Kaç yaşına kadar aşkı bulabiliriz?

30 yaşındayım. Gencim güzelim. Kendimi çok seviyorum. Buraya kadar sorun yok. Şimdi ben en son 20 yaşında aşık oldum. Zaten genelde hep uzaktan sevdim. Çünkü kafa olarak kimseyle anlaşamıyorum. Bakıyorum güzelim diye geliyorlar. Sadık ve eglenceliyim diye gitmiyorlar. Ama karşıdaki istediğini buluyor, ben istediğimi bulamıyorum. En son geçen hafta aslında görsel olarak kriterlerime uygun birinden evlilik teklifi aldım. Ama direkt reddettim. İyi bir insan ama kafalar uymuyor. Ben artık birilerini geri çevirmekten bıktım. Yanlış kişiler tarafından sevmek sevilmekten yoruldum. Ben mükemmel değilim. Ama kimseyle kafa olarak anlaşmıyorum. Ben bundan çok yoruldum. Artık korkmaya başladım. Ben artık aşık olamaz mıyım? Tamam deli divane demiyorum ama artık heyecanlanamaz mıyım? Ama küçük büyük erkekler bana heyecanları hep var. Acaba sağlık sorunum var, bu mu beni böyle depresif düşünmeye itiyor? Önceden bu kadar karamsar değildim.

Güncellemeler
1 yıl
Adminler verdiğim bazı cevapları siliyor. İşte tam da bu yüzden harikayım. Çünkü cevaplarım k*fursuz ve ağır 👌🏻😎
Kaç yaşına kadar aşkı bulabiliriz?