Neler yaparsa bu benden hoşlanıyor dersiniz? Espri yapıyorsa, sizi görünce gülümsüyorsa, dokunuyorsa elinize falan bunlar dahil mi?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neler yaparsa bu benden hoşlanıyor dersiniz? Espri yapıyorsa, sizi görünce gülümsüyorsa, dokunuyorsa elinize falan bunlar dahil mi?
Merhaba,
Bu apaçık ortada olur diye düşünüyorum. Anlamak için herhangi çabaya gerek yok. 😅
İnsan hoşlanıyorsa vücudu da göstermeli her şeyiyle! 😅
Yani ben öyleyim..
O zamana kadar bana sorulmamış bir sürü soru var.
Bunu ilk baştan itibaren sadece ben odaklı olan soruları soruyor ve dikkat kesilip bana odaklı olduğunu belli eder şekilde beden dilini kullanan kadın.
Bir kadını çoğu zaman bir insanı beden dili ile daha kolay ve güvenli şekilde doğru tanıyı koyabiliyorum.
%90 civarında nokta atışı oluyor.
Hiçbir şey anlamadım dediklerinizden
Biraz dikkatli bakarsanız görebilme ihtimaliniz var.
Olmuyorsa zorlamayın.
Mesaj atar mısınız ben atamıyorum da
Elbette
Gereksiz iltifatlar, gelecek planları kurması vs hepsi safsata genel olarak. Çok konuşur, bazen saçmalar, çok aşırı güler, sarhoş gibi davranabilir. Ama erkeğin hoşlandığını zaman içinde anlarsın.
Sürekli espiri yapıyorsa herkesin içinde görünce gülğmsğyorsa
Konuşmaya çalışıyorsa hoşlanmıştır
Yani ameliyat oldum bu kişi herkesin içinde ailemin yanında benimle sohbet etmeye çalışıyor espiri yapıyor
Geçmiş olsun, hasta sen olduğun için olabilir mi
😅😅 Hadi canım ciddi misin. Tamam da ilk defa böyle hastasına yakın olan bir doktor gördüm üstelik bunları başka zaman yapmıyor o başka zaman dedigime başka bir şey var
Sen öyle düşünmek istiyorsan kim senin fikrini değiştirebilir
İlk tanışmada bir erkeğin ilgisini anlamak aslında sandığından çok daha kolay aşkım! Saydıklarının hepsi kesinlikle büyük birer işaret 💖
Eğer seninle konuşurken gözlerinin içi parlıyorsa, kalabalıkta bile odağını sadece sana veriyorsa ve muhabbeti sürekli canlı tutmaya çalışıyorsa o iş olmuş demektir. Minik espri çabaları ve ten teması kurma isteği de sana olan ilgisini gösterir 💅
Seninle konuşurken heyecanlanıp saçıyla oynuyor mu peki? ✨
Cevap
6Cevap
Hiçbir şekilde anlama şansın yok bunu zaman gosterir gadası
Sözleri ele veriyo iltifat ve yakınlık göstermesi bahaneler le yanına gelmesi ya da nr bilim bakışmalar
Espri yapıyorsa görünce gülğmsğyorsa
Olabilir ama gülümsemek içten ve samimi olup olmadığına dikkat etmek lazım sırıtmak ayrı sey
Gayet samimi bir şekilde gülüyor benle konuşurken kahkaha atıyor hatta
İlk tanışmadan sonra evine bıraktı diyelim hemen yazıyorsa vs beğenmiştir demektir
O kadar ilerlemedik ya
İlerlersin zamanla 🤗
Ne istediğini önemsiyor ve seni dikkatli dinliyorsa
Göz teması kuramıyorsa
Bu kuruyor görünce gülümsüyor
Ah sen ne güzelsin keşke kalbin boş olsaydı
Teşekkür ederim
Neyse hayal kurmiyim şimdi
Ne alaka
Çok hoşuma gitmiştin tanışmak istemiştim
Tanışa biliriz sorun yok
Takip ettim