki taraftan da göçmen bir ailenin kızıyım ben şu triplere girmedim hahaha. Herkes kəndine bakınca değerin mi arttı zannəttin? Sana 40 yaşındaki evde kalmış amcalarla aşk bulmaya başarılar.😸
1 yılOnun yaşı olmaz ki ne zaman geleceğini bilemezsin
11 Yorumla
Soran1 yılCok haklısın. Birkaç senedir galiba hayatımı monoton hissediyorum. Ülkenin durumu ortada. Galiba yaşama sevinci arıyorum ben.
1 yılAskin yasi yoktur derler bence ama 30 yas bir limit oluşturur yinede
02 Yorumla
Soran1 yılİnsan diyor ki yaş ileryinxe kriter azalır. 30 oldum kriterlerim arttı. Geçen haftaki evlilik teklifini reddettim diye yengem kafam bir tane geçirdi. Yeter artık evde kalcan dedi. 😅 dedim sizdnw çok geziyorum 😂😂
- 1 yıl
Ne diyebilirim ki umarım sende çok sever çok sevilirsin 🥰
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin işin zor , anlattıklarına bakılırsa aradığın profil dünyada yok gibi. Tamda burada tipler iyi olmasına rağmen sevmiş olmaları sana niye yetmez , ne arıyorsun ilk görüşte aşk mı?
sen birini beğenemez ve sevemezsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBilincaltina yerlesmis bir travma seni birine tamamen teslim olmak konusunda endiselendiriyot.
03 Yorumla
Soran1 yılSana bir şey diyeyim mi. Aslında bu seneye kadar diyeyim o kadar ölümsüz değildim. Güvensiz olduğum doğru. Ama neden biliyor musun? Ben bu yıl son 9 aylık süreçte birebir görüştüğüm muhatap olduğum insanlardan hem komşu hem de akrabalardan bahsediyorum. 20ye yakın boşanma ve ayrılmaya şahit oldum. Bu dediklerim tek yöreye ait değil her yöreden. Üstelik yarısı da kadınları çok kötü aşağılayacak şekilde oldu. Çocuklarının annesine ne laflar edenler duydum. Daha dün kendimden 7 yaş kucukkomsu kızının kocasından ö*ldurwsiye dayak yiyip aile evine döndüğünü öğrendim. Kız bizim evden çıkmazdı. Kardeşim diye sevdim hep. Ben dün bunun için ağladım. 2 tane de oğlu var. Ben aydindayim. Tek bir şehir değil. Her yöreye ait insanlar burada. Yerlisi göçmeni her kültürde hep kadınlar en çok zarar görüyor.
- 1 yıl
Gayet normal guvensizligin
- 1 yıl
Olusmasinda bu anormalliklerden etkilenmen korkularinin olusmasi dogal.
Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. 40 yaşından sonra insan artık aşkı aramayı bırakıp mantığa yöneliyor tamamen. 10 sene kadar daha zamanın var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılbu iş böyle işte... Kafaca uyustuğun değil , sana kafaca yakın ve sadık olanı bul
00 Yorumla bence sen evlenme. milletin hayatının içine etme. o ne laaa güzelim de güzelim
00 Yorumla
1 yılÖnemsemeyi bırakıp hayata odaklanabilirsin yarının bize neler getireceğini bilemeyiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
1 yılAşk sonsuzdur her yaşta
11 Yorumla
Soran1 yılUmarim aşkımızı buluruz. Ben biraz da galiba yaşama sevincim olsun istiyorum. 🤭🌸
Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. Yaşadığın müddetçe aşkı bulabilirsin
12 Yorumla
Soran1 yılCevabın sade ve net. Çok teşekkür ederim. 😊😊🌸🌸
Gizli Üye(25-29)1 yılErosun oklarını geri gönderdim aşık olmuyorum 😂😂😂
06 Yorumla
Soran1 yılSen de mi 😂 ama ben geri gelsin istiyorum 😅
Cevap sahibi1 yılSaçmalama mutluluk anlık bir duygudur . Ve geçer. Sonsuza kadar yanında kalmaz. ve seni sevmez
Cevap sahibi1 yılmax 2 sene sever sonra gider.
Cevap sahibi1 yılkendini kandırma
Soran1 yılÇok üzülüyorum. Gerçekten sevilmek nedir bilmiyorsunuz 🤦🏼♀️
Cevap sahibi1 yılYapacak bir şey yok
1 yılBu ulkede zeki, akıllı, sempatik, eglenceli kız mi var?
Bir tane karsima ciksa dunyadaki tum kizlari bir tarafa atarim.
02 Yorumla
Soran1 yılEmin ol var. Ama o kişiler de ilk dakikalardan notu verip susmayı tercih ediyor. Dışarıdan soğuk nevale dediğin tipler arasında büyük ihtimal.
- 1 yıl
Keşke tarif ettiğim kız bulsam, sevgili olsam. Millet öylesinin değerini bilmez
Gizli Üye(30-35)1 yılNasıl bişey istiyorsun ki kafana yatan tip nasıl olmalı
00 Yorumla
1 yılBelkı de karsı tarafa kendını begenmeden bakman gerekıyor, ya da senden daha zekı bırısıyle bırlıkte olmak ıstıyorsun ama kendınden daha zekı bırını bulamıyorsun, ben senın ıcın 2. cısını hıssettım
00 YorumlaYok be akisina birak neyi çok istersen imtihanın o olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bazen hiç bulunmaz
02 Yorumla
Soran1 yılYa da biz mi umutsuzuz?
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. 30 dan sonda aşk olmaz sanırım
03 Yorumla
Soran1 yılBizim komşu 52 yaşında buldu 😂
Soran1 yılYa şöyle diyeyim sana. 3 çocuğu var. İkisi evli biri nişanlı. Büyük oğlu evlenmesini hiç istemedi bizimle yaşa dedi. Zaten 5o yaşında boşandı kadın. Sana bir şey diyeyim mi kadın doğal çok güzeldi. Zorla evlenmişti. Neyse boşandı oğlu gel bizimle yaşa filan dedi. Yok dedi gitti. Seviyorum dedi.
Gizli Üye(30-35)1 yılNe istediğini bilmiyorsun korku güvensiz içindesin yaşına göre Erkek çocuklar size iyi gelecektir onlarla sevgili olursanız hayatınız değişir
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHahaha yaşıtlarından kaçıyor musun uzak mısın
- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
1 yılArtık buldun ahahahha
04 Yorumla
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Ben hariç herkesi seçebilirsin kardo
Soran1 yılBirader derdin ne senin? Mal mal yorum yapıyorsun. Genelde herkesin yaptığı espriyi yapanlar hah işte bu tiplerin kafası boş olduğu için benim radarima istese de giremez. Sen dünya güzeli olsan yalvarsan yine seni seçmem.
- 1 yıl
Ya sakin ol sorunun detayını okumamıştım sağlık sorunundan bahsetmişsin neyin var ki
28 sınır. (Erkekler için)
00 YorumlaKriterlerini. dinlemek. isterdim
00 YorumlaArtık olgun oldun genç degil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeni çok merak ettim. Konuşalım istersen. 🥰
02 Yorumla
Soran1 yılYaşın çok büyük görünüyor. 34tenbuyuk birine cıks bakmam
Cevap sahibi1 yılSorunu şimdi beğendim. Bak bakalım.
- Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı.
1 yılAşkın yaşı yok
01 Yorumla
Soran1 yıl70te de olur mu diyosun 😀
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Son nefese kadar
00 Yorumla
1 yıl35 en fazla
01 Yorumla
Soran1 yılYok kız ben 52 gördüm. Daha yukarısı var mı diye merak ediyorum 🤭🤭
10 bilemedin 12 dakkaya bulursun gizli üye
01 Yorumla
Soran1 yılMini minnacık çocuksun. 35 yaşına filan geldiğinde. Geri dönüp bu yorumunu görsen. O zaman herkesin yaptığı klasik yorumu yaptığın için kendinden utanırsın. 30 da olabilir. Ama bu yorumu yapana ben 35 ya da 40diye tahmin yürütürüm.
1 yılAcaba kafa yapın nasıl
06 Yorumla
Soran1 yılErkeklerin hayran oluphem de nefret ettiği bir kafa yapısı
- 1 yıl
Daha detaylı bilmek istiyorum
Soran1 yılFeminist, asi, çok kitap okuyan, kendi doğruları olan ve dinsiz.
- 1 yıl
Dik başlı ve kendi kararlarından çıkmayan ama yinede eğlenceli olduğunu düşünüyorum
Soran1 yılİş ciddiyete binince herkes değişmemi istiyor. Ben de güle güle diyorum. Bende en çok sevdikleri sadakatim. Ama kendi doğrularımı yapınca kimse istemiyor.
- 1 yıl
Mesela bir örnek verir misin kendi doğruların hakkında
1 yılSağlık sorunun nedir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yıl40 a kadar yolu var
00 Yorumla
1 yılNaapiyon
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
1 yılher yaşta
00 Yorumla
1 yılNe kadar hızlı aradıgına bağlı
00 Yorumla
1 yılBende bulamadım henüz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen daha bulamadım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGel yaşayalım aşkı
00 Yorumla
1 yılTercih senin.
00 Yorumla
1 yılHer zaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yıl40 kadar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne