Levent Yüksel kendisinden 31 yaş küçük biriyle sevgiliymiş. Kendisi 53, kız ise 22 yaşında. Kızın annesi de Levent Yüksel'den 2 yaş küçük.
İlişkileri yalnızca onları ilgilendirir tabii ama benim merak ettiğim şey, gerçekten bir insan kendisinden yaşça epey büyük/küçük birine aşık olabilir mi? Yoksa bu sadece fiziksel ya da maddi bir beğeni midir?
Bir insan kendisinden kaç yaş büyük/küçük birine aşık olabilir?
valla bana soracak olursan en ideali 2 ya da 3 olmalı. çünkü o sayıdan fazlası olduğu zaman bu sefer ister istemez bir taraf ezilir gibi oluyo sanki (hani ben büyüğümde tecrübe falan) bu tip düşünceler bitiriyor evliliği. aynı yaşta olmayacak tabi. bu seferde bir ipte 2 canbaz (yok benim dediğim B) öbürüde (yok benim dediğim B) gibi söz konusu günümüzde tartışmalı olaylara şahit olabilmekle ders çıkarmaya da bakıyoruz tabi :-)
Maksimum 5 yaş büyük birisini sevebilirim sanırım aşık olmam sanırım. Ama kendimden küçük birisine aşık olabilirim -5 yaşa kadar bir tahmini limit koyuyorum aşık olmak için.
Levent yüksele yakıstıramadım Sacın basın agrımıs cocugun yasındaki kızla ilişki nedir arkadas? Bunu yapan bir hoca din görevlisi öğretmen doktor olsa sapık !!! Ama sarkıcı yapınca ses yok !!! Ben benden en fazla 12 yas buyuk ya da kucuk biriyle olabilirim Yani bundan fazlası pedofili olur herhalde
Kendimden 7 yaş büyük birine aşık olmuştum, olmayacağını anladıktan sonra yavaştan soğudum. Ama Levent yükselin de yaptığı ahlaksızlık diye düşünüyorum.31 yaş fark var, kimse kızmasın da bu adam bu kızla evlenmeside ki niyet farklı.
Bunların arasındakini aşk zannedecek kadar masum musunuz? Biri diğerine servetini sunuyor, öteki bedenini. Alan memnun, veren memnun. Tamamen ticari amaçlarla birlikteler ve mutlular.
Hiç uyumlu değil babası gibi durmuş levent abide okadar çökmüş gözükmüyor ama yaş farkı 10 u geçmemeli ileride düşünce fikir ve fiziki farklılıklar sıkıntı oluşturabilir
En fazla 10 yaş olabilir ve bu bile büyük bir uçurum. 53 yaşında birinin 30 yaşlarında çocuğu olabilir. Ki bu kız daha da küçük! Kesinlikle etik değil.
Fiziksel ya da maddi beğeni tabi ki... Aşk ne ki zaten? Fiziksel beğenme değil mi? Levent yüksel sanayide kaportacı olsaydı hiç sanmıyorum kızın ona bakacağını. Kadınlar için popülerlik ve para çok önemli.
En İyi Cevaplar